Deneyimsiz labilir. Ultrason kalitesinden de olabilir. Daha cook küçük ya seçemiyor bence. Ben aynı noktada görüyorum. İlkinin üzerine koymuş karşılaştır. Progesteron fln vermeliydi dinlen demeliydi bence. Insallah iki gün sonra gittiginde öyle yapacak
Merhaba ben de Ağustos annesi olacağım umarım bir sıkıntı yaşamam ilk defa kk girdim yukarıda isimler gördüm sırayla benim de listeye ismimi ekleyebilir misiniz
Maşallah ya benimki heralde geç döllenme oldu. Erken gebelikte silik çizgi çıktığında öğrendim bende. Nirmal ucuz kaset testlerden hala silik çıkıyor ama kan güzel artıyor heralde 1 hafta gecikmeli geliyorum ardından:)
Olabilir ben de adet gecikmesinden 2 gün sonra dandik testlerden yaptım rastgele öylesine anında çift çizgi çıktı erken döllenmiş demek minnak sağlıkla kavuşalımm
Beta değerim 1299,45 çıktı ultrasonda kese 6.34 mm
Ama doktor bana dış gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar geleceksin dedi hayatımın şokunu yaşıyorum tekrardan. Diğer doktor rahme yerleşmiş dedi anlamadım Kızlar yemin ederim.
Olabilir ben de adet gecikmesinden 2 gün sonra dandik testlerden yaptım rastgele öylesine anında çift çizgi çıktı erken döllenmiş demek minnak sağlıkla kavuşalımm
Beta değerim 1299,45 çıktı ultrasonda kese 6.34 mm
Ama doktor bana dış gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar geleceksin dedi hayatımın şokunu yaşıyorum tekrardan. Diğer doktor rahme yerleşmiş dedi anlamadım Kızlar yemin ederim.
Dun verdim. Ilk degerim bu. Doktoruma yazdim. Baska vermene gerek.yok gel keseye bakalim dedi. Az daha bekleyim kalp atisi icin geliyim dedim 18 inde karar kildik
canım Allah yardmcın olsun benim ilk gebeliğim fenaydı bunda başlamaz diye dua ediyorum. yatağın başına kraker koy kalkmadan at ağzına muz ve peynir ekmek beslenmiştim bi de yiyebilirsin fırında balık canlandırıyo insanı tuhaf ama sanırım omega iyi geliyor.
Deneyimsiz labilir. Ultrason kalitesinden de olabilir. Daha cook küçük ya seçemiyor bence. Ben aynı noktada görüyorum. İlkinin üzerine koymuş karşılaştır. Progesteron fln vermeliydi dinlen demeliydi bence. Insallah iki gün sonra gittiginde öyle yapacak
Bulantısı olanlar ben ilkte taze zencefil koklayıp kemiriyordum rahatlatıyor bayağı aklınızda olsun benim başlamadı daha bir iki haftaya başlar gibi belirtileri başladı maalesef
Valla canım allak bullak oldum önce beklenmeyen gebelik sonra keseyi gördüm sevindim şimdi bu çıktı ne diyeyim bilemiyorum Allahtan hayırlısı gerçekten.
Beta düzenli mi onu görsün en azından diye yarın gidicem
Acilde doktor zor buldum 6-7 hastaneyi aradım özel bu arada devlet değil ama her doktora bende güvenmiyorum. Bazıları robota bağlamış karşıda ki insanı önemsemiyor bile.