2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım ben 5. Gün kaset test yaptığım da çıkmamıştı en son oraya düşüyor stres yapma ama cizgi görünüyor hayalette olsa
Çok teşekkür ederim canım gerçekten moralimi duzelttiniz cizgiyi zor gördüğüm icin pekte umitlenmek istemiyorum ama bakalım hayırlısı insallah bebeğim benimledir sen direk kan mi vermistin canim ?

Kuzum yine bişey hissetmiyorum
Değer de çok düşük
Şimdi ilk tahlilim ya
Belkide kimyasal işte
Bilemedim
E hissetmeden de oluyormuş demek Çıkmadık candan umut kesilmezmiş, orada 17 gibi bir değeriniz var. Demek ki hâlâ umut da var
İnşallah sağlıklı bir şekilde artar
Ha kimyasal olabilir mi? Elbette o da olabilir, ama en azından yerleşmiş, tutunmuş. Bu da güzel bir şey. Bu sefer olmaz bir dahaki sefere olur. Şimdiden karalar bağlamayın, iki gün sonra kan verin tekrar. Düşmüşse değer o zaman üzülürsünüz.

Son düzenleme:
Günaydın canım bugün kaçıncı günündü
3.GÜN EMRBIYO 8.GÜN TRANSFERI SAYMAZ ISEK .
BENIM BIR ONCEKINDE 8.GÜNDE YINE BOYLE SILIIK CIKTII TAM TEST GUNU DÜŞTÜ.
ŞİMDİ BURDA DENEYIMLEDIM ONUDA SILIK CIKANLAR EGER KI ARTMIYORSA KIMYASALLA SONUCLANIYOR %65 İ.
CUNKU BURDA GORDUK BIR COK ÖRNEK VAR.
AMA KOPKOYU CIKANLAR SUANDA 8. 9. HAFTALARINDALAR.
BEN ACIKCASI KORKUYORUM VE YINE KIMYASAL GIBI GELIYOR.
BU KONUDA BENDE SIZE BIR ORNEK OLACAGIM SANIRIM... YADA BİR MUCİZE OLACAKK YOOK SİLİKLEDE NORMAL GEBELIK ILERLIYOR DIYECEGIZ.
HERSEY SALI GUNU BELLI OLACAK

Bende şişlik yok canım sadece hafife bir ağrı ve gerginlik var ama normal hayatimi etkilemiyor

Ayni yolun yolcusuyuz insallah artar canim. Transfer tarihlerimiz arasinda 1gun varmis benimde 16 agustos... dun sonucum 19 çıktı yükselir umidiyle bekliyorum.. insallah ikimizinki de yukselir henüz umidimiz bitmiş değil
Aynı durumdayız evet.
Benim normalde test günüm yarın.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Doktorun ne dedi sonucuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…