Ama ben de çok seviyorum yaşları yakın çocukları. Ben de önce kız sonra o 2-3 yaşlarındayken erkek bebek istiyorum. Hayaller işteYa zor aslinda da birlikte büyümesine istiyorum kızım insanları çok seviyor çocuk görünce oyle bir mutlu oluyor ki dedim kardeş yapalım ona birlikte büyürlar bide yardımcı olabilecek de pek yok etrafıma nasıl olacak bilmiyorummacera arıyorum kendime
SormaOlmamak elde mi2 senedir denemedigim şey kalmadi
İnşallah sadece ilkini bekleriz diyelim o zamanBen aralıkta iki kez adet olacağım.Bir başında bir sonunda. Hangisini beklesem bilemiyorum.
Bana da öyle diyen çok oldu. Ben de o yüzden çok umut ettim hemen olur diye ama işte …Ay 2 sene mi baya cokmus sanada gecmia olsun canim kimiisi adet olmadan kaliyomus ins tez zmanda bizde ereriz muradimiza
Stresten falan mı gecikti acaba?Bugun reglimin üstünden 2 gün geçti ara ara ağrı oluyor hiç şaşmazdı reglmin kan testi yaptırdım <0,1 çıktı biraz garip oldum umutlanmıştım dediğim gibi hiç şaşmadı
İnşallah. Dört gün var ilkine ama bilemiyorum.İnşallah sadece ilkini bekleriz diyelim o zaman
Ayyy. Hadi güzel haberlere inşallahİnşallah. Dört gün var ilkine ama bilemiyorum.
Benim de ondört ay arayla kalp durmasından iki kürtajım var. İnşallah bu defa da ondört ayı bulmaz tekrar hamile kalmam diyorum ama kısmet işte. Rabbim en hayırlı zamanda versin.Bana da öyle diyen çok oldu. Ben de o yüzden çok umut ettim hemen olur diye ama işte …
Of çok zor bsey ya. Sebebi araştırıldı mı pekiBenim de ondört ay arayla kalp durmasından iki kürtajım var. İnşallah bu defa da ondört ayı bulmaz tekrar hamile kalmam diyorum ama kısmet işte. Rabbim en hayırlı zamanda versin.
Açıkçası umudum yok ya. Sanki olmamış gibi.Ayyy. Hadi güzel haberlere inşallah
Kan pıhtılaşması varmış. Gebelikte igne + coraspin kullanacakmışım. İnşallah hamile kalırsam bu defa sağlıcakla ilerler de kucağıma alırım.Of çok zor bsey ya. Sebebi araştırıldı mı peki
Hadi inşallah. Kan pıhtılaşması için iğne kullanacak kişiler hamileliği hemen öğrenip iğneye başlamak zorunda sanırımKan pıhtılaşması varmış. Gebelikte igne + coraspin kullanacakmışım. İnşallah hamile kalırsam bu defa sağlıcakla ilerler de kucağıma alırım.
Evet, adete bir iki gün kala test yapıyorum hep.Hadi inşallah. Kan pıhtılaşması için iğne kullanacak kişiler hamileliği hemen öğrenip iğneye başlamak zorunda sanırım
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinAma ben de çok seviyorum yaşları yakın çocukları. Ben de önce kız sonra o 2-3 yaşlarındayken erkek bebek istiyorum. Hayaller işte
Bel ağrısı var belirti olarak kasıklarımda batma oluyor heyecanla bekliyorum bakalım rabbim isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsinMerhabalar benimde bat yarın 8 aydır isriyoruz ikinciyi 27 günde bir oluyorum ayy başı olmazsa ay sonu umutluyum
Rabbim hayırlı olanı versin hepimize.Ama ben de çok seviyorum yaşları yakın çocukları. Ben de önce kız sonra o 2-3 yaşlarındayken erkek bebek istiyorum. Hayaller işte
Hayırlısı olsun inşallah.Bel ağrısı var belirti olarak kasıklarımda batma oluyor heyecanla bekliyorum bakalım rabbim isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin
Benim esimde kesinlikle istemiyordu esim kendi korunuyordu onuda birakti olsun 1 tane daha diyor benide alistirdi o psikolejiyeOlsun bende kalsa çok isterim de eşim 2 tane yeter diyor bakalım zamanla vazgeçer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?