- Konu Sahibi Bendiss1708
-
- #1.081
Bence bu gün c den bile baya koyu ve kalın bir çizgi bugünü değerlendirin bnce takibinide yapın hatta günde 2 ye çıkartın elinizde test varsa test sayısını ve silikleşincede değerlendirin inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Benimde 7 gün var denedim test negatif çıktı ama acele ediyoruz biraz daha beklemek lazim. Pazartesi bi daha yapicamErken gebelik testi yaptım 6 gün önce yapılabilenden, bata tam 6 gün var çünkü ama yine hüsraaann sabah sabah canlar sıkıldı
Moreli yüksek tut bidahaki aya inşallah hep okuyorum burda yorumları bircok kisiden gebelik haberi var bu yıl güzel olucal insallah kendini motive etErken gebelik testi yaptım 6 gün önce yapılabilenden, bata tam 6 gün var çünkü ama yine hüsraaann sabah sabah canlar sıkıldı
Merhabalar bu platforma yeni kayıt oldum 5 yıllık evliyim 1 yıl öncesinde doktora gittim klomen ve 1 tane çatlatma iğnesi oldum o dönemde hamile kalamadım. Bu ay tekrar doktora gittiğimde amh değerimin düşük olduğunu bu sebeple letu diye bir ilaçla tedaviye başlayacağız dedi bugün aaldım ilacı sonrasında eğer olmazsa iğne ile devam edeceğiz dedi doktorum her eczanede bulunan bir ilaç değil iğne ile tedavi dediği aşılama mı oluyor bu sürece yeni başladığım için tecrübesiz ve bilgisizim yardımcı olur musunuz? Birde forumlardan baktım letu ile çok hamile kalan yok sanırkmBende kırmızıları pazartesi gördüm dün dra gittim bana letu diye bı ilaç verdi 5 gün kullan sonra kontrole gel dedi aranızda letu kullanan var mı ? Yani haftaya cuma kontrol e gidecem ..
Canim bende bu ay letu kullandım çatlatma iğnesi vuruldum sonucu bekliyorum artık aşılama konusunda da pek bilgim yokMerhabalar bu platforma yeni kayıt oldum 5 yıllık evliyim 1 yıl öncesinde doktora gittim klomen ve 1 tane çatlatma iğnesi oldum o dönemde hamile kalamadım. Bu ay tekrar doktora gittiğimde amh değerimin düşük olduğunu bu sebeple letu diye bir ilaçla tedaviye başlayacağız dedi bugün aaldım ilacı sonrasında eğer olmazsa iğne ile devam edeceğiz dedi doktorum her eczanede bulunan bir ilaç değil iğne ile tedavi dediği aşılama mı oluyor bu sürece yeni başladığım için tecrübesiz ve bilgisizim yardımcı olur musunuz? Birde forumlardan baktım letu ile çok hamile kalan yok sanırkm
2 gün önce piki gördüm dün de pikti bugün silikleşti değerlendiriyoruz erken oldu yumurtlama belki tekrar olur bilemiyorum 1 Şubat Bat beklemedeyimP Prensesinizz
Bismilhayrun
R Renkkkkk
S Sapsirella
E ebruuu34
G Gulbaharszn
K Kivircikkhatun
N Nil Toprak
G gulasor34
ryhnrba
Paci34
Sade frappe
M Minikfaremmm
D Dilekcml
G goldenarrow12
P papatyamm5757
White-Angel
Gerceklerleyuzleseninsan
Evet hanımlar durumlar nedir bildirirseniz kaydediyim
Bugün bat günümdü, sabah days comfort gebelik testi yaptım, silik çizgi çıktı, başka testim kalmadığı için ovulasyon testi yaptım t kopkoyu çıktı. Kasık ağrılarım batmalarım ve bel ağrım var az önce özel hastanede kan verdim sonuçlarımı bekliyorum hayırlısı olsunP Prensesinizz
Bismilhayrun
R Renkkkkk
S Sapsirella
E ebruuu34
G Gulbaharszn
K Kivircikkhatun
N Nil Toprak
G gulasor34
ryhnrba
Paci34
Sade frappe
M Minikfaremmm
D Dilekcml
G goldenarrow12
P papatyamm5757
White-Angel
Gerceklerleyuzleseninsan
Evet hanımlar durumlar nedir bildirirseniz kaydediyim
Canm kaç çıktı beta değerinBugün bat günümdü, sabah days comfort gebelik testi yaptım, silik çizgi çıktı, başka testim kalmadığı için ovulasyon testi yaptım t kopkoyu çıktı. Kasık ağrılarım batmalarım ve bel ağrım var az önce özel hastanede kan verdim sonuçlarımı bekliyorum hayırlısı olsun
Evet canım bende merak ettimCanm kaç çıktı beta değerin
194 çıktı canımCanm kaç çıktı beta değerin
Gözünaydın canım çok sevindim düzenli artar umarım sağlıklı bi gebeliğin olur194 çıktı canım
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallahGözünaydın canım çok sevindim düzenli artar umarım sağlıklı bi gebeliğin olur
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah194 çıktı canım
Amin canım inşallah çok sağolHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?