- Konu Sahibi Bendiss1708
-
teşekkür ederimmBeklenen adet tarihi anlamına geliyor
Beklenen adet tarihi anlamına geliyor
Canım benide eklermisin inaişallah olurLİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLERİN TEK BİR MESAJ İÇİNDE BAT tarihini belirtmeleri GEREKMEKTEDİR.
(Her ay durumunu bildirmeyenler tablodan kaldırılacaktır)
Pozitif gören arkadaşlardan aşağıdaki soruları diğer gebelik adaylarınında bilgilenmesi için cevaplamalarını bekliyoruz :)
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?
�
Anne adayı (
) Bat
Sonuç
@peygambercicegikokusu 14 Aralık@aleynaaleyna00 14 Aralık@Minmin2626 29 AralıkGul7 3 Ocak@denizimduygum01 27 Aralık@mrvee04 30 kasim@zehroskrmn 19 Aralık@Fatmazell74 20 Aralık@Muallimehanimcik 29 Aralık
�
Anne adayı
Bat tarihi
Sonuç
@Esra Nur 08 1 Ocak @joynss 2 Ocak @eymentaa 2 Ocak
@Hayatlarrr 2 Ocak
@kurk mantolu madonna 2 Ocak
@umudum58 3 Ocak @Bismilhayrun 5 Ocak @Renkkkkk 5 Ocak @mellovin 5 Ocak @Sapsirella 5 Ocak @Merve kpc 6 Ocak @blmrc 7 Ocak @Takitoki 7 Ocak @ebruuu34 8 Ocak @kullaniciadimne 8 ocak
@yncmst 8 Ocak ?
M minikooommm 9 Ocak
@Konyakk 9 Ocak
@Sevgi0817 9 Ocak
@Asyaa561 9 Ocak
@Gulbaharszn 9 Ocak
@ipek__23 10 Ocak
@ugrnrr 10 Ocak
@Sinoplu17 10 Ocak @Kivircikkhatun 11 Ocak @merimericik 11 Ocak @Nefertitibgm 12 Ocak @Eliff456 12 Ocak @gguncesi 13 Ocak @Nil Toprak 13 Ocak @gulasor34 13 Ocak @ryhnrba 14 Ocak Paci34 14 Ocak
@Gerceklerleyuzleseninsan 15 Ocak
@Minikfaremmm 15 Ocak
@Dilekcml 15 Ocak @Sade frappe 16 Ocak
�
@papatyamm5757 16 Ocak @illy_illy 16 Ocak
@Muges33 17 Ocak
@samyeli112233 17 Ocak
@ELIF7007 17 Ocak @pandaaa 18 Ocak @Saniyecan123
@Melekk5219 Ocak I LoVe You 19 Ocak @Dilosunuz 20 Ocak @HemsireHanim263 21 Ocak @nurayksks 21 Ocak B Bendiss1708 22 Ocak @Ahali 22 Ocak @miyuuu 23 Ocak ?
@sekes 23 Ocak
@Seven003 23 Ocak �
@denizzz5900 23 Ocak
@sevmali 23 Ocak @Feyzaanrr 25 Ocak @Pussuk 25 Ocak @yagmur597 26 Ocak @Kelebekarsub 26 Ocak @Candyy15 26 Ocak @ggggg 27 Ocak @Smrolcy 27 Ocak K karavil 28 Ocak @minok 29 Ocak
@Salm_hh 29 Ocak @sedanur4004 2 Şubat @caglaaaaaa 2 Şubat @Hayallerimmm3 2 Şubat @Leyd_1907 3 Şubat @berguzar34 5 Şubat
Sonucu bizimle de paylaşabilir misin sağlık ocağında mi verecenSağolun kızlar yarın gidip kan vercem ben daha kesin sonuç alırım içim rahat eder
İnşallah canımCanım benide eklermisin inaişallah olurBat 17.01.2021
Aynen kaçıncı denemen buÖyle yapayım bari
Rahim agrisi batmasi yasayan oldu mu :/
Iltihap olabilir be arastirdim da biraz iltihaptan okuyo sanirim idrar yolu enfeksiyonu falanRahim agrisi batmasi yasayan oldu mu :/
Evet canım sağlık ocağında verdim sabah kanı yarın öğleden sonra alcam sonuçları dua edinSonucu bizimle de paylaşabilir misin sağlık ocağında mi verecen
İnşallah canım
Eki Görüntüle 2755515 Çatlatma iğnesinin 3. Günü bilerek yaptım moral olsun diye yaptım 12 gün daha var ..
Daha once idrr yolu engeksionu gecirdim birkac kez hic bu skilde syler yasamadmIltihap olabilir be arastirdim da biraz iltihaptan okuyo sanirim idrar yolu enfeksiyonu falan
Bende idrar yolu iltihabi gecirdim o yuzden aklima yatti bi de benim su an adetimin 6. Gunu yumurtam catlamiyo hamile degilim su an imkansiz o yuzden en azindan benim icin belirti degil ve hep enfeksiyon deniyo netteDaha once idrr yolu engeksionu gecirdim birkac kez hic bu skilde syler yasamadm
Ama bilemiorm bekkide oledir
Canim Google ye il sağlık müdürlüğü yaz sonra orda labaratuvar sonuçları diye bı yer var oraya bas .. sonuçlarına oradan bakabilirsinEvet canım sağlık ocağında verdim sabah kanı yarın öğleden sonra alcam sonuçları dua edindoktor erken belli olmayabilir dedi ama ben yinede testi yaptırdım
Evet sanki hamileymisim gibi mutluyum .. ama biliyorum ki iğnenin etkisidir gene de bişi olmazInsan ne mutlu oluyo demi ikinci cizgiyi gorunce
Hem sonucun çıkmıştır canım bı bak bizede bildirEvet canım sağlık ocağında verdim sabah kanı yarın öğleden sonra alcam sonuçları dua edindoktor erken belli olmayabilir dedi ama ben yinede testi yaptırdım
4 canımAynen kaçıncı denemen bu
Belki ondandir bilemiorm smdi bnde intten baktim kasinti ve batma enfeksion diorBende idrar yolu iltihabi gecirdim o yuzden aklima yatti bi de benim su an adetimin 6. Gunu yumurtam catlamiyo hamile degilim su an imkansiz o yuzden en azindan benim icin belirti degil ve hep enfeksiyon deniyo nette belrtm yk yanma acima gibi ama olablr
Barkod falan istiyo mu canımCanim Google ye il sağlık müdürlüğü yaz sonra orda labaratuvar sonuçları diye bı yer var oraya bas .. sonuçlarına oradan bakabilirsin
Evet sanki hamileymisim gibi mutluyum .. ama biliyorum ki iğnenin etkisidir gene de bişi olmaz
Canım yazdınmı beni 17 Ocak batLİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLERİN TEK BİR MESAJ İÇİNDE BAT tarihini belirtmeleri GEREKMEKTEDİR.
(Her ay durumunu bildirmeyenler tablodan kaldırılacaktır)
Pozitif gören arkadaşlardan aşağıdaki soruları diğer gebelik adaylarınında bilgilenmesi için cevaplamalarını bekliyoruz :)
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?
�
Anne adayı (
) Bat
Sonuç
@peygambercicegikokusu 14 Aralık@aleynaaleyna00 14 Aralık@Minmin2626 29 AralıkGul7 3 Ocak@denizimduygum01 27 Aralık@mrvee04 30 kasim@zehroskrmn 19 Aralık@Fatmazell74 20 Aralık@Muallimehanimcik 29 Aralık
�
Anne adayı
Bat tarihi
Sonuç
@Esra Nur 08 1 Ocak @joynss 2 Ocak @eymentaa 2 Ocak
@Hayatlarrr 2 Ocak
@kurk mantolu madonna 2 Ocak
@umudum58 3 Ocak @Bismilhayrun 5 Ocak @Renkkkkk 5 Ocak @mellovin 5 Ocak @Sapsirella 5 Ocak @Merve kpc 6 Ocak @blmrc 7 Ocak @Takitoki 7 Ocak @ebruuu34 8 Ocak @kullaniciadimne 8 ocak
@yncmst 8 Ocak ?
M minikooommm 9 Ocak
@Konyakk 9 Ocak
@Sevgi0817 9 Ocak
@Asyaa561 9 Ocak
@Gulbaharszn 9 Ocak
@ipek__23 10 Ocak
@ugrnrr 10 Ocak
@Sinoplu17 10 Ocak @Kivircikkhatun 11 Ocak @merimericik 11 Ocak @Nefertitibgm 12 Ocak @Eliff456 12 Ocak @gguncesi 13 Ocak @Nil Toprak 13 Ocak @gulasor34 13 Ocak @ryhnrba 14 Ocak Paci34 14 Ocak
@Gerceklerleyuzleseninsan 15 Ocak
@Minikfaremmm 15 Ocak
@Dilekcml 15 Ocak @Sade frappe 16 Ocak
�
@papatyamm5757 16 Ocak @illy_illy 16 Ocak
@Muges33 17 Ocak
@samyeli112233 17 Ocak
@ELIF7007 17 Ocak @pandaaa 18 Ocak @Saniyecan123
@Melekk5219 Ocak I LoVe You 19 Ocak @Dilosunuz 20 Ocak @HemsireHanim263 21 Ocak @nurayksks 21 Ocak B Bendiss1708 22 Ocak @Ahali 22 Ocak @miyuuu 23 Ocak ?
@sekes 23 Ocak
@Seven003 23 Ocak �
@denizzz5900 23 Ocak
@sevmali 23 Ocak @Feyzaanrr 25 Ocak @Pussuk 25 Ocak @yagmur597 26 Ocak @Kelebekarsub 26 Ocak @Candyy15 26 Ocak @ggggg 27 Ocak @Smrolcy 27 Ocak K karavil 28 Ocak @minok 29 Ocak
@Salm_hh 29 Ocak @sedanur4004 2 Şubat @caglaaaaaa 2 Şubat @Hayallerimmm3 2 Şubat @Leyd_1907 3 Şubat @berguzar34 5 Şubat
Barkod numarasını almadım ben hiç aklıma gelmedi .dediğin yere baktım ama bulamadım canım başka yerlerden bakınca da barkod istediCanim Google ye il sağlık müdürlüğü yaz sonra orda labaratuvar sonuçları diye bı yer var oraya bas .. sonuçlarına oradan bakabilirsin
Evet sanki hamileymisim gibi mutluyum .. ama biliyorum ki iğnenin etkisidir gene de bişi olmaz
Yazdım canım hoşgeldinCanım yazdınmı beni 17 Ocak bat
Hoşgeldin canımbat 16 ocak bu ay ilk kez deniyoruz
Yok barkod istemiyo sadece TC no bide doğum tarihiBarkod falan istiyo mu canım
Umarim hamilelik belirtisidir sizin icin ama ben idrar tahlili verdigimde doktor sonuclara bakip bu kadar enfeksiyonla nasil yasiyosun demisti zerre yanma ve kasinti yoktu zaten hic belirti olmadan da hastalik devam edebiliyomus ve arastirdigim kadariyla hamile kalmayi baya etkiliyomus spermin ilerlemesini ve kalitesini etkiliyomus ihmal etmeyin benceBelki ondandir bilemiorm smdi bnde intten baktim kasinti ve batma enfeksion dior
Suan zatn gecti batma 1 gun surdu
Yanmam kasinmam yk bakalm zten ilerde belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?