Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba bende 2021 hamile olarak girmek istiyorum ama tabi Rabbim bilecegi bsy insaAllah normal yolla kalirim ama doktorum tup bebek dedi tedaviye baslamadim daha ama 4.ayda basliycam tedaviye insaAllah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insaALLAH

Üzülme canım hayırlısı .. inşaallah tez vakitte Rabbim bizlere evlatlarımızı verir .. doktor korunmayı önerdi mi sana bende kimyasal geçirdim doktor iki ay korun dedi .. ama korunmadim ben olmadı 3 ay sonra gebe kaldım oda boş gebelik çıktı maalesef..

Merhaba hoşgeldin peki beklenen adet tarihin nedr kaydedeyim listeye .. tüp bebek yaparsan ikiz düşün derim yaşın tutuyorsa düşün derim .. ben çok istiyorum ikiz olmasını biri kız biri erkek

Merhaba hoşgeldin peki beklenen adet tarihin nedr kaydedeyim listeye .. tüp bebek yaparsan ikiz düşün derim yaşın tutuyorsa düşün derim .. ben çok istiyorum ikiz olmasını biri kız biri erkek
hos bulduk canim beklenen adet tarim 28.12.2020 bende ikiz dusunuyorum benimde ikizim var insaAllah cocuklarimda ikiz olur

2 ay önce çektirdim fiyat bence aynı 2 ayda zam gelecek hali yok sen nerdesin niye bulunduğu n yerde yokmu
Şırnaktayım ben doktoro gidiyorum o yok bu yok rahim filmi çekemiyoruz falan filan ilçesinde özel hastane var oraya bi gidicem yoksa mardine gitmeyi düşünüyorum

hayır hiç birşey demedi hiç ilgilenmedi hatta dediki iki ay daha dene olmazsa ilaç tedavisine başlarız

Bat 11 aralık 2 yıldır istiyorum
Benide eklermisiniz

hayır hiç birşey demedi hiç ilgilenmedi hatta dediki iki ay daha dene olmazsa ilaç tedavisine başlarız
Doktorunu değiştir bence .. genelde korunmayı öneriyor doktorlar.. kimyasal da olsa bı düşük gerçekleşiyor .. bu kimyasal, boş gebelik nedr ya normal gebelik istiyoruz biz ..

Oldukça sağlam, sağlıklı yağlar ve protein üzerine kurulu bir beslenme yapıyorum.
Kaç kilo fazlan var bende kilo almaya başlamışım gebeliğe engelmi diye düşünüyorum .. ama bizim komşumuz baya kilolu 2.5 aylık gebe maşallah diyim klomen ile kalmış komşumuz

Kizlar listeyi düzenlicem yaş ve ne kadar süredir istiyorsunuz yazarsanız kaydedeyim listeye ..

Merhabalar kızlar . Ben de bebek istiyorum inşaallah hepimize nasip olur .
Pcos var bende .
3 ay klomen tedavisi gördüm 1 kere aşılama oldum olmadı .bu ay rahim filmi çekilecekti ama adet olmadım. Duphastonu 6.kutu kullanışım. Önceki kullandıklarımda 3-4 güne adet olurdum .şimdi 13.güne geldim adet olmadım. Hiç hamilelik belirtileri de yok . Niye böyle olmuştur sizce .

Test yaptın mı peki belki hamileliktr .. umut vermek istemem ama bı test yap derim bazen belirti hiç olmuyo kişiden kişiye değişiyor

Merhaba benim bat 20.11.2020. 2.5 yıldır da gebelik istiyoruz beni de grubunuza alır mısınız beraber bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…