Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz de 6 aydır deniyoruz ama tık yok, soğan kürüne başladım bu ay, bugün 7.gün. Bat 13 Ocak. Beni de listeye ekleyebilirsiniz.

Takvimden bakıyorum ben canım.akıntım da oluyo yumurtlama günü 13,14.gün oluyo .testle hiç bakmadım bu ay da olmazsa testle kontrol etcem artık hayırlısı bat tarihini beklemekten başka çaremiz yok gibi
Evet yumurtlama gununu icin en belirgin sinyal sefaf akinti eger onu anliyorsan teste bile gerek yok. Hadi insAllah gebelige isarettir lekelenme
Hayırlı olsun canım inşallah vardır aklına kötü şeyleri getirme iyi düşün iyi olsun
Hayirlisi insAllah cnm, bir kere kaybedince insan hep teredutte oluyo ister istemez

Canım bende pcos var tedavi olurken dr dediği ara kanamalar lekelenmeler oluyor mu diye sormuşlardı hormonlarına hiç baktirdin mi
Kuzum benim de pcos varmış Dr bugün söyledi yumurtalarim her iki tarafta da 1 er tane 15 ml olmuş pazara çatlama ignesi yazdı artık hayırlısı pcos olup hamile olunuyormu

Canım bende pcos var tedavi olurken dr dediği ara kanamalar lekelenmeler oluyor mu diye sormuşlardı hormonlarına hiç baktirdin mi
Doktor bende sıkıntı olmadığını söyledi hormanlar normal dedi sadece yumurtalığımda çikolata kisti var 1,5 santim acaba o yaparmı bilmiyorum

Kızlar pazar gününe kadar bilgi vermeyenler silinecektir.. Bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…