- 5 Nisan 2020
- 1.027
- 918
- 123
- 38
- Konu Sahibi Bendiss1708
-
- #1.061
Amin inşallah canım benim inşallahİnşallah canımDarısı sizlere olsun sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza
Amin insallah canm en kisa zamanda sizlerede nasip etsn rabbimGozun aydin canım saglikla kucagina alirsin insallah darisi bizim basimiza
bece uygun çünkü eczane 5 tl satiyor taneyi ve bazilari dedigin gibi kampanya yapiyor mantikli internetBen g.gidiyordan almıştım 20 ovü testi 4 gebelik testi 33 liraya
Amin canım insallahAmin insallah canm en kisa zamanda sizlerede nasip etsn rabbim
Bat 8 şubat@Esra Nur 08
@joynss
@eymentaa
@Hayatlarrr
@kurk mantolu madonna
@umudum58
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
M marulkafa123
@Sapsirella
M Merve kpc
@blmrc
T Takitoki
@ebruuu34
M minikooommm
@Gulbaharszn
Konyakk
Sevgicik
@Asyaa561
@ipek__23
@ugrnrr
A Akasya10
@Kivircikkhatun
@merimericik
Eliff456
@Nil Toprak
@gulasor34
Evet bayanlar durumlar nedir bilgi vermeyen arkadaşlar silmek durumunda kalacam ..
Bat 2 şubatAdetmi oldun olduysan batın nedir
Regl oldum. Bat 30 ocak@Esra Nur 08
@joynss
@eymentaa
@Hayatlarrr
@kurk mantolu madonna
@umudum58
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
M marulkafa123
@Sapsirella
M Merve kpc
@blmrc
T Takitoki
@ebruuu34
M minikooommm
@Gulbaharszn
Konyakk
Sevgicik
@Asyaa561
@ipek__23
@ugrnrr
A Akasya10
@Kivircikkhatun
@merimericik
Eliff456
@Nil Toprak
@gulasor34
Evet bayanlar durumlar nedir bilgi vermeyen arkadaşlar silmek durumunda kalacam ..
@Esra Nur 08
@joynss
@eymentaa
@Hayatlarrr
@kurk mantolu madonna
@umudum58
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
M marulkafa123
@Sapsirella
M Merve kpc
@blmrc
T Takitoki
@ebruuu34
M minikooommm
@Gulbaharszn
Konyakk
Sevgicik
@Asyaa561
@ipek__23
@ugrnrr
A Akasya10
@Kivircikkhatun
@merimericik
Eliff456
@Nil Toprak
@gulasor34
Evet bayanlar durumlar nedir bilgi vermeyen arkadaşlar silmek durumunda kalacam .. Beyok bat 21 ocak
Bebiş yok bat 21 ocak@Esra Nur 08
@joynss
@eymentaa
@Hayatlarrr
@kurk mantolu madonna
@umudum58
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
M marulkafa123
@Sapsirella
M Merve kpc
@blmrc
T Takitoki
@ebruuu34
M minikooommm
@Gulbaharszn
Konyakk
Sevgicik
@Asyaa561
@ipek__23
@ugrnrr
A Akasya10
@Kivircikkhatun
@merimericik
Eliff456
@Nil Toprak
@gulasor34
Bende hamileyim canım@Esra Nur 08
@joynss
@eymentaa
@Hayatlarrr
@kurk mantolu madonna
@umudum58
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
M marulkafa123
@Sapsirella
M Merve kpc
@blmrc
T Takitoki
@ebruuu34
M minikooommm
@Gulbaharszn
Konyakk
Sevgicik
@Asyaa561
@ipek__23
@ugrnrr
A Akasya10
@Kivircikkhatun
@merimericik
Eliff456
@Nil Toprak
@gulasor34
Nedmk canm gecmis olsunAnladim canim cok tesekkur ederim bende hic anlamam doktoro gidene kadarda merak icindeyim cok tesekkur ederim tekrardan cevap verdigin icin
Çok şükür bende hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 18 aydır uğraşıyorum çok yoruldum hamdolsun sonunda oldu hepinize nasip olsun inşallah en kısa zamandaAmin inşallah rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsinbol bol dua et canım olacak inşallah
GÖZÜNÜZ AYDIN HAYIRLI OLSUNÇok şükür bende hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 18 aydır uğraşıyorum çok yoruldum hamdolsun sonunda oldu hepinize nasip olsun inşallah en kısa zamanda. bu ay Youtube da Gülbahar Ölçü'ye denk geldim onun önerisiyle çakşır kökü suyu kullandım ve ovulasyon testi de kullandım pik göremedim Muallimehanimcik demiştin ya hani pik göremediğim halde halde hamile kaldım bende pik göremedim sen bana umut olmuştun . Çakşır kökü suyunu deneyin derim ben öncesinde bir karaciğer enzimlerinize baktığın sağlıkocağında yapıyorlar tahlili AST ALT değerleriniz yüksek değilse kullanın ben ilk kullanmada hamile kaldım inşallah size de faydası dokunur. Hem ben içtim hem eşime içirdim. Gebelik belirtilerimi de yazayım ovulasyon testinde pik olmadı ama 16.gün biraz kırmızılık arttı ben o gün yumurtladım sanırım kasıklarım gerçekten çok ağrıdı 1 hafta kadar aralıksız sürdü hatta yumurtlayacağım sanıp sürekli test yapıyordum.1hafta sonra ağrı birden kesildi hiçbir belirti kalmadı ta ki 3 gün öncesine kadar yani yumurtlamadan sonra 11.gün göğs uçlarım hassaslaştı irileşti, 12. gün sümüksü bir akıntı geldi ve şüphelendim acaba hamilemiyim dedim ama tabi ihtimal vermediğim için test yapmak istemedim. 1,5 gün sabredebildim . dün gece yumurtlamanın 13 gününün gecesinde kalktım test yaptım baya görünüyordu çizgi sabah da kan verdim 200 çıktı sonuç . Allahım tüm bekleyenlere tüm isteyenlere başta da bu forumdaki arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Sakladığın yerin önemi yok minikocum ne kadar sürede regl oluyorsun eğer 28 günlük periyottaysan adetin 11. Günü başlamalısın teste t koyulaşmaya başladık ça test sayısını günde 2 ye çıkart sabah akşam test yapmadan 2 saat evvel sıvı alımını bırak daha iyi sonuç alırsın t çok koyu olduğu zaman yumurtan çatlamaya hazır oluyor silikleştiği zaman çatlamış oluyor buda takriben 24 saatin kaldı demek oluyor yumurta ömrü 24 36 saattir test koyulaşmaya başladığında değerlendirmelere başlamalısın silikleştiğinde de devam etmelisin umarım yardımcı olabilmişimdir:)Kızlar ovulasyon testi nasıl kullanılıyor birde internetten çoklu alcam nerde saklıyosunuz bozulma durumu oluyor mu
Çok teşekkür ederim ilk kez kullancam bilgim yoktuSakladığın yerin önemi yok minikocum ne kadar sürede regl oluyorsun eğer 28 günlük periyottaysan adetin 11. Günü başlamalısın teste t koyulaşmaya başladık ça test sayısını günde 2 ye çıkart sabah akşam test yapmadan 2 saat evvel sıvı alımını bırak daha iyi sonuç alırsın t çok koyu olduğu zaman yumurtan çatlamaya hazır oluyor silikleştiği zaman çatlamış oluyor buda takriben 24 saatin kaldı demek oluyor yumurta ömrü 24 36 saattir test koyulaşmaya başladığında değerlendirmelere başlamalısın silikleştiğinde de devam etmelisin umarım yardımcı olabilmişimdir:)
Canım çok sevindimÇok şükür bende hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 18 aydır uğraşıyorum çok yoruldum hamdolsun sonunda oldu hepinize nasip olsun inşallah en kısa zamanda. bu ay Youtube da Gülbahar Ölçü'ye denk geldim onun önerisiyle çakşır kökü suyu kullandım ve ovulasyon testi de kullandım pik göremedim Muallimehanimcik demiştin ya hani pik göremediğim halde halde hamile kaldım bende pik göremedim sen bana umut olmuştun . Çakşır kökü suyunu deneyin derim ben öncesinde bir karaciğer enzimlerinize baktığın sağlıkocağında yapıyorlar tahlili AST ALT değerleriniz yüksek değilse kullanın ben ilk kullanmada hamile kaldım inşallah size de faydası dokunur. Hem ben içtim hem eşime içirdim. Gebelik belirtilerimi de yazayım ovulasyon testinde pik olmadı ama 16.gün biraz kırmızılık arttı ben o gün yumurtladım sanırım kasıklarım gerçekten çok ağrıdı 1 hafta kadar aralıksız sürdü hatta yumurtlayacağım sanıp sürekli test yapıyordum.1hafta sonra ağrı birden kesildi hiçbir belirti kalmadı ta ki 3 gün öncesine kadar yani yumurtlamadan sonra 11.gün göğs uçlarım hassaslaştı irileşti, 12. gün sümüksü bir akıntı geldi ve şüphelendim acaba hamilemiyim dedim ama tabi ihtimal vermediğim için test yapmak istemedim. 1,5 gün sabredebildim . dün gece yumurtlamanın 13 gününün gecesinde kalktım test yaptım baya görünüyordu çizgi sabah da kan verdim 200 çıktı sonuç . Allahım tüm bekleyenlere tüm isteyenlere başta da bu forumdaki arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Erken daha amaErken gebelik testi yaptım 6 gün önce yapılabilenden, bata tam 6 gün var çünkü ama yine hüsraaann sabah sabah canlar sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?