2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Peki tekrar ne zaman baslayacaksin
Şuan dondurulmuslarim var ama ben kendimi tekarr bu serüvene girmeye hazır hissetmiyorum belki yaşım 35 in üstü olsaydı beklemezdim hemen devam ederdim şuan istesemde maddi gücüm yok malesef nasip olursa olmezsek seneye bu zamanlar ancak kısmet olur..

Valla sizdeki bu enerji beni benden alıyor harikasınız herhalde benim imkanım olsa bile şuan üst üste yapamazdım Rabbim yüzümüzü güldürsün
Sağ olun ama enerjiden değil vallahi Öyle kendi isteğimle illa peş peşe olsun diye çaba göstermedim. Ama doktorum o şekilde yapılmasını önerince de ona güvendim. Tecrübesine gerçekten çok güveniyorum, o yüzden onun bu konuyla ilgili bana geri dönüşüne göre karar vereceğim. Siz de hazır hissettiğinizde üçüncüyü dener başarılı olursunuz inşallah Hayırlısı olsun, bizim de sonunda yüzümüz gülsün inşallah

O ağrıların sonu mutluluk olsun inşallah emeklerimiz boşa gitmesin Benimde göbeğim delik deşik oldu morarma deri altında şişlik akşam biraz hafif hafif masaj yaptım şişlik insin diye sabah baktım masaj yaptığım yer morarmış

Amaa benim 5. Gün bemce yarın küçük de olsa bir artış çıkar kii ordaysa minik kuş bak hem bu kocayı zor ikna ettim anca pes etti cool koca kişisi valla bidaa ikna edemem kii
İyi iyi tamam yarin dusuk cikarsa yada negatif gorursen uzulme cunku hala erken muhtelemen yarindan sonra artmaya baslayacaktir deger

Kaç gün oldu transferden sonra? Ayy siz yazdıkça ben heyecanlanıyorum yemin ederim

Kızlar ya ben daha yumurta toplanmadan öncedeki evredeyim fakat artım göbekten yapılan iğneler çok canımı acıtıyor bilmiyorum neden

gezegenanne canim naptin test falan yaptin mi sen benimde yarin 5. Gunum bi test yapsam mi acaba diyorum bi taraftanda bugün pek agrim falan yok hic biseyim tutmadi mi acaba diyorum valla
Ben dün bi doktor dinledim kadın biz kan verme gününe kadar beklemenizi tavsiye ediyoruz ama illa yapmak istiyorsanız 8.günden önce yapmayın diyor kuzum çünkü çatlatma iğnesindeki hormonla hamilelik hormonu çok benzer o yüzden testten yanlış sonuç çıkabiliyor

Oda doğru canim vazgeçtim yapmicam zaten sali gunu sabah yapacam o zaman 9.gunum oluyo garanti olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…