Ah olurmu ne kusuru ne güzel yazmıssınız anlatmıssınız ..Ben bahçecide rezil olunca

bana göre reziilik (53yumurta 1( tek embriyo) kalması kafayı yiycektim ağla ağla helak oldum 3 senedir bu tüp bebek işleri içerisindeyim ve sonra kiminle konuştuysam tek embriyosu kalmış . Sonra işleyişi az çok anladım . Onların gözünde potansiyel müşterisin ve seni hasta değil para olafak görüyorlar . ( kaldıki doktorum mesela aşırı da ilgiliydi ( yada öyle gösteriyordu) ) neyse tabi ilk işin içindeyken bunları görememiyorsun . İnstagramdan sayfa sayfa reklamları yapılıyorgözün boyanmış gidiyorsun . Sonra zaten kalan tek embriyomu transfer ettiler

( kaldıysa) eğer paranın kalan kısmını ödememek için transfer ediyoruz demiyolarsa . Çünki ne hikmetse herkesin bir embriyosu kalıyor

.
Telefon da negatif diye aradığımda üzüntülüyüm canım yanıyor . Kadın dalga geçer gibi hanımefendi neden üzülüyorsunuz gençsiniz nolacak denersiniz bir kez daha 2 ay dinlenin merkezimizi tekrar arayın gibi alaycı tavırlar sergilediler .Sonra 2 senee ye yakın aradılar . Almanyada ben ilk bulduğum merkeze gitmedim 4/5 yere gittim hepsini dinledim hangisi en çok içime sindiyse oraya gittim . Bu sırada haşimoto tehşisi koyuldu ve tüp bebek merkezi opu sonrası beni acil Endokrinolojiye gönderdi (7/8 ay) Endokrinoloji doktorum onay vermedi ve ben transfer olamadım . İlaç dozum multikistisyik olduğum için Ona göre ayarlandı ( ben gonal f leri vs kaldıramıyorum) bahçecinin verdiği dozda opuya 10 gün kala baygın yattım kendimde pek değildim . Burası ilaç dozumu ayarladı Türkiye deki tedavime göre daha insanı şartlar altındaydım . Baygın değildim en azından . Sonra 10 yumurtam gelişti döllendi embriyo schutz kanunu altında almanyada 1 gün sonra döllenmenin direk dondurmaları lazım embriyo haline getiremiyorlar yasak

. Donduruldu ben 2 dene yaptım 2 side 3 gün iki şer embriyoydu biri şuandaki .. diğeri negatif oldu ( naturek siklus denendi) vücutum ilaçlara yopun trpki gösterdiği için doktorum birde böyle deneyelim kendi işleyişinde dedi o negatif ti az önce test yaptım 10 cu günüm buda negatif. Ama bu kilinik hakkında negatif oldu diye kötü konuşamam Allah ın işi . Zaman vakit hayırlısı derim . Fakat bahçeci bana göre tam bir fiyasko .