- 27 Haziran 2022
- 81
- 40
- 38
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.381
Benimde iki embriyo transfer edildi canım çift olduğu içinmi acaba benim bugün 7. Günüm sanırım bende dayanamayıp 10 gün yaparım herhaldeVallahi anlamadım canım bende çift transfer oldum aslında .. ama zaten teste ben evde başlarım kesin 8 ci günümden itibaren ..
İnşallah hepimiz hedefimize kavuşacağız ama.ne zman seninki olmuş sen kafana takma sıra. Bizde sadece dua etDoktorumun değerlendirmesini bekleyeceğim, ona göre bakarım artık. Bir gün olacak biliyorum da, işte…
İçime su serptiniz valla artık daha berrak kafamın için sağ olunAynen öylerisk almaktansa dondurmak mantıklı geldi en azından tutmazsa diğerlerinde belki tutar diye düşünüyorum doktor kaliteli dedi şu an için bir sıkıntı olmadığını söyledi yerleştirirken de benimde kafam çok karisiyor ama taze olduğu ici ve doktor bir daha böyle bir güzel emriyolar gelmeyebilir benim tavsiyem dondurmanız dedi
tamam canım beklıyorumm ozaman bugun hıc erken gebelık yapmim dimi bosuna gitmesin hem testim
Aynen, bugün hiç boşa harcamayın testinizi. Cumartesi’yi bile bekleyebilirsiniz.cuma sabah erken test yaapyım dimii
Bu sefer sağlıklı ilerleyen bir gebeliğiniz olsun inşallahaynıı bennn bır oncekı temmuzdaydı kımyasal olunca hemen ertesı regl de yenı transferım olduuu
Bence hala erken beklemeye devamkızlarr 3.gün embrıyo 6.gün sabah
Amin, inşallahİnşallah hepimiz hedefimize kavuşacağız ama.ne zman seninki olmuş sen kafana takma sıra. Bizde sadece dua et
Yok kuzucum birazda garantiye oynamak için 14 ü bekletiyorlar .. ben geçen seferde 3 gün embriyosu transfer olmuştum naturel bi şekilde ( ilaçsız) ozamanda 14 gün test dediler ben 12 ci gün progestan ı unutunca lekelenmem başlamıştı ..yani aslında 10/12 ideal ama işte garantiye oynuyorlar .. hatta hatta 7ci günden itibaren cesaretliysen test denenelile bilir ( erken genelik testi ) ben geçen seferde aldım 7 ci gün ve donra 9 cu gün denedim ..Benimde iki embriyo transfer edildi canım çift olduğu içinmi acaba benim bugün 7. Günüm sanırım bende dayanamayıp 10 gün yaparım herhalde
Transfer günü sayilmiyorsa 4 . günümTransfer gününü saymıyorlar
Verdim sabah
teşekkür ederiiiimm canım allahh razı olsunnn.bu olumlu dusuncelerınız destegınız inanılmaz rahatlatıyor beniiBence hala erken beklemeye devamtest yapmak seni rahatlatiyorsa oyle yap ama daha fazla strese girip uzuluyorsan beklemeyi dene bu surecte yanindayiz
ayy ayliss sabırsızlıkla beklıyorum ve inan şuan bekleyısını heyecanını tahmın edıyor ve senınle paylaşıyorum rabbimm muhtesem bır sonuc nasıp etsınnVerdim sabah
Sen verdin mi canım
Kızlar kendinizi üzmemek adına normal kaset test yapmayın .. erken gebelik testi yapın yapmak istiyorsanız 7 ile 9 cu günler arası tekrarlayın elimizde bulunsun .. bende çok heycanlıyım beklemem … 7 ci gün ile 9 cu gün geçen sefer tekrarlamıştım .. buda 3 gün embriyosu bunda dayana bilirsem 8 ile 10 günleri yapmak istiyorum ..canım 3.gün embrıyosu 6.gün bugun. sabah yaptım normal test negatıf cıktı
Hadi hayırlı haberlerini alırız inşallahVerdim sabah
Benim transferim çok şükür çok iyi geçti ağrım kanamam yoktu emriyolar da spermde çok kaliteli dedi doktor bir sıkıntı çıkmadı yerlestirirkende dedi sadece benim rahim dar o yüzden 2 tane koyamadı şimdilik 1 tane denedi 2 tane olursa kaldıramaz birde ikiz olursa dedi rahim için o yüzden bende dondurdum inslalah gerek kalmaz ama tabi nasip içini ferah tut olucagi varsa her şekilde hiç ummadığın anda bile olur merak etme ben çok hastane gezdim çok para harcadım fakat Allah vermeyince yapicak bişey yok bol bol dua et canımİçime su serptiniz valla artık daha berrak kafamın için sağ olunTransferiniz nasılsı peki neler hissettiniz güzel geçti mi? Şu an nasıl hissediyorsunuz? Umarım her şey yolundadır
Tam olarak ne hissettiğimi bilmiyorum vala hep dua ediyorum Allah'ım bana hayırlı evlatlar nasip et dualarımı kabul et diye her gece ediyorum hayırlısını nasip et diye ilk yaptirdigim 3.5 sene önceydi ilk tuttu fakat bos gebelik çıktı ama inslalah bu da öyle olmaz birazda korkum var tâbiBenim transferim çok şükür çok iyi geçti ağrım kanamam yoktu emriyolar da spermde çok kaliteli dedi doktor bir sıkıntı çıkmadı yerlestirirkende dedi sadece benim rahim dar o yüzden 2 tane koyamadı şimdilik 1 tane denedi 2 tane olursa kaldıramaz birde ikiz olursa dedi rahim için o yüzden bende dondurdum inslalah gerek kalmaz ama tabi nasip içini ferah tut olucagi varsa her şekilde hiç ummadığın anda bile olur merak etme ben çok hastane gezdim çok para harcadım fakat Allah vermeyince yapicak bişey yok bol bol dua et canım
Ya aslında ben de öyle istiyordumValla banada sprdular canim tek mi cift mi doye ben direk cift dedim yaa biraz daha garanti geldi bana en kotu biri tutmazsa biri tutar belki dedi belkide ikiz olur dedimnasip tabi belkide ikiside tutmucak sende içinden nasıl geliyosa öyle yap rabbim nasip eder inşallah
Seninkiler gibi silikleşmesi kötüye haberci değildir inşallah canım bir yanlışlık olmuşturayy ayliss sabırsızlıkla beklıyorum ve inan şuan bekleyısını heyecanını tahmın edıyor ve senınle paylaşıyorum rabbimm muhtesem bır sonuc nasıp etsınn
İnşallahHadi hayırlı haberlerini alırız inşallah
Sonucun çıkar çıkmaz yaz mutlaka.
Bekliyorum, birazdan vereceğim. Benimki yarın çıkacak diye aşırı gerginim. Sonucu tahmin edebiliyorum, ama kesinleşmeden ilaçları bırakmak da olmaz.
Benim transferim çok şükür çok iyi geçti ağrım kanamam yoktu emriyolar da spermde çok kaliteli dedi doktor bir sıkıntı çıkmadı yerlestirirkende dedi sadece benim rahim dar o yüzden 2 tane koyamadı şimdilik 1 tane denedi 2 tane olursa kaldıramaz birde ikiz olursa dedi rahim için o yüzden bende dondurdum inslalah gerek kalmaz ama tabi nasip içini ferah tut olucagi varsa her şekilde hiç ummadığın anda bile olur merak etme ben çok hastane gezdim çok para harcadım fakat Allah vermeyince yapicak bişey yok bol bol dua et canım
Benim de embriyolarım taze olucak inşallah doktor bu ay hem toplayıp hem yerleştiririz dediTam olarak ne hissettiğimi bilmiyorum vala hep dua ediyorum Allah'ım bana hayırlı evlatlar nasip et dualarımı kabul et diye her gece ediyorum hayırlısını nasip et diye ilk yaptirdigim 3.5 sene önceydi ilk tuttu fakat bos gebelik çıktı ama inslalah bu da öyle olmaz birazda korkum var tâbiemriyolarim taze ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?