Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

@Dilekcml15 Ocak
@Sade frappe16 Ocak
@papatyamm575716 Ocak

@seher05121917 ocak
@pandaaa

@syseylans
18 Ocak
@Saniyecan123

@Melekk52

@I LoVe You
19 Ocak
@Dilosunuz

@beyazgul24

@Haso18
20 Ocak
Kızlar durumlar nedir listeyi güncel tutalım lütfen adet olanlar yeni bat tarihlerini söyleyebilirsiniz

6 gün önce erken gebelik,2 gün önce normal gebelik testi yaptım tık yok. 21 ocak bat benim. Hâlâ bir umut bekliyorum sanki... çok zor bir süreç

Kullandığınız folik asit takviyesinden memnun musunuz?

Şubat ayi topigini newmoon10 açmış batı Şubat ta olanlar isimlerini oraya versinler Şubat'ı ordan devam edelim

Şubat ayi topigini newmoon10 açmış batı Şubat ta olanlar isimlerini oraya versinler Şubat'ı ordan devam edelim
Bende o topikteyim bat 13 şubat. Adetim bittiğinin ikincisi günü şeffaf kaygan akıntı oluştu sanırım erken yumurtlama yaşadım. Tabi iki gündür de değerlendiriyoruz bu fırsatı. Nasip inşallah...

merhaba benide eklermısınız lısteye bat 28 ocak 8 aydır ıstıyoruz. 2 ayı korunmayla geçti kistim vardı suan temiz. ılk defa hormon tahlılı yaptırdım gecen ay prolaktın 45 e yakın cıktı 2li dostinex kullanıyorum. bata 6 gun kaldı suan bi belırtı yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…