Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bayanlar beni de gruba alır mısınız. 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay cesaretimi toplayıp denedim. Beklenen adet tarihim 22 ocak hadi bismillah, 7 gün kaldı

Erken gebelik testi yaptım 6 gün önce yapılabilenden, bata tam 6 gün var çünkü ama yine hüsraaann sabah sabah canlar sıkıldı
Benimde 7 gün var denedim test negatif çıktı ama acele ediyoruz biraz daha beklemek lazim. Pazartesi bi daha yapicam

Günaydınlar... Dün akşam üstüne adetim geldi. Yeni bat 13 şubat... Bu ay da hüsran oldu...

Bende kırmızıları pazartesi gördüm dün dra gittim bana letu diye bı ilaç verdi 5 gün kullan sonra kontrole gel dedi aranızda letu kullanan var mı ? Yani haftaya cuma kontrol e gidecem ..
Merhabalar bu platforma yeni kayıt oldum 5 yıllık evliyim 1 yıl öncesinde doktora gittim klomen ve 1 tane çatlatma iğnesi oldum o dönemde hamile kalamadım. Bu ay tekrar doktora gittiğimde amh değerimin düşük olduğunu bu sebeple letu diye bir ilaçla tedaviye başlayacağız dedi bugün aaldım ilacı sonrasında eğer olmazsa iğne ile devam edeceğiz dedi doktorum her eczanede bulunan bir ilaç değil iğne ile tedavi dediği aşılama mı oluyor bu sürece yeni başladığım için tecrübesiz ve bilgisizim yardımcı olur musunuz? Birde forumlardan baktım letu ile çok hamile kalan yok sanırkm

Canim bende bu ay letu kullandım çatlatma iğnesi vuruldum sonucu bekliyorum artık aşılama konusunda da pek bilgim yok

2 gün önce piki gördüm dün de pikti bugün silikleşti değerlendiriyoruz erken oldu yumurtlama belki tekrar olur bilemiyorum 1 Şubat Bat beklemedeyim

Bugün bat günümdü, sabah days comfort gebelik testi yaptım, silik çizgi çıktı, başka testim kalmadığı için ovulasyon testi yaptım t kopkoyu çıktı. Kasık ağrılarım batmalarım ve bel ağrım var az önce özel hastanede kan verdim sonuçlarımı bekliyorum hayırlısı olsun

Malesef ben kırmızılar buay 4 gün önce gördüm çok sasirdim normalde dongum hiç şaşmaz yeni bat 14 subat

Canm kaç çıktı beta değerin

Merhaba kızlar benide eklermisiniz. 30 yaşındayım. Bat 27 ocak 13ünde yumurtladım. 5 aydır istiyorum ilkkez bu ay ovulasyon takibi yaptım markasını hatırlamıyorum. 1 kızım var 8 yaşında. Tam hatırlamıyorum ama regl zamanından önce test yapıp pozitif görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…