Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben göğüs ucuna dair ne varsa hepsini aldim inşallah işe yararSelam kızlar
Göğüs yarasına karşı nasıl bir önlem düşünüyorsunuz? Gümüş kapak, silikon kalkan, kelebek silikon vs. Çok seçenek var. İşe yaramıyor diyenler de var. Kararsız kaldım.![]()
Ben zaten korkuyorum hep korkarım diye hic girip okumadımkızlar haziran annelerinin sanırım hepsi doğurmuş. temmuz annelerinin de yarısı falan doğurmuş sanırım. azıcık bi okuyum dedim normal doğum isteyen ben azıcık tırstım gibi. arkadaşlar farkında mısınız resmen sıra bize geliyo![]()
Ben gümüş kapak harici hepsini aldım bir de lansinoh var. Son bir ay kala sürmeye baslayacağım yumusasın göğüs diye. Görümcem sadece kelebek silikonla gecirdi göğüs yarasını kişiden kişiye değişir herseyi bi deneyimlemek lazımSelam kızlar
Göğüs yarasına karşı nasıl bir önlem düşünüyorsunuz? Gümüş kapak, silikon kalkan, kelebek silikon vs. Çok seçenek var. İşe yaramıyor diyenler de var. Kararsız kaldım.![]()
Benimki de aynen bu şekilde oluyor ama eminim yani kasılma cunku yoruldugum an baslıyot evde yatarken bebek hep hareket ediyor ama hic toplanır gibi olmuyor oyle bebek hareket ederken rahatsız edici değil ama kasılma insanı rahatsız ediyoraslında o. ben de farklı bir şey diye düşünüyordum. rahim kasılıp bebeğin şeklini alıyor, biz de bebeğin o anki pozisyonuna göre tek tarafta toplandığı şekli görüyoruz karnımızda. yani bebeğin pozisyonuna göre kasılma anında bebeğin toplanmış olması ya da olmaması değişebiliyor.
Sık sık iç camasırını değştir ıslaklık hep oluyor mu bak düzenli olmuyorsa, cooook buyuk ihtimal idrar kacırma 4 5 kere aynısı basıma geldi galiba baskıdam dolayı çiş hissi gibi olmuyor sanki akıntı gibi hissediyoruz ama idrar oluyor endişelenme, devamlılığı yoksa ya da yogun cok değilse, bebek suyu değildirKızlar kilodumda ıslaklık var. Bayada cok . Doktora sordum idrar olabilir su olsa kesik kesik devam eder dedi. İdrar degil eminim. Ter mi diye şüphelendim ama emin d değilim. Devamı gelmedi
Misafir filan almıyorum ben misafir gittiğim yerde oturamıyorum ki iki saat. Cok rahatsız oluyorum hep yatacagım. İşlerimi zor hallediyorum adliye işlerim oluyor cok zorlanıyorum aglayacagım neredeyse adliyede dolasırken. Ev desen sadece robot süpürge calısıyor yemeği de hep basit seyler yapıyorum. Kendime zor bakıyorum bi de misafir allah korusunDün gece benim içinde katmerli zordu. Misafirim geldi aslında misafir gibi değil uğrayıp gidicez dedi hiçbişi yapma dedi ama kimsemiz yok burda bende çok rahatım ne zaman istersem ozmn yaparım temizliğimi bir telaşla bir süpürge topla bulaşjklar vs iki ikramlık bişi hazırladım onlar gitti dokuzda sürahi nineye döndümmagnezyum ilacı içtim yok tozunu içtim yok böyle bir bel ağrısı yatıyorum daha kötü popumu kımıldatamadım dönemedim 4 ten beri gezindim durdum wala bende hala dinlenemedim pilates yapacağım bakalım belki iyi gelir
![]()
Kalmıcaz bence kalmıcazAynen sira size geliyo ben o kadar umutsuz vakayim ki eylüle kalmazsam diyorum![]()
Aman allah kimseye kramp göstermesin cok acı bisey 15 29 saniye sürüyor ama insanın ömründdn 15 yıl götürüyor resmen ben 2 kere uykuda yakalandım krampa eşim ilkinde şok gecirdi bebeğe bişey oldu filan sandı. Bir de kasıldığı yer 2 3 agrıyor o da cabasıSabahtan bu yana kalçadan itibaren sağ bacağım komple ağrıyordu. Biraz önce hiç tatmadıpım bir ağrı acı yaşadım. Baldırama kramp girdi. Böyle bir acı yokmuş. Dayanamadım eşim msj falan yaptı ama süründürdü resmen. Parol içtim. Böylelikle hamilelik boyunca 4. Parolumu içmiş bulunuyorum. Neyseki kramp geçti. İnşallah şu ağrıda hafifler artık. Dermanım kalmadı![]()
Sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinlemeye . Kalp atışları normal ve düzenli dedi geriliyordur pozisyonu garip dedi pozisyon kaynaklıda olabilir dedi oda ayaklarını sıcak tutmaya çalış artık dedi.Canım artık yavaştan lohusalık psikolojisine girmemiz lazım annemler öyle der ayağını felan çıplak dolaşma havalar ne kdar sıcak olursa olsun biraz üşütmüş olabilirsin belki
Ay koşturmaca olmuş akşam ama o yorgunluğun üstüne pilates nasıl yapıyorsun maşallah , benim yapmayı bırak düşünesim bile gelmezDün gece benim içinde katmerli zordu. Misafirim geldi aslında misafir gibi değil uğrayıp gidicez dedi hiçbişi yapma dedi ama kimsemiz yok burda bende çok rahatım ne zaman istersem ozmn yaparım temizliğimi bir telaşla bir süpürge topla bulaşjklar vs iki ikramlık bişi hazırladım onlar gitti dokuzda sürahi nineye döndümmagnezyum ilacı içtim yok tozunu içtim yok böyle bir bel ağrısı yatıyorum daha kötü popumu kımıldatamadım dönemedim 4 ten beri gezindim durdum wala bende hala dinlenemedim pilates yapacağım bakalım belki iyi gelir
![]()
Devlette öyle ya ekranı çevirmiyorlar ki bile, kimisi cevap bile vermiyor çok gıcık, bazısı iyi oluyor 2 kere iyisi denlgelmişti sağolsunlar aydaa yıldaa bir denlgeliyo onlarda.. Ölçümleri yapıp sonra ekranı bana çevirip bak bebeğin şöyle böyle göstermişti özel gibi o ikisi..Kız göremiyorum ki. Devlette Bi şey göstermiyorlar. Geçen hafta 2 küsür dedi tam kilo bile söylemedi. O yüzden ayın 10 u gibi özele gideceğiz bu yüzden. Elimizde hiç bir kanıt değil yok bebekime dair![]()
Ayy ilk doğum gibi çok geriliyorum vakit yaklaştıkça..kızlar haziran annelerinin sanırım hepsi doğurmuş. temmuz annelerinin de yarısı falan doğurmuş sanırım. azıcık bi okuyum dedim normal doğum isteyen ben azıcık tırstım gibi. arkadaşlar farkında mısınız resmen sıra bize geliyo![]()
Indirimin belli gunu var mi kiz daha cikmadim ben alisveriseAyy kizlar bugün yine gezmekten bi taraflarim cikti h&m de indirim var haberiniz olsun ben ankamall magazasinda bi sürü sey aldim indirimdenarkadaşimla disari cikti 2 bebekli ve bugun 2 cocuklu arkadaşlarimla.diş ortamda buluşmama karari aldim totom cikti
![]()
Valla uzuluyorum sen boyle yazinca ama ne desem bilemiyorum. Her gebelik farkli diyolar, ama benim doktorum rahim vucut yoruldugundan 2.de daha cok agri cekmen normal dedi. Belki senin de durumun oyledir. 3. Gebelik oldugu icin agri oluyordur. Insallah şu kalan zamani iyi gecirirsin.Enfeksiyonum varmis zaten 6 gundur kullaniyorum antibiyotigimi enfeksiyona dair bi belirtim kalmadi sadece karnim ve bebek sag kasigim bacagima vuruyo daha bir suru sayamadigim agri sizi hickirigi bile kasik asagisi hissediyorum artik
Ay maşallah ben niyeyese yeni rahatladim. Bir yerde 2 kg altidogunca kuvezde kalıyor okumuştum içim rahatladı 2 yi duyuncaEvet ya bu grubun bebeler hep önden gidiyor ve maşallahları var
Geçen gece uyu artık kızım diye yalvarıyodum valla, ne tarafa yatsam ordan tepikliyoduyandıkki ne yandık valla
Benim anlamadigim su mirune. Bi bizim rahim vucut mu yoruluo. Yilin bi basinda bi sonunda doguran suriyeliler niye yorulmuyolar. Bakiom biz sanki hamile degil de kaza sonucu engelli kalmis gibiyiz. Anlamsiz yani ya cok kizginim.suan vucuduma bole hamilelik mi.olurValla uzuluyorum sen boyle yazinca ama ne desem bilemiyorum. Her gebelik farkli diyolar, ama benim doktorum rahim vucut yoruldugundan 2.de daha cok agri cekmen normal dedi. Belki senin de durumun oyledir. 3. Gebelik oldugu icin agri oluyordur. Insallah şu kalan zamani iyi gecirirsin.
Çok şükür benczayif bebiş istemiyorum azıcık toplu olsunŞimdiden ilerideki hallerini sana alıştırıyor galiba
kız benimkine çokmuki diye endişe etmiştim senimki maşallah pofuduk olacak demekki maşallah maşallah
aynıyız senle aman diyim bende rahatladım
Maşallah canım benimultrason kağıdı vermiyolarmı devlette aslında ordada yazar kilosu söylememeleri ne kadar saçma yarabbim ya
Maşallah Maşallah![]()
canım şekerin felan yok demi ölçüm yaptırdınmı
Onlar da agri cekiyolardir bence ya. Bilmiyoruz ki. Benim hamile olan hicbir arkadasimdan agrisiz sizisiz ya da farkli bir semptomsuz hamilelik gecirdiklerini duymadim. Huzurlu ve iyi duygularla geciren oldu ama agrisiz geciren olmadi. Bu 2. 3. Cocuk olayina da inaniyorum. Ben 3 cocukmusum, 7 aylik dogmusum. Ilk 2 gebeligi tam zamanliymis, demek ki rahim 3.yu uzun sure tasiyamamis yoruldugundan diye fikir yurutuyorum. Herkeste aynisi olcak diye bir kaide yok tabi. Kimse erken dogum yapmasin ama ana fikir olarak rahim yorulan bir organ olabilir. Agrilarin sebebi bu olabilirBenim anlamadigim su mirune. Bi bizim rahim vucut mu yoruluo. Yilin bi basinda bi sonunda doguran suriyeliler niye yorulmuyolar. Bakiom biz sanki hamile degil de kaza sonucu engelli kalmis gibiyiz. Anlamsiz yani ya cok kizginim.suan vucuduma bole hamilelik mi.olur
Ilk dogumdan sonra ben jubilemi yaptim dedigimi hatirladim gecenlerde. Nasi bi akil tutulmasiysa onu bile unutmusumOnlar da agri cekiyolardir bence ya. Bilmiyoruz ki. Benim hamile olan hicbir arkadasimdan agrisiz sizisiz ya da farkli bir semptomsuz hamilelik gecirdiklerini duymadim. Huzurlu ve iyi duygularla geciren oldu ama agrisiz geciren olmadi. Bu 2. 3. Cocuk olayina da inaniyorum. Ben 3 cocukmusum, 7 aylik dogmusum. Ilk 2 gebeligi tam zamanliymis, demek ki rahim 3.yu uzun sure tasiyamamis yoruldugundan diye fikir yurutuyorum. Herkeste aynisi olcak diye bir kaide yok tabi. Kimse erken dogum yapmasin ama ana fikir olarak rahim yorulan bir organ olabilir. Agrilarin sebebi bu olabilir
Senin anneni doğuma yanına alıyorlarmış normalde devlet Hastanesi'nde kimseyi almıyorlar ya eğitimi tamamlayanların doğumunda annesini doğumhaneye alıyorlarmış. Benim annem telaşlı gerçi ben istemem deBu kısmı anlamadım. Nasıl doğuma alıyorlar?