- 30 Aralık 2020
- 459
- 300
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Bende bu ay olmazsa düşünüyorum başlamayı kuzum fayda gören çokBiz de 6 aydır deniyoruz ama tık yok, soğan kürüne başladım bu ay, bugün 7.gün. Bat 13 Ocak. Beni de listeye ekleyebilirsiniz.
İnşallah şifasını görürüz öyleyse, hakkımızda en hayırlısı olsun.Bende bu ay olmazsa düşünüyorum başlamayı kuzum fayda gören çok
Evet yumurtlama gununu icin en belirgin sinyal sefaf akintiTakvimden bakıyorum ben canım.akıntım da oluyo yumurtlama günü 13,14.gün oluyo .testle hiç bakmadım bu ay da olmazsa testle kontrol etcem artık hayırlısı bat tarihini beklemekten başka çaremiz yok gibi
Hayirlisi insAllah cnm, bir kere kaybedince insan hep teredutte oluyo ister istemezHayırlı olsun canım inşallah vardır aklına kötü şeyleri getirme iyi düşün iyi olsun
Ben regl oldum@Pussuk
@miyuuu
A Arelarven
S Smrolcy
@Feyzaanrr
@sevmali
@Apinarcim
@Ahali
D denizzz5900
Günü gelen arkadaşlar durumlar nedir
Canım bende pcos var tedavi olurken dr dediği ara kanamalar lekelenmeler oluyor mu diye sormuşlardı hormonlarına hiç baktirdin miYumurtlama ile ilgiliyse leke değerlendiremedim zaten bide yumurtlamada bu kadar uzun sürer mi ki bugün 7 gün oldu
Benim kardeşim geçen ay kimyasal gebelik geçirdi test hiç koyulaşması değer hep aynı kaldı daha sonra da düştü ve adet olduBen sabaha dayanamayip tekrar test yaptim, daha belirgin oldu... InsAllah kimyasal vs degildir ya
Kuzum benim de pcos varmış Dr bugün söyledi yumurtalarim her iki tarafta da 1 er tane 15 ml olmuş pazara çatlama ignesi yazdı artık hayırlısı pcos olup hamile olunuyormuCanım bende pcos var tedavi olurken dr dediği ara kanamalar lekelenmeler oluyor mu diye sormuşlardı hormonlarına hiç baktirdin mi
Doktor bende sıkıntı olmadığını söyledi hormanlar normal dedi sadece yumurtalığımda çikolata kisti var 1,5 santim acaba o yaparmı bilmiyorumCanım bende pcos var tedavi olurken dr dediği ara kanamalar lekelenmeler oluyor mu diye sormuşlardı hormonlarına hiç baktirdin mi
Kızlar pazar gününe kadar bilgi vermeyenler silinecektir.. Bilginize
Anne adayı
Bat tarihi
Sonuç
@Kubra1120 12 Aralık @Bsraaa1234 14 Aralık [COLOR=#b82eb8] Y [/COLOR] yagmur597 15 Aralık @Damlafzt 18 Aralık @Ecrinsevde54 20 Aralık [COLOR=#53661a] S [/COLOR] sekes 21 Aralık @Pandoranin kutusu 21 Aralık @pinkpisces 22 Aralık @avtugba 22 Aralık
@Bsrozkn 23 Aralık @SimgeBA 23 Aralık @tubaagl 24 Aralık @mus4117 24 Aralık @Tokerrr 24 Aralık S Smrolcy S Smrolcy 25 Aralık @Arelarven 25 Aralık gecikme
D denizzz5900 D denizzz5900 25 Aralık A Aylin0816 A Aylin0816 26 Aralık denizimduygum01 denizimduygum01 27 Aralık [COLOR=#b8b82e] K [/COLOR] Kestanesekeriiim 27 Aralık @emir91 28 Aralık @dilara5223 28 Aralık @Mandalinaa22 29 Aralık @Berrinim 29 Aralık Niloya444 Niloya444 29 Aralık
Niloya444 Niloya444 30 Aralık @Asenaasena96 30 Aralık @Cimcime111 30 Aralık B berguzar34 B berguzar34 31 Aralık @Serinay 31 Aralık @minok 31 Aralık @Eylulceee_ 31 Aralık
Evet var canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınAz önce test yaptım Bat a 2 gün var çift çizgi var galiba
İnşallah pazartesi kan testi vereceğimEvet var canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Yeni tarihini ne canım kaydediyim istersencanım ben 2 gün gecikme ile regli oldum malesef
Canım selam beni ekler misin bat 2 ocakKızlar pazar gününe kadar bilgi vermeyenler silinecektir.. Bilginize
27 ocakYeni tarihini ne canım kaydediyim istersen
9 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?