2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yani evlenmiş hemen çocuk olsun diye kendinizi maf etmişsiniz ama tüp bebekte kolay değil

Evet aynen bu şekilde. Şu an çok kararsızım acaba diğer ay olurmu ki yoksa hemen tüp bebeğe mi geçelim diye düşünüyorum kafayı yemiş durumdayım mfk deniyoruz 3. Ay dolsun galiba geçecez tüp bebeğe

Yani evlenmiş hemen çocuk olsun diye kendinizi maf etmişsiniz ama tüp bebekte kolay değil
Evet maalesef öyle oldu. Ama inanın çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bizden sonra evlenenlerin haberleri gelince çok üzülüyoruz

Doktorum onu önermiyormuş ona benzer bir ilaç kullanıyordum ama pandemiden beri onu da kullanmıyoruz entübe riski oluyor bir kaç hasta da yaşadık dedi.
Valla bilemiyorum canım doktorun dediyse doğrudur.
Bu dediğim ilacı bülent tıraş ve aret kamar kullandırıyorlar.

Hayırlısı canım inşallah tuo bebege gerek kalmadan kendiliginden gelir bebişin

Canım ben 2 defa geçirdim kimyasalı çok geçmiş olsun. Benim doktorum 1 ay bekletti tamamen normale dönmek için beklersen iyi olur bence

Kızlar dün bende lekelenme oldu şimdi kanamaya cevirdi hastaneye gidiyorum dua edin bana
Canm kaç haftalıksın geçmiş olsun benimde ilk cumartesi kahverengi lekelenmem oldu, dün akşamda kımkırmızı kan gelmeye başladı kaybettim bitti sandım çok kötüydü gerçekten. Hemen hastaneye gittik
Acile gittiğimde kanama durmuştu,zaten
Gerekli ilaçları iğneleri vurulduğumuz için yapılabilecek birşey yoktu
alttan muane oldum ilk defa bebeği kalp atışını görüldü. Küçük bi kanama alanı varmış
Bol su içip evde ıstırahat söylendi.
Biliyorum korkuyorsun ama geçecek inşallah
Kan sulandırıcı kullanıyormusun?

Bende çok merak ettim. Sabah yazmış daha da girmemiş foruma.
İnşallah iyidir bir sıkıntı yoktur.

Doktorum onu önermiyormuş ona benzer bir ilaç kullanıyordum ama pandemiden beri onu da kullanmıyoruz entübe riski oluyor bir kaç hasta da yaşadık dedi.
Kizlar birşey sorucam ofis hiskoroskopi için adetli mi adetsiz mi oluyoruz ve ilişkiye girmek olur mu olmaz mı bilen arkadaşlar var mı bilgi verirmisiniz?İlk defa yaptiricam da

Kizlar birşey sorucam ofis hiskoroskopi için adetli mi adetsiz mi oluyoruz ve ilişkiye girmek olur mu olmaz mı bilen arkadaşlar var mı bilgi verirmisiniz?İlk defa yaptiricam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…