• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021Mart Ayinda Asilama Yaptiranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba benimde dün ilk aşılamam yapıldı 4 yumurtam oluşmuş ama 2 si uygun boyuttaydı progestan fitil verdi doktrorum. Ayın 12 sinde kan vermeye çağırdı. Burda avakado yiyin diğenleri görmüştüm rahmi besliyormuş bu dönemde onu yiyorum başka önerisi olan var mı? birde bu fitili bu sabah ilk kez kullandım yoğun beyaz bir akıntı yaptı sizlerde de oldu mu yoksa ilacı ben yerleştiremedim mi yeterince ?

merhaba benimde dün ilk aşılamam yapıldı 4 yumurtam oluşmuş ama 2 si uygun boyuttaydı progestan fitil verdi doktrorum. Ayın 12 sinde kan vermeye çağırdı. Burda avakado yiyin diğenleri görmüştüm rahmi besliyormuş bu dönemde onu yiyorum başka önerisi olan var mı? birde bu fitili bu sabah ilk kez kullandım yoğun beyaz bir akıntı yaptı sizlerde de oldu mu yoksa ilacı ben yerleştiremedim mi yeterince ?
Hayırlı olsun, Allah çabalarını boşa çıkarmasın. Incir yiyorum ben de. Progestan da oluyor o, vücut ihtiyacı olduğu kadarını alıp, gerisi doğal olarak akıyormuş.

Hayirli olsun canim, inşallah tutar🙏 ben de 5inde kan vericem ama adet olcam gibi sancim var. Hayirlisi olsun bakalim.:(

Hayirli olsun canim, inşallah tutar🙏 ben de 5inde kan vericem ama adet olcam gibi sancim var. Hayirlisi olsun bakalim.:KK43:
Umarım hepimizin tutar ilk aşılamam benim de her iki yumurtalığımda da çikolata kisti var o yüzden umutsuzum biraz olmaz diyen çok var çünkü ama umarım tutar😔😔

Kızlar nasıl geçiyor beklemeler. Benim bugün 10. Günüm. Düne kadar ki pozitif duygularım bugün bitti maalesef. Beklemek çok zor. Ben umutsuz başlamıştım bu işe kafam rahattı o yüzden nasılsa tutmıcak diye, çünkü tüp bebeğe odaklanmıştım. Eşim de doktorum da heveslendirdi sonra olumlu sonuç olacak diye. Stres baş gösterdi velhasıl. Bu günler çok zor geçiyo.

Kızlar nasıl geçiyor beklemeler. Benim bugün 10. Günüm. Düne kadar ki pozitif duygularım bugün bitti maalesef. Beklemek çok zor. Ben umutsuz başlamıştım bu işe kafam rahattı o yüzden nasılsa tutmıcak diye, çünkü tüp bebeğe odaklanmıştım. Eşim de doktorum da heveslendirdi sonra olumlu sonuç olacak diye. Stres baş gösterdi velhasıl. Bu günler çok zor geçiyo.
Benim de 10.günüm.Yaklastikca stres artıyor. Neden bukadar umutsuzsun daha sonuç belli değil ki.Ben de olmazsa tüp bebeğe yönelicegim artık.Olana kadar pes etmeyi düşünmüyorum yaşım 34 çünkü.Bence sen de bukadar umutsuz olma herşeyin yeri ve zamanı var zamanı geldiğinde olur inşaallah😊

Benim de 10.günüm.Yaklastikca stres artıyor. Neden bukadar umutsuzsun daha sonuç belli değil ki.Ben de olmazsa tüp bebeğe yönelicegim artık.Olana kadar pes etmeyi düşünmüyorum yaşım 34 çünkü.Bence sen de bukadar umutsuz olma herşeyin yeri ve zamanı var zamanı geldiğinde olur inşaallah😊
İnşallah canım 😊 ya ben bu ay tüp bebek istiyordum. Aşılamanın şansı çok düşük. Daha önce 2 kere oldu üstüste olmadı. O yüzden umutsuzum. Bi de bugün akıntım ın rengi değişti koyulaşmaya başladı. Öyle işte. Senin nasıl gidiyo

İnşallah canım 😊 ya ben bu ay tüp bebek istiyordum. Aşılamanın şansı çok düşük. Daha önce 2 kere oldu üstüste olmadı. O yüzden umutsuzum. Bi de bugün akıntım ın rengi değişti koyulaşmaya başladı. Öyle işte. Senin nasıl gidiyo
Ben de bu ay tüp bebek istiyordum doktor en 2 yada 3 deneyelim dedi.Benim de 2.asilamam.Benim en belirgin göğüslerim uçları şiş ve aciyor.Yani belirtilere pek inanmıyorum artık herşey olabilir 😬😁

Ben de bu ay tüp bebek istiyordum doktor en 2 yada 3 deneyelim dedi.Benim de 2.asilamam.Benim en belirgin göğüslerim uçları şiş ve aciyor.Yani belirtilere pek inanmıyorum artık herşey olabilir 😬😁
Benim de düne kadar adet sancısı gibi ağrım vardı başkada hiçbişey yok 😃 adet görmeye başladığımdan beri ilk defa hiç göğüslerim acımıyor 😃 yaş 32 😃

Benim de düne kadar adet sancısı gibi ağrım vardı başkada hiçbişey yok 😃 adet görmeye başladığımdan beri ilk defa hiç göğüslerim acımıyor 😃 yaş 32 😃
Senin de yaş varmış gene benim kadar olamasa da 😁sana tavsiyem pes etme tedaviyi birakma 3 yıllık evliyim olur belki diye bekledim olmadı bıraktım ama şimdi kesin kararlıyım bu olmazsa hemen yine gidicem doktora😂

Senin de yaş varmış gene benim kadar olamasa da 😁sana tavsiyem pes etme tedaviyi birakma 3 yıllık evliyim olur belki diye bekledim olmadı bıraktım ama şimdi kesin kararlıyım bu olmazsa hemen yine gidicem doktora😂
Ben de 6 yıllık evliyim o yüzden ben de adetim gelince hemen tüp bebeğe başlıcam ama sonrası Allah kerim 😃

Ben pazartesi gidicem zaten progestandan kaynaklı gecikme oluyo reglde umarım iyi sonuçlar alırız
Canım arkadaşım bnde bu ay bir kutu progestan kullandım bugün bitti doktor tutunma olursa kolaylaştırır diye vermişti ama bnmde adet olacakmışım gibi bacak ağrılarım war göğüslerde de ağrı bu ayın 8 adet günüm test yaptım ucuzlardan negatif ama hamile gibi hissediyorum kendimi birde çok kaşınıyor vücudum size ne için werdi acaba doktorunuz birde sende ne gibi belirtiler var

1.20 😏 bu değeri artık göre göre bi hal oldum kızlar zaten dağılmıştım bide eşimin amcasının vefat ettiği haberini aldık yıkığım yani şuan
Başınız sağolsun, ve de canın sağolsun. Hayat biz istediğimiz gibi şekillenmiyor maalesef, inşallah hepimizin hakkında hayırlı yazılar yazılmıştır. 🤲

Merhaba hanimlar, bugün 14.günüm ve ben adet oldum. Siram bugün değilmiş demek ki, siz umudunuzu yitirmeyin. Gec olmadan hepimiz pozitifleri görürüz inşallah 🙏

Back
X