Aşılama 2021Mart Ayinda Asilama Yaptiranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba, ben karşılaşmadım ama şöyle biliyorum; evet yumurtalar çatlayamazsa kist oluşur ama bunlar geçici kistler regl ile birlikte atılıyor. Çoğu kadının adet döneminde de kisti görünür ama adet bitiminde biter. Yani bu kafaya takacak bi kist değil benim bildiğim. Doktorunuzu dinleyin ve güvenin. 20mm gayet güzel bi boyut.
Yok kafaya takmıyorum da daha önce olmamıştı yine de bir sorayım dedim teşekkür ederim.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah😊

Benim benzer bi durum yaşadım ocak ayında aşılama oldum aşılama sonrası kist oluştu ve bi sonraki ay reglyle kayboldu her tarafı kist olan bile hamile kalmakta mümkünmüş
Aşılama öncesi olması beni biraz endişelendirdi.Ama engel değil sanırım aşılamaya teşekkür ederim 😊 Acaba aşılama tutarsa kistlere ne oluyor 🤔

Son düzenleme:
Ben adet olacağımdan emindim bide idrarda çıkmayınca arkadaşımın ve eşimin zoruyla gidip kan verdim. 24 çıktı ben şok :) adet olacakmış gibi kasığım ağrıyodu. Bide göğüslerimde ağrı vardı. Yani normal adet öncesinden hiçbir farkı yoktu.

Ben adet olacağımdan emindim bide idrarda çıkmayınca arkadaşımın ve eşimin zoruyla gidip kan verdim. 24 çıktı ben şok :) adet olacakmış gibi kasığım ağrıyodu. Bide göğüslerimde ağrı vardı. Yani normal adet öncesinden hiçbir farkı yoktu.
Benden yine bir iki damla kan geldi, önce rahimde bir batma adet olacak gibi ağrı, ama sanki saniyelik o kadar kısa, sonra da tuvalete gittiğimde peceteye 1,2 damla kan geldi. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Sence bunlar normal mi, korkmalı miyim hiç bilmiyorum, hastaneyi de aramıyorum inatla

Aşılama öncesi olması beni biraz endişelendirdi.Ama engel değil sanırım aşılamaya teşekkür ederim 😊 Acaba aşılama tutarsa kistlere ne oluyor 🤔
Hiç bişey kistler zararlı olandan olmadığı için sıkıntı yaşatmıyo diye biliyorum benim ablamda pco hastasıydı 2 3 kisti vardı öyle hamile kaldı şükür yiğenim 4 yaşında şuan

Benden yine bir iki damla kan geldi, önce rahimde bir batma adet olacak gibi ağrı, ama sanki saniyelik o kadar kısa, sonra da tuvalete gittiğimde peceteye 1,2 damla kan geldi. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Sence bunlar normal mi, korkmalı miyim hiç bilmiyorum, hastaneyi de aramıyorum inatla
Bence korkmamalısın çünkü yumurta sperm döllendikten 7,9 gün arası yerleşir ve lekelenme görülebilir..😊

Merhabalar bayanlar 🥰. Bende 13 Mart'ta ilk asilamami yaptırdım bugün 11.gunum dünden beri belim ağrıyor onun dışında kasık ağrısı falan yok çok şükür arada birde sadece midemden ağzıma acı bişey geliyor 🙄🤤 lekelenmede olmadı 🙄 aşılaması tutanlar belirtiler neler acaba 🥰❤️

Merhabalar bayanlar 🥰. Bende 13 Mart'ta ilk asilamami yaptırdım bugün 11.gunum dünden beri belim ağrıyor onun dışında kasık ağrısı falan yok çok şükür arada birde sadece midemden ağzıma acı bişey geliyor 🙄🤤 lekelenmede olmadı 🙄 aşılaması tutanlar belirtiler neler acaba 🥰❤️

Merhaba, benim göğüs hassasiyetim ve ağrım olmuştu bide adet olacakmışım gibi kasık ağrısı. Tabii herkesde farklı oluyor. İnşallah tutmuştur.

Back
X