- 5 Nisan 2020
- 286
- 185
- 53
- 28
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
Sonuçta <2 yazıyoHoşgeldin canım
Yok barkod istemiyo sadece TC no bide doğum tarihi
Başka bişey görmedim sonuç birimi yada tam değer yok hamile değilim .günümü bekliycem hayırlısı artıkSonuçta <2 yazıyo
Beta HCG nin sonucu 2 dimiBaşka bişey görmedim sonuç birimi yada tam değer yok hamile değilim .günümü bekliycem hayırlısı artık
<2 işaretiyle böyle yazıyodu canımBeta HCG nin sonucu 2 dimi
Tamam canım bı sonraki aya inşallah hepimiz tez vakitte annelik duygusunu tadariz<2 işaretiyle böyle yazıyodu canım
İnşallah canımTamam canım bı sonraki aya inşallah hepimiz tez vakitte annelik duygusunu tadariz
Aldım bende Kasım aralikda vuruldum 2 kere işte ama ikiside negatif aralığın sonunda rahim filmi çekildim şimdi adet olmayı bekliyorum sonra aşılama mi okur yine klomen ovitrelle mi bilemiyorum hakkımızda hayırlısı4 canım
İki ay once baktirmistm ck hafif vardi ilaca bile gerek yk demisti yinede tek kullanimlik toz vermisti bakalm duruma gore adet olunca zatn mesele kalmayacak tskler ama suanda asiri gogus agrm basladi bakalm kismet hersyUmarim hamilelik belirtisidir sizin icin ama ben idrar tahlili verdigimde doktor sonuclara bakip bu kadar enfeksiyonla nasil yasiyosun demisti zerre yanma ve kasinti yoktu zaten hic belirti olmadan da hastalik devam edebiliyomus ve arastirdigim kadariyla hamile kalmayi baya etkiliyomus spermin ilerlemesini ve kalitesini etkiliyomus ihmal etmeyin bence
İnşallh hayırlısı olsun canım ne diyinAn
Aldım bende Kasım aralikda vuruldum 2 kere işte ama ikiside negatif aralığın sonunda rahim filmi çekildim şimdi adet olmayı bekliyorum sonra aşılama mi okur yine klomen ovitrelle mi bilemiyorum hakkımızda hayırlısı
Insallah canim guzel haberler paylasiriz burada.azkalmis bat a senin.belirtilerin var miKızlaar merhabalar 27 yaşında 3 yıldır evliyim.3 ay denememiz olacak bu ay bat 10 Ocak benide ekler misiniz?Çok heyecanlıyım.Umarım bebişlerimize kavuşuruz
Günaydın canım Bugün 13.günAn
Aldım bende Kasım aralikda vuruldum 2 kere işte ama ikiside negatif aralığın sonunda rahim filmi çekildim şimdi adet olmayı bekliyorum sonra aşılama mi okur yine klomen ovitrelle mi bilemiyorum hakkımızda hayırlısı
Kaç dakika da çıktı bence kan ver bugün sonuç belli olurGünaydın canım Bugün 13.gün
10 dk içinde canımKaç dakika da çıktı bence kan ver bugün sonuç belli olur
Az önce test yaptım Bat a 2 gün var çift çizgi var galiba
Evet canim ya seninki de kimyasal olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?