• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ah olurmu ne kusuru ne güzel yazmıssınız anlatmıssınız ..Ben bahçecide rezil olunca 😂 bana göre reziilik (53yumurta 1( tek embriyo) kalması kafayı yiycektim ağla ağla helak oldum 3 senedir bu tüp bebek işleri içerisindeyim ve sonra kiminle konuştuysam tek embriyosu kalmış . Sonra işleyişi az çok anladım . Onların gözünde potansiyel müşterisin ve seni hasta değil para olafak görüyorlar . ( kaldıki doktorum mesela aşırı da ilgiliydi ( yada öyle gösteriyordu) ) neyse tabi ilk işin içindeyken bunları görememiyorsun . İnstagramdan sayfa sayfa reklamları yapılıyorgözün boyanmış gidiyorsun . Sonra zaten kalan tek embriyomu transfer ettiler 🙃 ( kaldıysa) eğer paranın kalan kısmını ödememek için transfer ediyoruz demiyolarsa . Çünki ne hikmetse herkesin bir embriyosu kalıyor 😂.
Telefon da negatif diye aradığımda üzüntülüyüm canım yanıyor . Kadın dalga geçer gibi hanımefendi neden üzülüyorsunuz gençsiniz nolacak denersiniz bir kez daha 2 ay dinlenin merkezimizi tekrar arayın gibi alaycı tavırlar sergilediler .Sonra 2 senee ye yakın aradılar . Almanyada ben ilk bulduğum merkeze gitmedim 4/5 yere gittim hepsini dinledim hangisi en çok içime sindiyse oraya gittim . Bu sırada haşimoto tehşisi koyuldu ve tüp bebek merkezi opu sonrası beni acil Endokrinolojiye gönderdi (7/8 ay) Endokrinoloji doktorum onay vermedi ve ben transfer olamadım . İlaç dozum multikistisyik olduğum için Ona göre ayarlandı ( ben gonal f leri vs kaldıramıyorum) bahçecinin verdiği dozda opuya 10 gün kala baygın yattım kendimde pek değildim . Burası ilaç dozumu ayarladı Türkiye deki tedavime göre daha insanı şartlar altındaydım . Baygın değildim en azından . Sonra 10 yumurtam gelişti döllendi embriyo schutz kanunu altında almanyada 1 gün sonra döllenmenin direk dondurmaları lazım embriyo haline getiremiyorlar yasak 🚫. Donduruldu ben 2 dene yaptım 2 side 3 gün iki şer embriyoydu biri şuandaki .. diğeri negatif oldu ( naturek siklus denendi) vücutum ilaçlara yopun trpki gösterdiği için doktorum birde böyle deneyelim kendi işleyişinde dedi o negatif ti az önce test yaptım 10 cu günüm buda negatif. Ama bu kilinik hakkında negatif oldu diye kötü konuşamam Allah ın işi . Zaman vakit hayırlısı derim . Fakat bahçeci bana göre tam bir fiyasko .
Allah her şeyin hayırlısını versin. Bu durumda yanlış kurumlarla, doktorlarla, çalışanlarla karşılaşmak gerçekten insanı aşırı yoruyor ve yıpratıyor. Maddi kaybı geçtim, en önemlisi vakit boş yere akıp gidiyor ve bir arpa boyu yol alınamıyor. Psikolojik etkisinden bahsetmiyorum bile.
Benim de iki transferim kimyasalla sonuçlandı, ama merkezimden, doktorlarımdan çok memnunum. Hayatın hiçbir alanında olmadığı gibiTüp bebekte de maalesef %100 diye bir şey yok. Ama inşallah kenarından köşesinden girip, biz de pozitif örnekler arasında yerimizi alırız 🙏🏻💕

10 günümdeyim uyanınca bir test yapayım dedim 😞 bende yine negatif zaten gögüslerim indi şişkinlik başladı karnımda oradan olmadığını anladım .. ben elendim sizlere allah kucağınıza almayı nasip etsin .
Yine de kan vermeden emin olunamıyor. Ki 3. gün embriyosuymuş, bir umut kan testini bekleyin 🙏🏻

Sağda yazılanların hiçbir önemi yok, kafanız karışmasın. Değer olarak sonucunuz pozitif, bu çok güzel bir şey. Anladığım kadarıyla 6. gününüz, yani daha çok erken. Ama her halükarda iki gün arayla tekrar test yapmanız gerekecekti. İnşallah değeriniz katlana katlana artar 🙏🏻 💕

Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı günündesin transferin ?
6.gun embriyosu 6.gunde yaptığım test canim

Ben de telefonda fiyatı duyunca ufak çaplı bir şok yaşadım, hatta doğru mu duydum acaba diye tekrar sordum ama rakam değişmedi 😂 19 bin dendi bana, sizin neredeydi ve ne kadar tuttu? Brüksel Tüp Bebek Merkezi’nde tedavi görüyorum, işlem de orada gerçekleşecek.
Ben şubatta İzmirde 8 bine oldum canım. İstanbul bu anlamda gerçekten çok pahalı. İnş güzel geçer. Değer hepsine ❤️
Canim benim ilk denememdi , tüplerim kapalıydı o yüzden mecbur kaldık , İzmir de ikamet ediyorum
Demiştim sana pozitif hissediyorum sende diye 🤩🤩 Tavmergen kader ortaklığımız oldu seninle :) sağlıklı artsın İnş katlanarak ☺️🙏
Bende şimdi kan vermeye gidecegim kizlar ama hic umidim yok hala kahverengi akintim geliyo korkuyorum kana dönüşecek diye 😔
Canım ben nedense sende de olumlu hissediyorum İnş pozitiftir ve onun belirtisi olup gereken önlem alınır. Sonuç belli olmadan doktorun negatif gösteriyor demesi gerçekten insanı demoralize eden birşey. İnsan kan sonucunu bekleyelim İnş pozitiftir der. Sakin ve sabırlı olalım. Hayırlısı ise seninle olsun bebeğin ❤️❤️

Kızlar merhaba. 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı. Bugün 6. Gün erken gebelik testi dün de bugün de negatif çıktı. Ümidimi kaybediyorum artık
6. gün 3. gün embriyosu için çok çok erken. 2-3 gün bekleyip tekrar deneyin ya da direkt kanda baktırın. Ama bu kadar erken idrar testi yaparak sadece kendinize işkence ediyorsunuz. Umudunuzu kaybetmeyin, daha çok erken 💕

Ben şubatta İzmirde 8 bine oldum canım. İstanbul bu anlamda gerçekten çok pahalı. İnş güzel geçer. Değer hepsine ❤️

Demiştim sana pozitif hissediyorum sende diye 🤩🤩 Tavmergen kader ortaklığımız oldu seninle :) sağlıklı artsın İnş katlanarak ☺️🙏

Canım ben nedense sende de olumlu hissediyorum İnş pozitiftir ve onun belirtisi olup gereken önlem alınır. Sonuç belli olmadan doktorun negatif gösteriyor demesi gerçekten insanı demoralize eden birşey. İnsan kan sonucunu bekleyelim İnş pozitiftir der. Sakin ve sabırlı olalım. Hayırlısı ise seninle olsun bebeğin ❤️❤️
Bilmiyorum canim akintimda sanki kirmiziya dönüyor gibi adet oluyorum heralde ilac kullanarakta adet olunuyormus demek ki bunu görmüş oldum rabbim size sag salim kucağınıza almayi nasip etsin tez vakitte de bizlere tattirsin bu duyguyu inşallah 🤲🏻

6. gün 3. gün embriyosu için çok çok erken. 2-3 gün bekleyip tekrar deneyin ya da direkt kanda baktırın. Ama bu kadar erken idrar testi yaparak sadece kendinize işkence ediyorsunuz. Umudunuzu kaybetmeyin, daha çok erken 💕
Böyle bi pltform iyiki var sizler iyiki varsınız. İnsanların burda birbirlerini hiç tanımadan destek olmaları beni çok duygulandırıyor inşallah bekleyen herkes pozitif sonucu alır

Back
X