- 19 Ocak 2021
- 320
- 387
- 53
- Konu Sahibi cikolatagofret
-
inşallah bakalım yarın belli olacakYapılır ama ihtimal düşük diye düşünüyor olabilir doktor. İnşallah tüpe gerek kalmadan olur bu defa
Doktorlar 18-20 mm istiyor yumurtayı ve belki 100 doz kullanmaya rağmen 1 tane ve 15 mm olunca doktor da iptal edelim diğer ay daha yüksek doz başlarız diye düşünmüş olabilir, inşallah büyürse aşılama yapar benceinşallah bakalım yarın belli olacaq
konrtolde 19 mm olmuş dedi bugün yapacak aşılayı inşallah güzel sonuç alırım bunda cok umutluyum amaDoktorlar 18-20 mm istiyor yumurtayı ve belki 100 doz kullanmaya rağmen 1 tane ve 15 mm olunca doktor da iptal edelim diğer ay daha yüksek doz başlarız diye düşünmüş olabilir, inşallah büyürse aşılama yapar bence
merhaba canım tokat gaziosmanpaşa fakültesinde yaptırdım ama pek ilgili degillerdi ve cok yoğundu bu aykine özel klinikte yaptırıyorum yıkama vs kndileri yapıyor üniversitede ayrı laboratuvar a gidip alıyorduk pek içime sinmiyordu beklemekMerhaba! Canım aşılamalarını nerde yaptırdınız bende aşılama olalı 1 haftam oldu ilk aşılamam mikroçipli
Hadi inşallah canım ben de umutluyum sendenkonrtolde 19 mm olmuş dedi bugün yapacak aşılayı inşallah güzel sonuç alırım bunda cok umutluyum ama
Bende cuma günü 2. Aşılamayı yaptırıcam ama benim çikolata kistim var. İlki tutmadı bu sefer farklı yöntemle yapıcam idrara sıkısık gel dddiHadi inşallah canım ben de umutluyum senden2. Aşılamada tutma yüzdesi daha yüksek oluyormuş
Nasıl daha farklı yöntemle canımBende cuma günü 2. Aşılamayı yaptırıcam ama benim çikolata kistim var. İlki tutmadı bu sefer farklı yöntemle yapıcam idrara sıkısık gel dddi
Hayırlısı olur inşallah canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur aminmerhaba canım tokat gaziosmanpaşa fakültesinde yaptırdım ama pek ilgili degillerdi ve cok yoğundu bu aykine özel klinikte yaptırıyorum yıkama vs kndileri yapıyor üniversitede ayrı laboratuvar a gidip alıyorduk pek içime sinmiyordu beklemek
inşallah bunda müjdeli haberi alırsın cnm büyük ihtimal mesane dolunca rahimi aşağı itsin diye demiştir doktor mantıklı bir yöntemBende cuma günü 2. Aşılamayı yaptırıcam ama benim çikolata kistim var. İlki tutmadı bu sefer farklı yöntemle yapıcam idrara sıkısık gel dddi
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsınaşılama yapıldı kızlar mikrocipli aşılama yaptı doktorum eşimde sayı düşüklüğü olduğundan. inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize
Ben mikroçip aşılamayla hamile kaldım:)aşılama yapıldı kızlar mikrocipli aşılama yaptı doktorum eşimde sayı düşüklüğü olduğundan. inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize
Hayırlı olsun canım sağlıklı kucağına al inşallahBen mikroçip aşılamayla hamile kaldım:)
Umut olmak için yazmak istedim umarım sizde güzel sonuçlar alın
Ne demek neyi merak ederseniz cevaplarım çok fazla yaptıran olmadığı için bende sürekli bakıyordum hiç cevap bulamıyordum.Hayırlı olsun canım sağlıklı kucağına al inşallahnerde aşılama oldun kaçıncı günde öğrendin btcg kaçtı
Ne zaman yaptın çok soru sordum hakkını helal et
Cevabınız için çok teşekkür ederim tekrar hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahNe demek neyi merak ederseniz cevaplarım çok fazla yaptıran olmadığı için bende sürekli bakıyordum hiç cevap bulamıyordum.
Ben şehri söylemeyeyimde 13.günde öğrendim akşam umutsuzca yapayım negatif göreyim bitsin demiştim çünkü adet olacakmis gibi oldum akıntım adet olacakmışım gibi olmuştu bi baktım pozitif inanamadım 3.5 yıldır bekliyordum bi düşük yaşadım doğal yoldan bidaha olmadı. 13.gün 145 çıktı kanda bugün kalp atışlarını duydum çok şükür. Rabbim sizede nasip etsin inşallahbu arada hiç belirtim olmadı öğrenmeden önce adet 1 hafta geçtikten sonra anca başladı göğüs ağrısı falan
InşallahCevabınız için çok teşekkür ederim tekrar hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Amin inşallah canım allah razı olsunInşallahsizdende güzel haberler bekliyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?