- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.981
Malesef geçen hafta testim negatif çıktı ikinci denemeydi olmadı yine ne diyirm nasip
AminnAmin aminn aminnn Allahim gönlümuzun muradini versin suan okadar icten ediyorum ki Rabbim yasatmasin son olsun yasadiklarimiz bitsin her sey
Yine de Dr. Nuza danışın progestan falan kullanıyorsanız oral olarak o da yapıyor glifor da yapabiliyorAquamentin ile birlikte atıyorum acaba o yüzden mi öyle oluyor
Şuan dondurulmuslarim var ama ben kendimi tekarr bu serüvene girmeye hazır hissetmiyorum belki yaşım 35 in üstü olsaydı beklemezdim hemen devam ederdim şuan istesemde maddi gücüm yok malesef nasip olursa olmezsek seneye bu zamanlar ancak kısmet olur..Peki tekrar ne zaman baslayacaksin
Amaa benim 5. GünYerim seni ama en azindan iki guncuk daha dayan ki garanti olsun gel elini ver anlasalim ahahah dhdheh
Sağ olun ama enerjiden değil vallahiValla sizdeki bu enerji beni benden alıyor harikasınız herhalde benim imkanım olsa bile şuan üst üste yapamazdım Rabbim yüzümüzü güldürsün
O ağrıların sonu mutluluk olsun inşallahProgestan iğne kullanıyordum canımı çok acıtıyordu doktorum dedi ki göbek olan dex i alabilirsin ama öğrendim ki devlet onu karşılamıyor. Ben de kuzu kuzu gittim kalçadan yapılan iğneyi reçete ettim sigorta karşılasın diye :) ah bacım ah ben kaba etimin ağrısından ne dediğimi bilir miyim
Amaa benim 5. Günbemce yarın küçük de olsa bir artış çıkar kii ordaysa minik kuş bak hem bu kocayı zor ikna ettim anca pes etti cool koca kişisi valla bidaa ikna edemem kii
Kaç gün oldu transferden sonra? Ayy siz yazdıkça ben heyecanlanıyorum yemin ederimAmin insalalh canım bence de zaten beklesen zaman kaybı yaş v.s beklemeden olmuyor zor hakkımızda hayırlısı ben heyecanla gününü bekliyorum inslalah güzel sonuçlar alırım.cok fazla siskinligim var arada ağrı vuruyor ama kanamam lekelenmem yok normal mi bilmiyorum
Kızlar ya ben daha yumurta toplanmadan öncedeki evredeyim fakat artım göbekten yapılan iğneler çok canımı acıtıyor bilmiyorum nedenO ağrıların sonu mutluluk olsun inşallahemeklerimiz boşa gitmesin Benimde göbeğim delik deşik oldu morarma deri altında şişlik akşam biraz hafif hafif masaj yaptım şişlik insin diye sabah baktım masaj yaptığım yer morarmış
Ben dün bi doktor dinledim kadın biz kan verme gününe kadar beklemenizi tavsiye ediyoruz ama illa yapmak istiyorsanız 8.günden önce yapmayın diyor kuzum çünkü çatlatma iğnesindeki hormonla hamilelik hormonu çok benzer o yüzden testten yanlış sonuç çıkabiliyorgezegenanne canim naptin test falan yaptin mi sen benimde yarin 5. Gunum bi test yapsam mi acaba diyorum bi taraftanda bugün pek agrim falan yok hic biseyim tutmadi mi acaba diyorum valla
Oda doğru canim vazgeçtim yapmicam zaten sali gunu sabah yapacam o zaman 9.gunum oluyo garanti olurBen dün bi doktor dinledim kadın biz kan verme gününe kadar beklemenizi tavsiye ediyoruz ama illa yapmak istiyorsanız 8.günden önce yapmayın diyor kuzum çünkü çatlatma iğnesindeki hormonla hamilelik hormonu çok benzer o yüzden testten yanlış sonuç çıkabiliyor
Evet bence de yapmayın dua ve umut edin bol bol bence bebişiniz orada sizinle zaten, zaman geçirecek bir şeyler bulmamız lazım bu dönemde hep kafamız patlıycak yoksaOda doğru canim vazgeçtim yapmicam zaten sali gunu sabah yapacam o zaman 9.gunum oluyo garanti olur
Yumurta sayım çok olduğu için birkaç gün daha mide bulantım olurmuş, ilaçlara devam edicem yaniDoktoruna danış canım kesin ..
Sizde opuda kaç yumurta çıkmıştı, doktorum yumurta sayın fazla olduğu için birkaç gün daha bulantı olur diyo, bol su içmem protein ağırlıklı beslenmemi söylediYine de Dr. Nuza danışın progestan falan kullanıyorsanız oral olarak o da yapıyor glifor da yapabiliyor
Dayanamadım gittim sağlık ocağına yaptırdım kan testi ama ertesi gün çıkıyormuş o daBence bugün yapabilirsin sonra 10 gün yap ay çok heyecanlandım o zaman leke yerleşme
Beklemek istemediğim için hep özelde yaptımDayanamadım gittim sağlık ocağına yaptırdım kan testi ama ertesi gün çıkıyormuş o da
Progestan ağızdan alınınca felaket yapiyor evet ama 2-3 ten sonra alışıyorsun diyolar ben alisamadim doktorum o zaman ya igne ya da fitil dedi igne istemedim fitil atiyorumProgestani ağızdan al dediler başım dönüyor bir hoş oldum
Önce igneydi kevgire döndüm yağ bezesi olstu ne biçim ilaç buProgestan ağızdan alınınca felaket yapiyor evet ama 2-3 ten sonra alışıyorsun diyolar ben alisamadim doktorum o zaman ya igne ya da fitil dedi igne istemedim fitil atiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?