Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim bugün Bat testlerim positif amaaa günlerdir kontrol cizgisi kadar loyu olmuyorlar hcg yüklsemiyormu acaba ya bir füsük birde kimAsaldan sonra korkar oldm son iki test bugündem digerleri
Canm yurtdisindayim butda öyle b8sey yok ayrica doktorum tatilde haftaya dönüyor
Anladım canım değerlerin artar zamanla sıkma canını .doktorun dönünce de kontrollerini yaptırırsın .hayırlı olsun tekrardan sağlıcakla kucağınıza alın

Çatlatma iğnesinin 3. Günü bilerek yaptım moral olsun diye yaptım 12 gün daha var ..

Son düzenleme:
Canım saglikli bir gebelik yasayip guzel bebegini kucagina alirsin insallah.çok guzel duygular seni bekliyor.rabbim yuvanizi şenlendirsin.

Canım 10 ocak gibi test yaparsan çıkacaktır bende hiç akıntı olmadı kasik agrisi bende de var di şişkinlik ve gaz da var di ben adete 4 gün kala idrarda çok silik çizgiyle öğrendim inşallah rabbim niyetini kabul etsin hayırlı haberlerini alalım

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce ne olabilir

Eklentiler

• 1BC67B5E-CC49-4CEC-95B6-110606566F55.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…