Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gerçektende var bu 4 gün geçikmeli günde bende dün kaset test yaptım çoook silik zor hissettim. sabah ise yine kaset test yaptım yoktu işe geldim. sizde hiç silik çıktımı merak ettim.

gerçektende var bu 4 gün geçikmeli günde bende dün kaset test yaptım çoook silik zor hissettim. sabah ise yine kaset test yaptım yoktu işe geldim. sizde hiç silik çıktımı merak ettim.
Yok canım silik milik birşey yoktu ordan anlatmalıydim ama benim adet tarihlerim stabil diye ben inanmamıştım. Yokmuş gerçekte de işte. İnşallah vardır senin

Canım Benim adet tarihim 9 ocakti adet ten 2 gun once idrar test yaptim negatifti sonra 11rinde aksam 10 11gibi adetim geldi bugunde kan verdim doktor adetin 2.yada 3.gunu kan testi vet dedi benimde hic gecikmezdi bu ay Boyle oldu

Yok canım silik milik birşey yoktu ordan anlatmalıydim ama benim adet tarihlerim stabil diye ben inanmamıştım. Yokmuş gerçekte de işte. İnşallah vardır senin
inşl. ama bende baya umutsuz hissediyorum bugün geçeli 4. gün olacak oysaki olivasyon kiti kullandım bu ay adetin 14. gün pik 15. gün çatladı ona rağmen hala olmadım günümde. hayırlısı ya

Ben şuan hastayım bat tam ne zaman bilmiyorum eşimin telefondan girdim birazdan tekrar bakıp batı yazarım doktordan geldik bugün bana klomen yazdı bir senenin sonunda ilaç tedavisine başladik

Canım Benim adet tarihim 9 ocakti adet ten 2 gun once idrar test yaptim negatifti sonra 11rinde aksam 10 11gibi adetim geldi bugunde kan verdim doktor adetin 2.yada 3.gunu kan testi vet dedi benimde hic gecikmezdi bu ay Boyle oldu
Neden 2.3 gün istedi canım tekrar görüştün mü doktorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…