- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.941
Dondurulmuşlarım var, evet. Eşimde sadece spermiogram yapıldı, değerleri normaldi. İlk kimyasaldan sonra Trombofili Paneli Testi vs yapıldı, pıhtılaşma bozukluğu varmış bende. Şimdilik başka da bir bilgi yok elimde. Genetik konusunu görüşeceğim doktorumla.Canım dondurulmuş embriyon var mı senin benimde ikinci kimyasalim oldu ama biz tedavi öncesinde sperm DNA hasarı testi yaptırdık normal çıkmıştı çünkü önceki kimyasal bu nedenle olmustu baya yüksek çıkmışti DNA hasarı tedavisi oldu eşim ondan sonra başladık tedaviye doktorum tekrar histereskopi önerdi çünkü bende t rahim yapışıklık polip vardı ameliyat olmuştum o görüntüleri incelediğinde düzensizlik var gibi rahimde dedi çarşamba günü histereskopi yapılacak bakalım inşallah gerçekten de rahimden dir de bir sonraki transfer de gebelik oluşur beşinci gün çift embriyo transferi olacak Allah'ın izniyle
Evet, doktorumla görüşeceğim bu konuyu. İnşallah o günler de gelecek, çok sağ olunMalesef bir garantisi yok bu işin demekki eksik gedik birşeyler var evet hamile kalabiliyorsun sağlıklı olmadığı için vücut geri atıyor artık bunun üzerinde durlmali demekki farklı bir yöntem .inşallah güzel haber verdiğin günleri görürüz doktorun doğru kararı verecektir
evet canım bende boyle dusunup cok agladıgım olduu.. buda hayatta bızım sınanmamızz.. allah dermanı olmayan dert vermesın . sağlıklı olalım gerısı olur. olmaz isede yıne allahhtan ne dıyelım kiBir ara kotu seyler ust uste gelmisti boyle kalbim cok kırılmıştı isyan etmedim ama acikca dike getirdim Allahima karsi dedimki simdi benim bu kadar cektigim goz yaslarim surekli aldigim ilaclar vurdugum igneler ilaclar yuzunden tedaviler yuzunden vucudumda meydana gelenler kistler miyomlar ameliyatlar sirf bebegim olsunfa evlat kokum olsun diye birde tek seferde hamile kalanlarin hakki ayni mi dedim bir miyiz dedim benim yurek acimla birde umursanmazligimiz ayni mi demistim ozaman cok aglamistim bunlari dusunurken
Bugün 6. Günüm kaset test yaptım çıkmadıağlamıyorum da içim acıyor. Benim de belirtim yok olmadığını düşünmeye başladım. Progestan iğne yüzünden sızım sızım ağrıyon popomu aslaa hissetmiyorum hiç ağrımıyor gibi içimin acısı daha çok anlayacağın. Yarın 7. Gün kan testi vericem. Ne çıkacaksa çıksın bakalım valla artık üzülmektende yoruldumm
Amin kuzum İnşallah tüm bekleyenlereDondurulmuşlarım var, evet. Eşimde sadece spermiogram yapıldı, değerleri normaldi. İlk kimyasaldan sonra Trombofili Paneli Testi vs yapıldı, pıhtılaşma bozukluğu varmış bende. Şimdilik başka da bir bilgi yok elimde. Genetik konusunu görüşeceğim doktorumla.
Sizin için de hayırlısı olsun, bu sefer sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Günde 1 tane tok karınla, ama dayanamıyorum 2 gün kullandım bugün 3.gün daha atmadım ama dünden beri afedersiniz sürekli çıkarıyorumDostinex bulantı yapar .. dozunuz kaç ?
Aminnnn hic birimizi aratmasin yasatmasjn bidaha o günleri cancazim gördüğümüz yetti de arttievet canım bende boyle dusunup cok agladıgım olduu.. buda hayatta bızım sınanmamızz.. allah dermanı olmayan dert vermesın . sağlıklı olalım gerısı olur. olmaz isede yıne allahhtan ne dıyelım ki
0.5 mgDostinex bulantı yapar .. dozunuz kaç ?
Dozunuz çok ama eminmisiniz doğru anladığınıza ? Ben çeyrek alıyordum günde . Zçok ağır bir ilaçtır ..Günde 1 tane tok karınla, ama dayanamıyorum 2 gün kullandım bugün 3.gün daha atmadım ama dünden beri afedersiniz sürekli çıkarıyorum
Aynen, inanmakla başlıyor her şey. Ben kalpten inanıyorum. Allahım uğraşan herkesin çabalarını görsün, mükafatlandırsınEnerjin zaten harikaİnanmak lazım bence de. Neler neler yaşıyor insanlar ve sonra bir bakıyorsun Allah nasip etmiş İnşallah daha fazla yorulmadan zaman kaybetmeden allah nasip eder.
En önemlisi kendimizin motive olması çünkü çevreden o desteği göremiyoruz maalesef.
Eminim günde bir tane yok karınla yazmışlarDozunuz çok ama eminmisiniz doğru anladığınıza ? Ben çeyrek alıyordum günde . Zçok ağır bir ilaçtır ..
Vallah çok fazla, dostinex zaten çok ağır bi ilaçEminim günde bir tane yok karınla yazmışlar
Ben de yazayım o zaman doktoruma aklımda kaldı şimdiVallah çok fazla, dostinex zaten çok ağır bi ilaç.. bilemedimki bendede ilk reçeteyi yanlış yazmışlardı hatta ezacı bi sorum doktora dedi . sonradan doktoruma whatsaap üzeri sorduğumda aman sakın bu şekil kullanma bu seni çarpar dedi hemşireler yanlış yazmış demişti ..
Hep diyorum geç olsun güç olmasın inşallah en kısa sürede problemin neyse çözülür . Hamile kalırsın sorunsuz bir hamilelik yaşarsınEvet, doktorumla görüşeceğim bu konuyu. İnşallah o günler de gelecek, çok sağ olun
Sor canım rahatsızlığını belirt .. opudan sonra veriliyor genelde e2 çok uçuk yükseklikte olunca verilen bi ilaç . Ama fena çarparBen de yazayım o zaman doktoruma aklımda kaldı şimdi
Bende o şekilde kullandım bı sıkıntı yaşamadım diğer ilaclarinizla etkilesiyordur belki farklı bir saatte almayı deneyinEminim günde bir tane yok karınla yazmışlar
Aquamentin ile birlikte atıyorum acaba o yüzden mi öyle oluyorBende o şekilde kullandım bı sıkıntı yaşamadım diğer ilaclarinizla etkilesiyordur belki farklı bir saatte almayı deneyin
Evet opu dan sonra verdi doktorum. E2 de 4000 deydi opu dan önceki günSor canım rahatsızlığını belirt .. opudan sonra veriliyor genelde e2 çok uçuk yükseklikte olunca verilen bi ilaç . Ama fena çarpar
Transfer gününü sayarsak benim de 3. Günüm hiç brlirtim yok.3 gün embriyosu transfer olanlar 3 günde belirtiniz ne oldumu? Bende hiç belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?