Gebeliğe Hazırlık 2021’in son düzlüğünde bat bekleyenler 😍😍 Aralık bat’larını beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ya inşallah garip hissediyorum ya midem Bi acayip kelebekler uçuyo sanki ruhende Bi garibim hiç böyle şeyler hissetmemiştim ya kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bişeyler olduğu kesin
Genelde hep oyle okudum kelebek uçuyor hiç hiss inşallah vardır az kaldı öğrenmek için

Bi belirti olarak ciddiye alıcak olursak kaçıncı günde başladı kelebekler uçmaya Benim bata çok var bende hiç hareket yok henüz

Bikaç yerde göğüs ucu renginin koyulaşması gibi şeyler okudum o ne zaman oluyo acaba.Bakıp durdukça psikolojik olarak rengi değişik geliyo geçen ay resmen tribe sokmuştum kendimi kan bile verdim reglime 2 gün kala o kadar inanmışım

Valla bir yanım okadar inanıyoki bir yanımda yine kırmızı kartı görecem diyo artık çaresiz bekleyip göreceğiz

Yumurtlama dönemde misin canım?
Yumurtlama döneminde mi öyle oluyormuş? Benim öğleden sonradan beri sol tarafta belirgin daha fazla olmak üzere şişlik var karnımda ve alt karnımda, ve hafif ağrı sancı var, bi miktar da gaz. Yumurtlama göstergesi mi bunlar?

Benim için oyle oluyor mesela ayın ortasında o zaman anlıyorum. Sen acaba hangi gundesin

Kızlar kan değeri kaç olması gerekiyor gebelik olabilmesi için test verdimde sonuç bekliyorum regle 5 gün var

Kızlar kan değeri kaç olması gerekiyor gebelik olabilmesi için test verdimde sonuç bekliyorum regle 5 gün var
Her merkezin referans aralığı değişik oluyo o referans aralığına göre bak en doğru sonucu alırsın.Benim geçen ay gittiğim hastanede <1.2 negatifti bazı yerler 0-5 arası veriyo

Üstüne alınma sakın ben de öyleyim daha regl olmayı bile bekleyemeden test yaptırıyoruz belirti arıyoruz kendimizi dinliyoruz sürekli herşeyden nem kapıyoruz bu çocuklar olsa 9ay doğmasını Nası beklicez acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…