- 19 Ocak 2021
- 320
- 387
- 53
- Konu Sahibi cikolatagofret
-
ayy inşallah rabbim banada nasip eder iyiki yazdınız yenimi peki heralde yeni kullanılmaya baslanmış bu yöntem yada bn yeni duydumBen mikroçip aşılamayla hamile kaldım:)
Umut olmak için yazmak istedim umarım sizde güzel sonuçlar alın
inşallah cnm hayırlı haberlerini bekliyorumAmin inşallah canım allah razı olsun5 gün sonra bende bakacam yazarım buraya dua edin
Bende geçen sene burda duymuştum canım o vesile oldu yoksa doktorum pek yanaşmamıştı ama iyiki onu seçmişim Rabbim utandırmasınayy inşallah rabbim banada nasip eder iyiki yazdınız yenimi peki heralde yeni kullanılmaya baslanmış bu yöntem yada bn yeni duydum
Amin inşallah sağol canım inşallah hepimiz burda hayırlı haberi birbirimize veririz aminninşallah cnm hayırlı haberlerini bekliyorum
Hayırlısıyla olsun rabbim kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahMerhabalar, biz de yaklaşık 3 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz, yarın aşılamamız olacak bakalım umutlu ve heyecanlıyım
o test ne için neyi belirlemek içn kullanılıyor ki çok duydum burda ama anlamadım yumurtanın çatladığınımı gösteriyorKızlar aşılama sonrası ovulasyon testi hiç yaptınız mı?
Yumurtanın çatladığını gösteriyor 3 gün önce yaptım her iki çizgi tam kırmızıydı bugün yaptım t çizgisi gölge bile yoktu anlayamadım offo test ne için neyi belirlemek içn kullanılıyor ki çok duydum burda ama anlamadım yumurtanın çatladığınımı gösteriyor
cnm hiçbişey diyemiyorum cunkü hiç kullanmadım belki son test hatalıdır oluyor bazen öyle senin test günün nezamanYumurtanın çatladığını gösteriyor 3 gün önce yaptım her iki çizgi tam kırmızıydı bugün yaptım t çizgisi gölge bile yoktu anlayamadım off
4 gün sonra yapacamcnm hiçbişey diyemiyorum cunkü hiç kullanmadım belki son test hatalıdır oluyor bazen öyle senin test günün nezaman
senin günün gelmiş kanda tahlil versen çıkar belki benimki 18 inde daha cok var zaman geçmiyor4 gün sonra yapacam
Evde idrar testi yaptım gölgede yoktu çarşamba kan verecem adet olmazsamsenin günün gelmiş kanda tahlil versen çıkar belki benimki 18 inde daha cok var zaman geçmiyor
hakkında hayırlısı olsun cnm kanda çıkar inşallah daha yeniyse ondanda cıkmamış olabilirEvde idrar testi yaptım gölgede yoktu çarşamba kan verecem adet olmazsam
Ben mikroçip aşılamayla hamile kaldım:)
Umut olmak için yazmak istedim umarım sizde güzel sonuçlar alın
Çok teşekkür ederim hepimiz çift çizgiyi tez zamanda görürüz umarımHayırlısıyla olsun rabbim kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Biz aşılamadan 3 ay önce baktırdık sperm sayısı iyiydi fakat morfoloji %2 ileri hareket %21di. Mikrocipli olduğu için yıkamadan sonra sonuç vermiyoruz dediler o yüzden göremedim ☹Gözünüz aydın :) Birkaç şey sormak istiyorum, eşinizin yıkama öncesi ve sonrası sperm değerleri nasıldı? Aşılamadan sonra günlük hayatınıza devam ettiniz mi yoksa birkaç gün sadece dinlendiniz mi? Bir de herhangi bir belirtiniz oldu mu ?
Mikroçipliyi hiç duymamıştım sizde görünce araştırdım gebelik ihtimali daha yüksekmiş keşke daha önce haberim olsaydıBiz aşılamadan 3 ay önce baktırdık sperm sayısı iyiydi fakat morfoloji %2 ileri hareket %21di. Mikrocipli olduğu için yıkamadan sonra sonuç vermiyoruz dediler o yüzden göremedim ☹
Aşılamadan sonra eve gelip 1 saat yattım ondan sonra çarşıya gittim yürüdüm hiç dikkat etmedim sonra kızdım hatta kendime herkes yatmıştır sen gezindin tutmayacak diye :)
Hiç belirtim olmadı 13.gün adet öncesi olan akıntım geldi dedim kesin oluyorum akşamdı test yapayım negatifi göreyim bitsin dedim test yaptım net çizgiyi gördüm hemen kan testi verdim 145 çıktı. Bende inanamadım. 3.5 yildir olmuyordu birde boş gebelik yaşamıştım. Umudum yoktu yani çok fazla ama Rabbim nasip ettiyse bir şekilde oluyormuş. Inşallah sizde güzel sonuçlar alın bizde burda Sizin güzel sonuçlarınıza sevinelim hep birlikte ❤❤❤
Bende mikroçipliyi burda görüp doktora sormuştum doktorum ne gerek var diye konuştu ama ben ısrar ettim ana hepsi birer vesile olacağı varsa her türlü oluyor canım. Sen hiç o yüzden keşke deneseydim diye üzme kendini Rabbim tüp bebeğe gitmeden nasip etsin inşallah maddi manevi yıpranmadan evladın gelsin inşallahMikroçipliyi hiç duymamıştım sizde görünce araştırdım gebelik ihtimali daha yüksekmiş keşke daha önce haberim olsaydıBen de çok uykusuzdum eve gelip uyudum hemen ama sonra hiç durmadım dışarı çıktıp işlerim vardı epey yürüdüm eve geldim temizlik yaptım olacağı varsa her türlü olur diye düşünüyorum kendimi strese sokmak istemedim. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için de olmazsa da üzülmüycrm ne yapayım tüp bebekle olur diye ümit ediyorum. Biz de 3 yıldır istiyoruz bu arada :)
Amin inşallahBende mikroçipliyi burda görüp doktora sormuştum doktorum ne gerek var diye konuştu ama ben ısrar ettim ana hepsi birer vesile olacağı varsa her türlü oluyor canım. Sen hiç o yüzden keşke deneseydim diye üzme kendini Rabbim tüp bebeğe gitmeden nasip etsin inşallah maddi manevi yıpranmadan evladın gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?