Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli olsun hamileliginiz.Allah tamamina erdirsin.Benim de cenemde sivilceler cikmaya basladi.neden cıkiyor acaba.

Tebrikler.. gözünüz Aydın Allah sevinmiş ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

Slm kızlar benim şimdiden karnım da gaz var. Sanki karnım aç gibi kıpır kıpır ediyor. Kasiklarim ve belim çok ağrıyor. Daha reglime 16gün var yumurtlama dönemim bugün son diyedüşünüyorum ama sizce nedir bu...

Hala batı söyleyebiliyor muyuz geçti mi? En son aşılamam tutmadiği zamandan beri girmiyordum siteye umudumu kaybettim biraz keşke şu 2021 de bende hamile kalabilsemde bebeğimi kucağıma alabilsem bu duyguyu yaşamak istiyorum ama yoruldum artık ya olmuyor ne yapsam ovulasyon testi aldım onunla takip edeceğim 2yılı doldurduk evleneli eşimin değerleri düşük o yüzden olmuyor bu yılda hamile kalmayacağım sanırım

Yaşım 23 ama kendimi 35 yaşında hissediyorum birgün bende şu çift çizgiyi görür müyüm yageçen ay ovulasyon testi yaptım o günde yumurtlamayı yakalamıştım iki tane kırmızı çizgi bu hamilelik testi olsaydı diye o kadar çok içimden geçti ki salak gibi sevindim o an sanki hamileyim

Hayirli olsun hamileliginiz.Allah tamamina erdirsin.Benim de cenemde sivilceler cikmaya basladi.neden cıkiyor acaba.
Bende çene altında gıdı bölgesine yakın çıkıyordu cnm o da hormonlardandı sanırım 1 kaç yerde iz kaldı artık çıkmıyor ama hamilelikte de 20 aydır ne belirtiler yaşayan ben hiç birşey yaşamadım bgn değerim e batırdım adetim üstünden 2 gün geçti 215 e yükselmiş değerler iyi gidiyor ve daha ye i kasıklarda aşırı ağrı var ve göğüs uçlarına dokunamayacak kadar acıyor

Ben 2 gun ince regl oldum ama yine Ocak ayi icinde hamilelik olabilir. Bat 29 Ocak. Not alabilir misiniz yeni tarihi. Onceki 2 Ocakti

Ben sabaha dayanamayip tekrar test yaptim, daha belirgin oldu... InsAllah kimyasal vs degildir ya
Merhaba sizinle donemlerimiz ayni benim de yumurtlama gunum 18 aralik. Betaniza baktirdiniz mi?

Canim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canim o psikolojik olabilir yada yediğin biseydendir .. çok istedigimiz için artık en küçük birşeyi belirti olarak görüyoruz
Tabi ki kuzum söyleyebilirsin çakşır suyu spermlerin kalitesini artıriyomus canım eşin çakşır suyu kullanabilir baya faydası olduğu söyleniyor araştırabilirsin pes etmek yok o bebekler bizim kucağımizida dolduracak Rabbim in izni ile umudunu kaybetme ..
Ben 2 gun ince regl oldum ama yine Ocak ayi icinde hamilelik olabilir. Bat 29 Ocak. Not alabilir misiniz yeni tarihi. Onceki 2 Ocakti
Kaydettim canım

Bilmiyorum ki acaba yumurtlama dönemim devam ediyor mu diye düşünmedim değil aslında... hayırlısı olsun canım

Merhaba sizinle donemlerimiz ayni benim de yumurtlama gunum 18 aralik. Betaniza baktirdiniz mi?
Hayir cnm baktirmadim kanima, elimde olan testlerimi kulandim hergun daha berlirgin oldu ikinci cizgi. Pazartesi ilk kontrol icin randevu alacagim

Benide eklermsiniz 14.01 bat

Bat 18 Ocak

Kızlar ovitrelle’nin etkisi kaç günde geçiyor ne zaman test yaptırmalıyım sizce ? Tecrübesi olanlar varsa yazabilir mi? Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…