- 25 Ağustos 2022
- 266
- 142
- 18
- 29
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.241
Aşılamada benim gelmişti doktor ayağa kalkınca akar içinden demişti ama korkma giden gitti zaten içine demişti
İnşallah bu sefer tutunur canmAnladım ben aşılama da olmuştum 40 dk hareketsiz bekledim sonra yürüyerek çıktım ama tutmadı tabiki
Çok teşekkür ederim canım gerçekten moralimi duzelttiniz cizgiyi zor gördüğüm icin pekte umitlenmek istemiyorum ama bakalım hayırlısı insallah bebeğim benimledir sen direk kan mi vermistin canim ?Canım ben 5. Gün kaset test yaptığım da çıkmamıştı en son oraya düşüyor stres yapma ama cizgi görünüyor hayalette olsa
Ilk tahlilin mi canim? Kacinci gun bugun?Kızlar kan tahlili verdım sonucum 17 çıktı
Cok iyi cnmKızlar kan tahlili verdım sonucum 17 çıktı
Evet ilk tahlilimIlk tahlilin mi canim? Kacinci gun bugun?
1 bucuk haftalik oluyor galibaKızlar kan tahlili verdım sonucum 17 çıktı
Çok düşük canınCok iyi cnmsevindim artar inşallah
İnşallah artarKızlar kan tahlili verdım sonucum 17 çıktı
Cok sevindim canım bak yok yok deyip duruyodun demek ki bebisin geç tutundu sana insallah saglikla kat kat artar degerinKızlar kan tahlili verdım sonucum 17 çıktı
Ayni yolun yolcusuyuzKızlar kan tahlili verdım sonucum 17 çıktı
Gec tutunmada olabilir canm 2 gün sonra tekrarlaÇok düşük canın
Sevinemedim bile
Kuzum yine bişey hissetmiyorumİnşallah artar
Ama herhalukarda en azından bir embriyo yerleşmiş. O kadar bir şey hissetmiyorum, olmadı dediniz
Canim sen 7yada 8. Gunu test yapmamismiydin bence olsaydi silikte olsa cikardi hani degerin o zaman yukselmeye başlamış olsaydı bence bebegin gec tutundu degerin daha yeni yeni çıkıyoEvet ilk tahlilim
O yüzden kimyasal mi bilmiyorum
11. Günüm
E hissetmeden de oluyormuş demekKuzum yine bişey hissetmiyorum
Değer de çok düşük
Şimdi ilk tahlilim ya
Belkide kimyasal işte
Bilemedim
3.GÜN EMRBIYO 8.GÜN TRANSFERI SAYMAZ ISEK .Günaydın canım bugün kaçıncı günündü
Bende şişlik yok canım sadece hafife bir ağrı ve gerginlik var ama normal hayatimi etkilemiyorBen ohss yaşadım, muhteşem bir şişkinlik oluyor. Cumartesi opu yapıldı, pazar günü şişmeye başladım. Pazar akşamı artık nefes alamıyordum, kalbim sıkışıyordu. Ama sancı olmadı, sadece şişlik ve gaz gibi değil. Midem, karın bölgem öyle bir gerildi ki, aynada fotoğrafımı çekmiştim hamilelikte nasıl görüneceğim diye. Ohss'den şüpheleniyorsan doktoruna haber ver mutlaka. Taze transfer yapmıyorlar ohss durumunda, o da bi kontrol etsin. Geçmiş olsun <3
Aynı durumdayız evet.Ayni yolun yolcusuyuzinsallah artar canim. Transfer tarihlerimiz arasinda 1gun varmis benimde 16 agustos... dun sonucum 19 çıktı yükselir umidiyle bekliyorum.. insallah ikimizinki de yukselir henüz umidimiz bitmiş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?