2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Dondurulmuşlarım var, evet. Eşimde sadece spermiogram yapıldı, değerleri normaldi. İlk kimyasaldan sonra Trombofili Paneli Testi vs yapıldı, pıhtılaşma bozukluğu varmış bende. Şimdilik başka da bir bilgi yok elimde. Genetik konusunu görüşeceğim doktorumla.
Sizin için de hayırlısı olsun, bu sefer sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Evet, doktorumla görüşeceğim bu konuyu. İnşallah o günler de gelecek, çok sağ olun

evet canım bende boyle dusunup cok agladıgım olduu.. buda hayatta bızım sınanmamızz.. allah dermanı olmayan dert vermesın . sağlıklı olalım gerısı olur. olmaz isede yıne allahhtan ne dıyelım ki

Sen delisin

Amin kuzum İnşallah tüm bekleyenlere

evet canım bende boyle dusunup cok agladıgım olduu.. buda hayatta bızım sınanmamızz.. allah dermanı olmayan dert vermesın . sağlıklı olalım gerısı olur. olmaz isede yıne allahhtan ne dıyelım ki
Aminnnn hic birimizi aratmasin yasatmasjn bidaha o günleri cancazim gördüğümüz yetti de artti

Günde 1 tane tok karınla, ama dayanamıyorum 2 gün kullandım bugün 3.gün daha atmadım ama dünden beri afedersiniz sürekli çıkarıyorum
Dozunuz çok ama eminmisiniz doğru anladığınıza ? Ben çeyrek alıyordum günde . Zçok ağır bir ilaçtır ..

Aynen, inanmakla başlıyor her şey. Ben kalpten inanıyorum. Allahım uğraşan herkesin çabalarını görsün, mükafatlandırsın Daha çok her şeyi kendi içinde yaşayan biri olduğum için, çevremden öyle bir destek beklemiyorum. Ama bu forumda benzer şeyleri yaşayan kadınlarla paylaşımda bulunabilmek çok iyi geliyor. İyi ki varsınız

3 gün embriyosu transfer olanlar 3 günde belirtiniz ne oldumu? Bende hiç belirti yok

Eminim günde bir tane yok karınla yazmışlar
Vallah çok fazla, dostinex zaten çok ağır bi ilaç .. bilemedimki bendede ilk reçeteyi yanlış yazmışlardı hatta ezacı bi sorum doktora dedi . sonradan doktoruma whatsaap üzeri sorduğumda aman sakın bu şekil kullanma bu seni çarpar dedi hemşireler yanlış yazmış demişti ..

Ben de yazayım o zaman doktoruma aklımda kaldı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…