- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Hayirli olsun hamileliginiz.Allah tamamina erdirsin.Benim de cenemde sivilceler cikmaya basladi.neden cıkiyor acaba.Ben ansızın kilo aldım cok yemememe rağmen birde 12 ay denedik çocuk olmadı en son çene altında sivilceler çıkmaya başladı ben 12 ay bekledim sonra gittim benim 7 yaşında kızım var birde hiç aklıma gelmedi pcos falan sonra bir gittim dr a çıkamadım resmen bunalıma girdim eşim ben bakındık hsg ler çekindim aşılama oldum yine de olmadı işte sebepsiz infertilite dediler cnm nasip mis bu ay dr a gitmedim ve hamileyimçok saçım dökülüyordu birde asiri
Şuan hamileyim bugün sabah testi tekrar yaptım pozitif cıktıMerhaba belirti neler yaşadin
Tebrikler..Şuan hamileyim bugün sabah testi tekrar yaptım pozitif cıktıBelirti olarak göğüslerde şişkinlik ve aşırı hassasiyet var. Belim ve kasıklarım ağrıyor. Onun dışında başka bir belirti yok şimdilik
Amin canım benim Teşekkür ederimTebrikler..gözünüz Aydın Allah sevinmiş ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
Sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun bi tedavi gördünüz mü ilaç vs anlatır mısınız
Bende çene altında gıdı bölgesine yakın çıkıyordu cnm o da hormonlardandı sanırım 1 kaç yerde iz kaldı artık çıkmıyor amaHayirli olsun hamileliginiz.Allah tamamina erdirsin.Benim de cenemde sivilceler cikmaya basladi.neden cıkiyor acaba.
Ben 2 gun ince regl oldum ama yine Ocak ayi icinde hamilelik olabilir. Bat 29 Ocak. Not alabilir misiniz yeni tarihi. Onceki 2 Ocakti@Kubra1120
@Bsraaa1234
@Aylinaydemir35
@Damlafzt
@Ecrinsevde54
@Minikfaremmm
@Pandoranin kutusu
@pinkpisces
@avtugba
@SimgeBA
@bsrozkn
@tokerrr
@mus4117
@tubaagl
@Arelarven
@denizzz5900
@Aylin0816
denizimduygum01
@Kestanesekeriiim
@emir91
D dilara5223
@Mandalinaa22
@Berrinim
@ggggg
@Candyy15
@sedanur4004
@Asenaasena96
@Cimcime111
@berguzar34
@Serinay
minok
@Eylulceee_
Kızlar pazar gününe kadar Bilgi vermeyen arkadaşları silmek durumunda kalacam pazartesi listeyi guncellicem
Merhaba sizinle donemlerimiz ayni benim de yumurtlama gunum 18 aralik. Betaniza baktirdiniz mi?Ben sabaha dayanamayip tekrar test yaptim, daha belirgin oldu... InsAllah kimyasal vs degildir ya
Canim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinŞuan hamileyim bugün sabah testi tekrar yaptım pozitif cıktıBelirti olarak göğüslerde şişkinlik ve aşırı hassasiyet var. Belim ve kasıklarım ağrıyor. Onun dışında başka bir belirti yok şimdilik
Canim o psikolojik olabilir yada yediğin biseydendir .. çok istedigimiz için artık en küçük birşeyi belirti olarak görüyoruzSlm kızlar benim şimdiden karnım da gaz var. Sanki karnım aç gibi kıpır kıpır ediyor. Kasiklarim ve belim çok ağrıyor. Daha reglime 16gün var yumurtlama dönemim bugün son diyedüşünüyorum ama sizce nedir bu...
Tabi ki kuzum söyleyebilirsin çakşır suyu spermlerin kalitesini artıriyomus canım eşin çakşır suyu kullanabilir baya faydası olduğu söyleniyor araştırabilirsin pes etmek yok o bebekler bizim kucağımizida dolduracak Rabbim in izni ile umudunu kaybetme ..Hala batı söyleyebiliyor muyuz geçti mi? En son aşılamam tutmadiği zamandan beri girmiyordum siteye umudumu kaybettim biraz keşke şu 2021 de bende hamile kalabilsemde bebeğimi kucağıma alabilsem bu duyguyu yaşamak istiyorum ama yoruldum artık ya olmuyor ne yapsam ovulasyon testi aldım onunla takip edeceğim 2yılı doldurduk evleneli eşimin değerleri düşük o yüzden olmuyor bu yılda hamile kalmayacağım sanırım
Kaydettim canımBen 2 gun ince regl oldum ama yine Ocak ayi icinde hamilelik olabilir. Bat 29 Ocak. Not alabilir misiniz yeni tarihi. Onceki 2 Ocakti
malesef bende adet oldum@Kubra1120
@Bsraaa1234
@Aylinaydemir35
@Damlafzt
@Ecrinsevde54
@Minikfaremmm
@Pandoranin kutusu
@pinkpisces
@avtugba
@SimgeBA
@bsrozkn
@tokerrr
@mus4117
@tubaagl
@Arelarven
@denizzz5900
@Aylin0816
denizimduygum01
@Kestanesekeriiim
@emir91
D dilara5223
@Mandalinaa22
@Berrinim
@ggggg
@Candyy15
@sedanur4004
@Asenaasena96
@Cimcime111
@berguzar34
@Serinay
minok
@Eylulceee_
Kızlar pazar gününe kadar Bilgi vermeyen arkadaşları silmek durumunda kalacam pazartesi listeyi guncellicem
Bilmiyorum ki acaba yumurtlama dönemim devam ediyor mu diye düşünmedim değil aslında... hayırlısı olsun canımCanim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canim o psikolojik olabilir yada yediğin biseydendir .. çok istedigimiz için artık en küçük birşeyi belirti olarak görüyoruz
Tabi ki kuzum söyleyebilirsin çakşır suyu spermlerin kalitesini artıriyomus canım eşin çakşır suyu kullanabilir baya faydası olduğu söyleniyor araştırabilirsin pes etmek yok o bebekler bizim kucağımizida dolduracak Rabbim in izni ile umudunu kaybetme ..
Kaydettim canım
Teşekkür ederim morel verdiğiniz için.. Eşime şu an keçiboynuzu özü yediriyorum kendimde ovulasyon testi deneyeceğim bu ay ilk defa bakalım ne olacak Allah büyüktür
Hayir cnm baktirmadim kanima, elimde olan testlerimi kulandim hergun daha berlirgin oldu ikinci cizgi. Pazartesi ilk kontrol icin randevu alacagimMerhaba sizinle donemlerimiz ayni benim de yumurtlama gunum 18 aralik. Betaniza baktirdiniz mi?
Benide eklermsiniz 14.01 batLİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLERİN TEK BİR MESAJ İÇİNDE BAT tarihini belirtmeleri GEREKMEKTEDİR.
(Her ay durumunu bildirmeyenler tablodan kaldırılacaktır)
Pozitif gören arkadaşlardan aşağıdaki soruları diğer gebelik adaylarınında bilgilenmesi için cevaplamalarını bekliyoruz :)
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?
�
Anne adayı (
) Bat
Sonuç
@peygambercicegikokusu 14 Aralık@aleynaaleyna00 14 AralıkM Minmin2626 29 AralıkGul7 3 Ocakdenizimduygum01 27 Aralık@zehroskrmn 19 Aralık@Fatmazell74 20 Aralık@Muallimehanimcik 29 Aralık
�
Anne adayı
Bat tarihi
Sonuç
�
@Kubra1120 12 Aralık @Bsraaa1234 14 Aralık @Aylinaydemir35 15 Aralık @Damlafzt 18 Aralık @Ecrinsevde54 20 Aralık @Minikfaremmm 21 Aralık @Pandoranin kutusu 21 Aralık @pinkpisces 22 Aralık @avtugba 22 Aralık
�
@Bsrozkn 23 Aralık @SimgeBA 23 Aralık @tubaagl 24 Aralık @mus4117 24 Aralık @Tokerrr 24 Aralık @Arelarven 25 Aralık gecikme
@Aylin0816 26 Aralık @Kestanesekeriiim 27 Aralık @Mandalinaa22 29 Aralık @Berrinim 29 Aralık
@Candyy15 29 Aralık
@Asenaasena96 30 Aralık @Cimcime111 30 Aralık @berguzar34 31 Aralık gecikme @Serinay 31 Aralık @Eylulceee_ 31 Aralık @Esra Nur 08 1 Ocak @joynss 2 Ocak @eymentaa 2 Ocak
@Hayatlarrr 2 Ocak
@kurk mantolu madonna 2 Ocak ?
@caglaaaaaa 3 Ocak
Leyd_1907 3 Ocak
@umudum58 3 Ocak @Bismilhayrun 5 Ocak @Renkkkkk 5 Ocak @mellovin 5 Ocak @Sapsirella 5 Ocak @Merve kpc 6 Ocak @blmrc 7 Ocak @yncmst 8 Ocak @ebruuu34 8 Ocak @kullaniciadimne 8 ocak ?
@minikooommm 9 Ocak
@Konyakk 9 Ocak
@Sevgi0817 9 Ocak
@Asyaa561 9 Ocak
@Gulbaharszn 9 Ocak
@ipek__23 10 Ocak
u25n 10 Ocak
@Sinoplu17 10 Ocak @Kivircikkhatun 11 Ocak @merimericik 11 Ocak @Nefertitibgm 12 Ocak @Eliff456 12 Ocak @gguncesi 13 Ocak @Nil Toprak 13 Ocak @gulasor34 13 Ocak @ryhnrba 14 Ocak @Minikfaremmm 15 Ocak
@Gerceklerleyuzleseninsan 15 Ocak
@papatyamm5757 16 Ocak �
@Sade frappe 16 Ocak
@illy_illy 16 Ocak
samyeli112233 17 Ocak
ELIF7007 17 Ocak @Muges33 17 Ocak @Saniyecan123 19 Ocak @I LoVe You 19 Ocak @Dilosunuz 20 Ocak @HemsireHanim263 21 Ocak @nurayksks 21 Ocak B Bendiss1708 22 Ocak @Ahali 22 Ocak @miyuuu 23 Ocak ?
@sekes 23 Ocak
@denizzz5900 23 Ocak
@sevmali 23 Ocak @Feyzaanrr 25 Ocak @Pussuk 25 Ocak @yagmur597 26 Ocak @Kelebekarsub 26 Ocak @Smrolcy 27 Ocak @ggggg 27 Ocak minok 29 Ocak O ORKIDE_6 29 Ocak @sedanur4004 2 Şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?