- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.201
Bu nasıl birsey cnmHerkese selamlar, pazartesi 29.08.22 de transferim olacak inşallah, telegram grubu kurdum, gelin beraber bekleyelim, linkten katılabilirsinizTüp Bebek (Ağustos-Eylül)
Monodok antibiyotik parol cetrodite dostinex vermisti bana da ohss riskine karsilik 15 yumurta toplandi diye taze transfer mi olacaksinİnşallah o kadar uzun sürmez. Bana sadece monodoks verdiler başka hiç bir şey vermediler. Neden acaba?
Bence gayet iyi benim 7.gün 186 çıktı meğer ikizmişKızlarr 8. Gün beta hcg 168 çıktı iyi mi sonuç sizce çok heyecanlıyım normalde doktorum yarına test yaptir demişti ama ben dayanamadım bugun sağlık ocağında yaptırdım
Ben gördüm evet var gibiKizlar ben boyle ışığa tutunca cok cok silik bi çizgi gördüm ama fotoda pek çıkmadı heralde sizde bakar misiniz gorebiliyo musunuz yoksa sadece ben mi görüyorum
Eki Görüntüle 3119672
Ben de gördüm cnmKizlar ben boyle ışığa tutunca cok cok silik bi çizgi gördüm ama fotoda pek çıkmadı heralde sizde bakar misiniz gorebiliyo musunuz yoksa sadece ben mi görüyorum
Eki Görüntüle 3119672
İnşallah yaa ama akillandim yok 10. Gune kadar test falan yok o zaman daha net olur varsada su an cok cok dusuk degerim demek ki sende erken yapmissin benim gibi canim hic uzme kendini insallah pozitifleri alacağız Allah'ın izniyleBen gördüm evet var gibi
Bende de olmadı olması gerekmiyor canm icin rahat olsunArkadaşlar merhaba. Bir şey sormak istiyorum. Yerleşme kanaması sizlerde oldumu. Bende olmadı. Olmayipta pozitifi gören varmı acaba.
Ben manyamadim o zamanBen de gördüm cnm
İnşallah canımİnşallah yaa ama akillandim yok 10. Gune kadar test falan yok o zaman daha net olur varsada su an cok cok dusuk degerim demek ki sende erken yapmissin benim gibi canim hic uzme kendini insallah pozitifleri alacağız Allah'ın izniyle
İnsallah canmBen manyamadim o zamanoff inşallah vardır yaa beklicem valla insallah bir sonrakinde daha net görürüz çok teşekkür ederim
Okadar karanlikki hic bisey göremedim benKizlar ben boyle ışığa tutunca cok cok silik bi çizgi gördüm ama fotoda pek çıkmadı heralde sizde bakar misiniz gorebiliyo musunuz yoksa sadece ben mi görüyorum
Eki Görüntüle 3119672
Yoo gayette daha kalin gorunuyor dune gore bide dunle bugun arasında muazzam bir beta artisi görülmüyor kan testinde bile ona gore hesaplaGünaydın
Kızlar benım yıne kımyasal olacaakk yüzde 1 milyon eminim… baksanıza degerın hergun artması gerekırken yıne dusmeye basladı.
Canım boyle perdeye tutunca gördüm o yuzden ışığı arkaya aldigimdan karanlik oldu bilmiyorum inşallah doğru görmüşümdür günümü beklicem fazlada umutlanmiyorum zaten o zaman net sonucj alırımOkadar karanlikki hic bisey göremedim ben
Kacinci gun bugun acabaCanım boyle perdeye tutunca gördüm o yuzden ışığı arkaya aldigimdan karanlik oldu bilmiyorum inşallah doğru görmüşümdür günümü beklicem fazlada umutlanmiyorum zaten o zaman net sonucj alırım
5. GünümKacinci gun bugun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?