- 5 Mart 2018
- 375
- 158
- 103
- 41
İnşallah ya inşallah garip hissediyorum ya midem Bi acayip kelebekler uçuyo sanki ruhende Bi garibim hiç böyle şeyler hissetmemiştim ya kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bişeyler olduğu kesinInşallah bebek tutumaya çalışıyordu canım
Genelde hep oyle okudum kelebek uçuyor hiç hiss inşallah vardır az kaldı öğrenmek içinİnşallah ya inşallah garip hissediyorum ya midem Bi acayip kelebekler uçuyo sanki ruhende Bi garibim hiç böyle şeyler hissetmemiştim ya kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bişeyler olduğu kesin
Evet ama okadar heyecanlıyım ki anlatamam çok garibim ya çokGenelde hep oyle okudum kelebek uçuyor hiç hiss inşallah vardır az kaldı öğrenmek için
Bata 7 gün kala başladı bu gün 5 gün var hala devam ediyorBi belirti olarak ciddiye alıcak olursak kaçıncı günde başladı kelebekler uçmayaBenim bata çok var bende hiç hareket yok henüz
Bikaç yerde göğüs ucu renginin koyulaşması gibi şeyler okudum o ne zaman oluyo acaba.Bakıp durdukça psikolojik olarak rengi değişik geliyo geçen ay resmen tribe sokmuştum kendimi kan bile verdim reglime 2 gün kala o kadar inanmışım
Hiç belli olmuyo bu işler enerjimizi düşürmüyoruzValla bir yanım okadar inanıyoki bir yanımda yine kırmızı kartı görecem diyo artık çaresiz bekleyip göreceğiz
Yumurtlama döneminde mi öyle oluyormuş? Benim öğleden sonradan beri sol tarafta belirgin daha fazla olmak üzere şişlik var karnımda ve alt karnımda, ve hafif ağrı sancı var, bi miktar da gaz. Yumurtlama göstergesi mi bunlar?Yumurtlama dönemde misin canım?
Benim için oyle oluyor mesela ayın ortasında o zaman anlıyorum. Sen acaba hangi gundesinYumurtlama döneminde mi öyle oluyormuş? Benim öğleden sonradan beri sol tarafta belirgin daha fazla olmak üzere şişlik var karnımda ve alt karnımda, ve hafif ağrı sancı var, bi miktar da gaz. Yumurtlama göstergesi mi bunlar?
Her merkezin referans aralığı değişik oluyo o referans aralığına göre bak en doğru sonucu alırsın.Benim geçen ay gittiğim hastanede <1.2 negatifti bazı yerler 0-5 arası veriyoKızlar kan değeri kaç olması gerekiyor gebelik olabilmesi için test verdimde sonuç bekliyorum regle 5 gün var
Tamam canım teşekkür ederimHer merkezin referans aralığı değişik oluyo o referans aralığına göre bak en doğru sonucu alırsın.Benim geçen ay gittiğim hastanede <1.2 negatifti bazı yerler 0-5 arası veriyo
Haber ver olur muTamam canım teşekkür ederim
Tamam haber veririm tabikiHaber ver olur mu
0.200 nedir yaÜstüne alınma sakın ben de öyleyim daha regl olmayı bile bekleyemeden test yaptırıyoruz belirti arıyoruz kendimizi dinliyoruz sürekli herşeyden nem kapıyoruz bu çocuklar olsa 9ay doğmasını Nası beklicez acaba
bak işte gittiğin yerin de referans aralığı farklıymış.Ne yazıyo olması gereken aralıkta ?0.200 nedir ya
SanırımReferans aralığı 0.1 diyo ne anlamalıydım bundan negatif sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?