- Konu Sahibi Bendiss1708
-
- #1.041
gerçektende var bu 4 gün geçikmeli gündeCanım ben iki gebelik idrar testi yaptım negatifti. İnanmadım gittim üstüne kan verdim yine negatif yine hüsran. Gecikmenin dördüncü günü adet oldum. İlk defa yaşadım böyle bişey. Senin ne kadar geçti test yaptırdın mi
Yok canım silik milik birşey yoktu ordan anlatmalıydim ama benim adet tarihlerim stabil diye ben inanmamıştım. Yokmuş gerçekte de işte. İnşallah vardır seningerçektende var bu 4 gün geçikmeli gündebende dün kaset test yaptım çoook silik zor hissettim. sabah ise yine kaset test yaptım yoktu işe geldim. sizde hiç silik çıktımı merak ettim.
Canım Benim adet tarihim 9 ocakti adet ten 2 gun once idrar test yaptim negatifti sonra 11rinde aksam 10 11gibi adetim geldi bugunde kan verdim doktor adetin 2.yada 3.gunu kan testi vet dedi benimde hic gecikmezdi bu ay Boyle olduCanım ben iki gebelik idrar testi yaptım negatifti. İnanmadım gittim üstüne kan verdim yine negatif yine hüsran. Gecikmenin dördüncü günü adet oldum. İlk defa yaşadım böyle bişey. Senin ne kadar geçti test yaptırdın mi
inşl. ama bende baya umutsuz hissediyorum bugün geçeli 4. gün olacak oysaki olivasyon kiti kullandım bu ay adetin 14. gün pik 15. gün çatladı ona rağmen hala olmadım günümde. hayırlısı yaYok canım silik milik birşey yoktu ordan anlatmalıydim ama benim adet tarihlerim stabil diye ben inanmamıştım. Yokmuş gerçekte de işte. İnşallah vardır senin
Eczanelerde satiliyormu cnm ovulasyon kitihayırlısı cnm bu ay olivasyon kiti kullan en azından yumurtlama tarihini bilirsin bence tabi
evet satılıyor ama tavsiyem gittigidiyordan toplu al 20 yada 25 tane işini görür internette baya uyguna geliyor.Eczanelerde satiliyormu cnm ovulasyon kiti
Tamam cnm bakayim Ben tesekkur ederimevet satılıyor ama tavsiyem gittigidiyordan toplu al 20 yada 25 tane işini görür internette baya uyguna geliyor.
Ben şuan hastayım bat tam ne zaman bilmiyorum eşimin telefondan girdim birazdan tekrar bakıp batı yazarım doktordan geldik bugün bana klomen yazdı bir senenin sonunda ilaç tedavisine başladik@Esra Nur 08
@joynss
@eymentaa
H Hayatlarrr
kurk mantolu madonna
@umudum58
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
M marulkafa123
@Sapsirella
@Merve kpc
B blmrc
T Takitoki
@ebruuu34
M minikooommm
@Gulbaharszn
Konyakk
@Sevgi0817
@Asyaa561
@ipek__23
@ugrnrr
A Akasya10
@Kivircikkhatun
merimericik
@Eliff456
@Nil Toprak
@gulasor34
Evet bayanlar durumlar nedir bilgi vermeyen arkadaşlar silmek durumunda kalacam ..
Ben g.gidiyordan almıştım 20 ovü testi 4 gebelik testi 33 lirayaevet satılıyor ama tavsiyem gittigidiyordan toplu al 20 yada 25 tane işini görür internette baya uyguna geliyor.
Bat 26 ocak@Esra Nur 08
@joynss
@eymentaa
H Hayatlarrr
kurk mantolu madonna
@umudum58
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
M marulkafa123
@Sapsirella
@Merve kpc
B blmrc
T Takitoki
@ebruuu34
M minikooommm
@Gulbaharszn
Konyakk
@Sevgi0817
@Asyaa561
@ipek__23
@ugrnrr
A Akasya10
@Kivircikkhatun
merimericik
@Eliff456
@Nil Toprak
@gulasor34
Evet bayanlar durumlar nedir bilgi vermeyen arkadaşlar silmek durumunda kalacam ..
Merhaba 2 gün önce pozitif@Esra Nur 08
@joynss
@eymentaa
H Hayatlarrr
kurk mantolu madonna
@umudum58
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
M marulkafa123
@Sapsirella
@Merve kpc
B blmrc
T Takitoki
@ebruuu34
M minikooommm
@Gulbaharszn
Konyakk
@Sevgi0817
@Asyaa561
@ipek__23
@ugrnrr
A Akasya10
@Kivircikkhatun
merimericik
@Eliff456
@Nil Toprak
@gulasor34
Neden 2.3 gün istedi canım tekrar görüştün mü doktorlaCanım Benim adet tarihim 9 ocakti adet ten 2 gun once idrar test yaptim negatifti sonra 11rinde aksam 10 11gibi adetim geldi bugunde kan verdim doktor adetin 2.yada 3.gunu kan testi vet dedi benimde hic gecikmezdi bu ay Boyle oldu
Bilmiyorum canım Henuz gidemedim dokktoraNeden 2.3 gün istedi canım tekrar görüştün mü doktorla
Çok şükür gebelik var, Allah bekleyen herkese güzel haberi almayı nasip etsin@Esra Nur 08
@joynss
@eymentaa
H Hayatlarrr
kurk mantolu madonna
@umudum58
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
M marulkafa123
@Sapsirella
@Merve kpc
B blmrc
T Takitoki
@ebruuu34
M minikooommm
@Gulbaharszn
Konyakk
@Sevgi0817
@Asyaa561
@ipek__23
@ugrnrr
A Akasya10
@Kivircikkhatun
merimericik
@Eliff456
@Nil Toprak
@gulasor34
Amin cok tsk ederm darisi hepinize olsn insallahHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Devam@Esra Nur 08
@joynss
@eymentaa
H Hayatlarrr
kurk mantolu madonna
@umudum58
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
M marulkafa123
@Sapsirella
@Merve kpc
B blmrc
T Takitoki
@ebruuu34
M minikooommm
@Gulbaharszn
Konyakk
@Sevgi0817
@Asyaa561
@ipek__23
@ugrnrr
A Akasya10
@Kivircikkhatun
merimericik
@Eliff456
@Nil Toprak
@gulasor34
Yeni bat 10 Şubat@Esra Nur 08
@joynss
@eymentaa
H Hayatlarrr
kurk mantolu madonna
@umudum58
@Bismilhayrun
@Renkkkkk
M marulkafa123
@Sapsirella
@Merve kpc
B blmrc
T Takitoki
@ebruuu34
M minikooommm
@Gulbaharszn
Konyakk
@Sevgi0817
@Asyaa561
@ipek__23
@ugrnrr
A Akasya10
@Kivircikkhatun
merimericik
@Eliff456
@Nil Toprak
@gulasor34
Adetmi oldun olduysan batın nedir
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ..Çok şükür gebelik var, Allah bekleyen herkese güzel haberi almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?