Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benide eklermisin inaişallah olur Bat 17.01.2021

Daha once idrr yolu engeksionu gecirdim birkac kez hic bu skilde syler yasamadm
Ama bilemiorm bekkide oledir
Bende idrar yolu iltihabi gecirdim o yuzden aklima yatti bi de benim su an adetimin 6. Gunu yumurtam catlamiyo hamile degilim su an imkansiz o yuzden en azindan benim icin belirti degil ve hep enfeksiyon deniyo nette

Evet canım sağlık ocağında verdim sabah kanı yarın öğleden sonra alcam sonuçları dua edin doktor erken belli olmayabilir dedi ama ben yinede testi yaptırdım
Canim Google ye il sağlık müdürlüğü yaz sonra orda labaratuvar sonuçları diye bı yer var oraya bas .. sonuçlarına oradan bakabilirsin
Insan ne mutlu oluyo demi ikinci cizgiyi gorunce
Evet sanki hamileymisim gibi mutluyum .. ama biliyorum ki iğnenin etkisidir gene de bişi olmaz

Belki ondandir bilemiorm smdi bnde intten baktim kasinti ve batma enfeksion dior
Suan zatn gecti batma 1 gun surdu
Yanmam kasinmam yk bakalm zten ilerde belli olur

Barkod falan istiyo mu canım

Canım yazdınmı beni 17 Ocak bat

Barkod numarasını almadım ben hiç aklıma gelmedi .dediğin yere baktım ama bulamadım canım başka yerlerden bakınca da barkod istedi

Belki ondandir bilemiorm smdi bnde intten baktim kasinti ve batma enfeksion dior
Suan zatn gecti batma 1 gun surdu
Yanmam kasinmam yk bakalm zten ilerde belli olur
Umarim hamilelik belirtisidir sizin icin ama ben idrar tahlili verdigimde doktor sonuclara bakip bu kadar enfeksiyonla nasil yasiyosun demisti zerre yanma ve kasinti yoktu zaten hic belirti olmadan da hastalik devam edebiliyomus ve arastirdigim kadariyla hamile kalmayi baya etkiliyomus spermin ilerlemesini ve kalitesini etkiliyomus ihmal etmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…