- 23 Eylül 2021
- 229
- 268
- 53
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.601
Benimki 2 defa çağırıyor yani bi gidiyoruz estrofem reçete ediliyor daha sonra transfer tarihinden 5 gün önce son kontrol sonra transferKizlar bişey soracağım size bu donmuş transferde doktora kac kere gidiliyo tahminen tazeye göre daha az gidilir heralde ?
Merhaba yaşın çok gençmis canim herhangi bir problem yoksa ovulasyon takibi yapmanı öneririm süreç yıpratıcı haklısın ama herşeyi denedikten sonra tüp e geçmek mantıklı doğal destekler vitaminler vs ..Merhabalar kızlar,
Ben 2 yıllık evliyim. 23 olcam 2 ay sonra. 1.5 yıldır bebek istiyoruz fakat her şey normal olmasına rağmen olmuyor. Aşılama denemek istedik fakat erken çatladı yumurta iptal oldu. Artık beklemek istemiyoruz 1 hafta sonra adet günüm hemen tüp bebeğe başlamak istiyoruz. Siz tavsiye edermisiniz acaba? Bir yandan belki doğal olur sabret diyorum kendime ama eşimde bende bu dönemde çok yıprandık. Hemen başlayabilirmiyiz tüp bebeğe? Bilgilendirirseniz çok sevinirim çok teşekkür ederim
Maalesef her şeyi denedik olmuyor sebepsiz diyorlar ve çok etkiliyor bizi bu dönem… belki hemen tutar diye umutluyuz..Merhaba yaşın çok gençmis canim herhangi bir problem yoksa ovulasyon takibi yapmanı öneririm süreç yıpratıcı haklısın ama herşeyi denedikten sonra tüp e geçmek mantıklı doğal destekler vitaminler vs ..
Anladım canım bu defa fazla yipranmiyoruz anlaşılan taze transferde insam çok yıpranıyor som hafta her gun doktora gider olmustum artik hastane kelimesini duymayi istemiyordumBenimki 2 defa çağırıyor yani bi gidiyoruz estrofem reçete ediliyor daha sonra transfer tarihinden 5 gün önce son kontrol sonra transfer
Rahim filmi, spermiyogram testi vs yaptırdınız mı? Bizim de sebepsiz infertilite idi 2 başarısız aşılamamız vardı. Sorun yok dendi sürekli. Ama meğerse rahimde yapışıklık ve septum varmış (o filmi birçok kadın doğumcu görmesine rağmen hep normal dedi) şubatta ameliyat oldum. Doktorum tüp bebek uzmanı olmasına rağmen para odaklı olmayıp doğal gebelik elde edersiniz bekleyin dedi. 3 ay bekledim sonra sabredemedim çok yıpranmıştık. Hemen tüpe geçtik. Çok şükür gebelik elde ettikMaalesef her şeyi denedik olmuyor sebepsiz diyorlar ve çok etkiliyor bizi bu dönem… belki hemen tutar diye umutluyuz..
Canım bende 4 yillik evliyim ve hic korunmadim 24 yasinda evlenmistim hic hamile kalamadım bende aynı senin gibi direk tuo bebeğe başlamak istiyordum ama yasadigim sehirde ozel hastanelerde tuo bebek bölümü yok mecbur baska şehire gitmem gereklyodu bende hic istemedigim icin mecbur devlette yaptirmak zorunda kaldim devlette iki aşılama şartı istiyor bende sebepsiz sorunumuz yok tutar belki dedim iki kez aşılama yaptırdım tutmadi sonra tup bebege başladık yumurtalarim gayet güzel gelisti ama malesef ili denememde tutmadı simdi nasip olursa ikinciye baslicam seni cok iyi anliyorum sebepsiz kadar iğrenç bisey yok cok fazla umutlaniyosun bi anda tum hayallerin yerle bir oluyor imkanin varsa bence asilamayla hiç uğraşma direk tup bebek yaptir insallah ilk denemende güzel sonucu alırsınMaalesef her şeyi denedik olmuyor sebepsiz diyorlar ve çok etkiliyor bizi bu dönem… belki hemen tutar diye umutluyuz..
Evet hepsini yaptık temiz çıktı. Sanırım sebepsiz infertilite olunca tüp hariç zor. Çok sevindim sizim adınıza hayırlı olsunRahim filmi, spermiyogram testi vs yaptırdınız mı? Bizim de sebepsiz infertilite idi 2 başarısız aşılamamız vardı. Sorun yok dendi sürekli. Ama meğerse rahimde yapışıklık ve septum varmış (o filmi birçok kadın doğumcu görmesine rağmen hep normal dedi) şubatta ameliyat oldum. Doktorum tüp bebek uzmanı olmasına rağmen para odaklı olmayıp doğal gebelik elde edersiniz bekleyin dedi. 3 ay bekledim sonra sabredemedim çok yıpranmıştık. Hemen tüpe geçtik. Çok şükür gebelik elde ettikBazen görülmeyen de gözde n kaçabiliyormuş. Hangi ildesiniz bu arada
Allahım kucağınızı boş bırakmasın insAllah tez zamanda alırsınız güzel haberiCanım bende 4 yillik evliyim ve hic korunmadim 24 yasinda evlenmistim hic hamile kalamadım bende aynı senin gibi direk tuo bebeğe başlamak istiyordum ama yasadigim sehirde ozel hastanelerde tuo bebek bölümü yok mecbur baska şehire gitmem gereklyodu bende hic istemedigim icin mecbur devlette yaptirmak zorunda kaldim devlette iki aşılama şartı istiyor bende sebepsiz sorunumuz yok tutar belki dedim iki kez aşılama yaptırdım tutmadi sonra tup bebege başladık yumurtalarim gayet güzel gelisti ama malesef ili denememde tutmadı simdi nasip olursa ikinciye baslicam seni cok iyi anliyorum sebepsiz kadar iğrenç bisey yok cok fazla umutlaniyosun bi anda tum hayallerin yerle bir oluyor imkanin varsa bence asilamayla hiç uğraşma direk tup bebek yaptir insallah ilk denemende güzel sonucu alırsın
Dondurulmuş daha iyi bence de hormonlar kendine gelmiş oluyor inşallah sizin de bebişiniz olur sağlıkla kucağınıza alırsınızAnladım canım bu defa fazla yipranmiyoruz anlaşılan taze transferde insam çok yıpranıyor som hafta her gun doktora gider olmustum artik hastane kelimesini duymayi istemiyordum
Nasılsın nasıl oldunKızlar dün bende lekelenme oldu şimdi kanamaya cevirdi hastaneye gidiyorum dua edin bana
Lekenleme devam ediyor daha doktoru bekliyorumNasılsın nasıl oldun
İnşallah öyledir canımEğer benim dediğim gibiyse bişey hissetmiceksiniz bile
Geçmiş olsun canım.Kızlar dün bende lekelenme oldu şimdi kanamaya cevirdi hastaneye gidiyorum dua edin bana
Kizlar ben çok kötü oldum çok ağrım var kanamam düzeldi rahim filmi çektirdikten sonra dinlemedi ağrım hiç ilk hiç bişey olmadı 2 cisi mahvetti beni duzelemedim ağrı kesici hiç işe yaramadı ne zaman geçer bu ağrım sizceNasılsın nasıl oldun
Aynen bizede ilk kontrole gittiğimizde sorununuz yok denemeye devam edin dediler her ay adet olacam mi hamilemiyim demekten artik kafayi yicektim gercekten bu düşünce insanı çok yoruyo tup bebekte garanti değil tabiki ama sonuçta olasiligi en yuksek olan şeyi deniyoruz mevlam neylerse güzel eyler biz tup bebekle olacagini sanirken ben kendiliginden gelecek mucizemiz bilemiyoruz ama işte derdimizin de peşine dusmeden dermanıni bulamayız maalesef Rabbim tez vakitte seninde kucağını doldursun canımAllahım kucağınızı boş bırakmasın insAllah tez zamanda alırsınız güzel haberi
Bu yüzden beklemek istemiyorum hep bir umut var acaba bu ay mı diğer aymı diye ama maalesef olmuyor en iyisi zaman kaybetmemek.
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünDondurulmuş daha iyi bence de hormonlar kendine gelmiş oluyor inşallah sizin de bebişiniz olur sağlıkla kucağınıza alırsınız
Canım ney ilacın adiSanki bendeki çok dengeliKaç aydır ne stresler yaşıyorum. Bakalım allahtan hayırlısı.
Bu ilaç normalde organ naklinde kullanılıyor böbrekte falan.
Vücut yabancı görüp kabullenmeme gibi bir şey olmasın diye.
Bu sebeple embriyo transferinde de kullanmaya başlamış doktorlar.
Embriyoyu yabancı bişey sanıp vücut atmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?