- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
48 gunde benden sag saglim kazasiz belasizGunaydiiiin. Kaldi geriye 40 gun. Goz acip kapayana kadar gecsin insalah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
48 gunde benden sag saglim kazasiz belasizGunaydiiiin. Kaldi geriye 40 gun. Goz acip kapayana kadar gecsin insalah
Göbekleri açık görüyor mu herkes nst cekilirken yoksa ayrı gizli bolmede mi çekiliyorAğır vasıta gibi olduk, sağa sola dönerken bile zorlanıyoruz böyle olunca da iyice hamladık tabiHamile olmayanı bile 14 kat zorlar. Neyseki inmişsiniz bir de çıksaydınız nasıl olurdu düşünemiyorum
![]()
Ne alakasi var kiminin hormonundan dolayi ya akar ya akmaz .. aslinda akmamasi gelmemesi daha iyi bebegin ilk emmesi gereken süt akiyo hep ... benim mesela 2 cocukta akmadi gelmedi dogumdan sonra bebek emdikce bi geldi o gelis sutten yirtilcakti goguslerim .. her annenin sütü gelir onemli olan bebegin emmesi oglum pek hevesli degildi emmeye tek memeyle buyudu, kzimda dogar dogmaz yapisti eme eme o sütü getirdi bu nasil olcak bakalimKızlar günaydınaranızda sütü gelen varmı etrafımdakiler sütün gelmeye başladımı diye soruyolar yok diyince sütün az olacak demekki diyolar moralim bozuluyo sizde böyle bi durum oldumu
Ne özel olacak canım aramızda özel mi kalmış akıntımızın külodumuzu ne kadar ıslattiğini bile konuşuyoruzÖzel olmazsa doktorun muayene ücreti ne kadar ve hastanede doğum fiyatı ne kadar acabaa
Ben pandemi baslarinda fakir hypo clean almistim onla temizlerim en garanti gidaya bile surulebiliyorSorum komik gelebilir ama sade su temizleyici miah acemilik
Eskiler fırt fırt doğuruyorlarmiş sonrada saldım çayıra mevlam bayiraBabaannem 11 tane sağ doğurmuş inanamıyorumbabamlar tek anadan 11 kardeş doğulu da değiliz yanı nasıl oldu bende bilmiyorum
Masallah kadın gene iyi de yaşamış benim doğumumu görmüş ben de hayal meyal hatırlarım. Ben cesaretli olanları da alkışlıyorum ne vücudum ne kafam götürür
Allah isteyenlere versin
Daha 32. Haftada ne sütü ay midem kalkti sabah sabahKızlar günaydınaranızda sütü gelen varmı etrafımdakiler sütün gelmeye başladımı diye soruyolar yok diyince sütün az olacak demekki diyolar moralim bozuluyo sizde böyle bi durum oldumu
Ayy sen cok yaşa yaa bi kilot olsa keskeNe özel olacak canım aramızda özel mi kalmış akıntımızın külodumuzu ne kadar ıslattiğini bile konuşuyoruzBurada birbirimize danışmayacaz da kime sorucaz
Zaten hastane politakası gereği telefonda fiyat bilgisi vermiyorlar.
Özel Rami Hastanesi - Op. Dr. Nehir Bayram
Normal-Sezayan ücreti aynı
Mesai saatleri içinde (9-17 arası ve 2 Cumarteside bir 9-13 arası) olursa 5500
Mesai saatleri dışında olursa 7000
Ama bayramdan sonra zam gelecekmiş. Yine yazarım buradan güncel fiyatı.
Nöbetçi kadın doğum doktoru yokmuş doktor her hastasına geliyormuş.
Muayene ücreti 200 TL NTS 35 TL
Annenin kan uyuşmazlığı iğnesi, Allah korusun bebek kuvezde kalırsa ya da sarılık tedavisi vb. olursa hepsini sigorta karşılıyormuş. Yani ekstra sürpriz bir masraf çıkmacak. ( Başka bir hasteneye sordum hepsi için ayrı ayrı diyat verdi de çıkışta kabarık bir fatura dayama ihtimalleri beni gıcık ediyor burada öyle bir sey olmaz gibi)
Ben hastaneyi de beğendim. Temiz, düzenli ve sakin bir hastane. Yeni doğan yoğun bakımindaki küvez sayısı da 13-15 arası bir seydi bu bence büyük artı. Genelde yer oluyor ama dolu olursa da yakınlarda bir sürü hastane var sevkediyoruz dedi. Ben ilk doğumumu Nisa Hastanesinde yapmıştım orası çok kalabalıktı (arkadaşım oraya mezbaha diyor) buranın sakinliği hoşuma gitti.
Etraftaki cahil cuhelayi birak bana aile hekiminin hemsiresi her asida her kontrolde mamayi birak birakirsan sutun cogalir mama zararli anne sutu almazsa cok hastalanir diye diye aglatirdi beniAynen tabi elimizden geleni yapalım emzirebilmek için ama bu mamayı zehir gibi lanse edenlere de sinir oluyorum. Olmayanın da olmuyor napsın anne bir de aaa emmiyor mu, aaa sütün yetmedi mi, aaa mama mi veriyorsun diyenleri boğasım geliyor. Anne sütü olmadığı yerde mama gibi bir nimet var çok şükür.
Ben son haftalarda süt arttırıcı çaylara vb. başlayacağım inşallah. Çemenotu tohumu acayip süt yapıyormuş, 1,5 litre suya 10 tane atıp su olarak onu içiyormuşsun.
Hurma zaten hem doğum kolay olsun diye hem de süt için üketecegim inşallah bu sefer hem dogumum kolay olur hem sütüm çabuk gelir en önemlisi de kucağımda bebeğimle taburcu olurum. Eve kucağı boş dönmek çok zor Allah hiçbirimize yaşatmasın
Bizde bugün 35 e girdik vücut hareketleri yapmıyorum hiç iki gündür de günde 3-4 hurma yiyorum yarın doktora.gidicem bakalım o ne derseGunaydinn kizlar ..33+0 olduk sükür 34e dayandik .. yavas yavas squat falan yapim diyorum erken mi acaba hurmayi 35. Haftadan sonra baslicam kesin anca fayda eder siz ne dusunuyosunuz ?
Ay ben şuanda nisa hastane gidiyorum nasıl bir tesadüfNe özel olacak canım aramızda özel mi kalmış akıntımızın külodumuzu ne kadar ıslattiğini bile konuşuyoruzBurada birbirimize danışmayacaz da kime sorucaz
Zaten hastane politakası gereği telefonda fiyat bilgisi vermiyorlar.
Özel Rami Hastanesi - Op. Dr. Nehir Bayram
Normal-Sezayan ücreti aynı
Mesai saatleri içinde (9-17 arası ve 2 Cumarteside bir 9-13 arası) olursa 5500
Mesai saatleri dışında olursa 7000
Ama bayramdan sonra zam gelecekmiş. Yine yazarım buradan güncel fiyatı.
Nöbetçi kadın doğum doktoru yokmuş doktor her hastasına geliyormuş.
Muayene ücreti 200 TL NTS 35 TL
Annenin kan uyuşmazlığı iğnesi, Allah korusun bebek kuvezde kalırsa ya da sarılık tedavisi vb. olursa hepsini sigorta karşılıyormuş. Yani ekstra sürpriz bir masraf çıkmacak. ( Başka bir hasteneye sordum hepsi için ayrı ayrı diyat verdi de çıkışta kabarık bir fatura dayama ihtimalleri beni gıcık ediyor burada öyle bir sey olmaz gibi)
Ben hastaneyi de beğendim. Temiz, düzenli ve sakin bir hastane. Yeni doğan yoğun bakımindaki küvez sayısı da 13-15 arası bir seydi bu bence büyük artı. Genelde yer oluyor ama dolu olursa da yakınlarda bir sürü hastane var sevkediyoruz dedi. Ben ilk doğumumu Nisa Hastanesinde yapmıştım orası çok kalabalıktı (arkadaşım oraya mezbaha diyor) buranın sakinliği hoşuma gitti.sine gidiyorum
Rahim inceligi yüzünden prp yaptirmistim maalesef hiçbir işe yaramadı.Kızlar iyi geceler birşey sormak istiyorum çevresinde hamile kalmak için prp işlemi yaptırıpta olumlu sonuç alan varmı
Günler ne çabuk geçiyor degil mi ilk haftalarda kayiplar yaşayanlar oluyordu giresim bile gelmiyordu foruma bende defalarca kayip yaşadigim için çok korkuyordum resmen sona yaklaşiyoruzGunaydinn kizlar ..33+0 olduk sükür 34e dayandik .. yavas yavas squat falan yapim diyorum erken mi acaba hurmayi 35. Haftadan sonra baslicam kesin anca fayda eder siz ne dusunuyosunuz ?
Aynen ya aglasakta sızlasakta az kaldı sükür bi avazda alalim hemen kucaklarimiza boş kalmasin insallahGünler ne çabuk geçiyor degil mi ilk haftalarda kayiplar yaşayanlar oluyordu giresim bile gelmiyordu foruma bende defalarca kayip yaşadigim için çok korkuyordum resmen sona yaklaşiyoruz![]()
Korku ilk gün neyse hala.oyle aman hareket etmedi amam iyimi doğup kucağa sağ salim sağlığıyla alınca oh cekicem herhalde bende ilk kimyasal yaşadım ilaç tedavi insan panik atak oluyor artık ilk bebiste oluncaGünler ne çabuk geçiyor degil mi ilk haftalarda kayiplar yaşayanlar oluyordu giresim bile gelmiyordu foruma bende defalarca kayip yaşadigim için çok korkuyordum resmen sona yaklaşiyoruz![]()
6-7 hurma ile baslicam bende doktorada soruyumda bakalim ben arada yapiyordum egzersizi ama vajinada rahimde batma oluyodu artik duzenli yapmaya baslicamBizde bugün 35 e girdik vücut hareketleri yapmıyorum hiç iki gündür de günde 3-4 hurma yiyorum yarın doktora.gidicem bakalım o ne derse![]()
Şeker yüksek çıkmaması için 3.4 le duruyorum bende gün içinde şeker yüklü yiyecek ve meyveler tuketince şeker dengesi için bende 3..4 tane diye okudum6-7 hurma ile baslicam bende doktorada soruyumda bakalim ben arada yapiyordum egzersizi ama vajinada rahimde batma oluyodu artik duzenli yapmaya baslicam
Ben doğuralı 9 sene oldu ama benden sonra gidenler de pek memnun kalmadı. Şimdi bu hamileliğimde bir doula ile görüştüm o da orayı tavsiye etmedi çok müdahale ettikleri için. Bu doktor gibi doğal sürece saygılı bir hastane istiyorsan Nisa yanlış seçim. Doula bana Bağcılar'da Şafak Hastanesi'nde Sema Yılmaz'ı da çok tavsiye ettim o da Nehir Bayram'ın kafasından bir doktormuş bir araştır istersen ben uzak diye istemedim. Hem fiyatı da Rami Hastanesinden çok daha uygundu.Ay ben şuanda nisa hastane gidiyorum nasıl bir tesadüfmemnunum hastaneden şuan Medipol oldu yeni binaya geçtiler baya lux bir şey orda da normal doğumu destekliyorlar ama senin doktoru çok beğendim. Ben Bahçelievler'de oturuyorum baktım Rami hastanesi Eyüpte uzak kalır mı bana bilemedim doktorumdan da memnunum aslında bu saatten sonra Dr ve hastane değiştirmek ne kadar mantıklı. Yani sırf senin Dr beğendiğim için degistiresim geldi
Senin ilk doğum normal miydi Dr kimdi ebelerden falan memnun kalmış mıydın
Temizliyo evet hatta satan kisi soda ekleyin mobilya ve beyaz esya temizlerken oldugunda oyle yapiyorum beyazsa mobilyam biraz cif kullaniyorum ama oda kokusu kaliyo iste en guzeli su yada bol durulamak
Sirke değil tenizlik sirkesiAynen bak sirkede olabilir![]()
Ben olsam elde yikarimama içi kartonluysa yikanmaz
Temmuzdan sonra ha dogdu ha dogacak diye beklicezAynen ya aglasakta sızlasakta az kaldı sükür bi avazda alalim hemen kucaklarimiza boş kalmasin insallahgunlerde cabuk gecti masallah haziran hemen bitti mesela.. darisi temmuza
![]()