2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar dün benim transferin 8. Günüydü kan vermiştim sonuç 45 çıkmış
Canım hayırlı olsun çokk güzel çıkmışşş değerin belirtin var mı benim dün test verdikten sonra belirtilerim kayboldu kötüye yormak istemiyorum ama bi korku girdi içime

Benim idrar testlerim gitgide silikleşti ve bugün hiç kalmadı 7.günümdeyim dört gündür yapıyodum bugün boş . Çok canım sıkıldı sanırım bu da olmadı
Üzme kendini canım. Hiç mi bir şey yok ?
Şuanda çıkması için erkenmiş gibi geliyor hep

Benim idrar testlerim gitgide silikleşti ve bugün hiç kalmadı 7.günümdeyim dört gündür yapıyodum bugün boş . Çok canım sıkıldı sanırım bu da olmadı
Daha 7. gününüz, hemen böyle düşünmeyin. 5. gün embriyosuydu sizin değil mi? İsterseniz yarın ya da öbür gün kanda baktırın. Test gününüzde de artmış mı görmüş olursunuz.

ayyy ben dün akşam dayanamadım eve gıdınce erken gebelik yaptım yine negatıf cıktı
ya gerçekten negatif yada hala erkenn anlamadım yaa azda olsa cıkmazmıydı silik filanda olsaa

Ya saçmalama üzme bu kadar kendini , Allah ne dediyse o geçen hafta bı arkadaşım 38 yaşında eşini kalp krizinden kaybetti , 5 yaşında çocuğu var , Allah hayırlısını nasip etsin de etmiyorsa yapcak bişey yok elimizden geleni yapıyoruz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…