- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.581
AmiiinnnnnSabak akşam bebek bokunu temizlemek hepimize nasip olsunYaaa o bile güzel beeee.... Banyosudur, ninnisidir , uykusudur vs. Allah hepimize nasip etsin
Hımmm anladım şimdi iyi bari nasıl iyi olacaksa öyle olsun yaOlsun estrofeme başlamak için 5_5.5 mm kadar izin veriyor genelde dr inşallah istediği ölçüye gelir ne olacak en kötü 2 gün sonra tekrar gel der büyük ihtimalle bana yine öyle diyecek duvarımiz sağlam olsun da gerisi önemli değil
Sanki bendeki çok dengeliÇok fazla örnek var gerçekten benim bu yavru biraz dengesiz olacak tutarsa canı isteyince dinlendi gelişmedi sonra iyileri eledi kendisi oturdu tahtao ilaç ney için abla ?
Canm bende normal yani daha çok küçük olduğu için görülmemiştir. Şuan ne kadarlıksın kaç haftalık?
HakikatenSanki bendeki çok dengeliKaç aydır ne stresler yaşıyorum. Bakalım allahtan hayırlısı.
Bu ilaç normalde organ naklinde kullanılıyor böbrekte falan.
Vücut yabancı görüp kabullenmeme gibi bir şey olmasın diye.
Bu sebeple embriyo transferinde de kullanmaya başlamış doktorlar.
Embriyoyu yabancı bişey sanıp vücut atmasın diye.
Sigorta karşılamıyor ama kutusu 680 tl biraz pahalı.HakikatenYaaa mutlaka söylerim çok teşekkür ederim
Canm küçük diye gözükmemiştir. Aynıyız bndede gözükmedi yonk kesesi faln diyorlar gözükür mu hocam dediğim de daha erken demişti. Sonra 1 kez daha muane oldum o zamn da bir sorun yok son muaneye göre kesen de büyümüş dendi yonk kesesi fln konusunda birşey demedi niyeSuan 5 + 5 canin
Tedaviye başladığımdan beri hiç bir şeyi indirimli almadım zaten iyi gelsinde battı balık yan gider hshshshsSigorta karşılamıyor ama kutusu 680 tl biraz pahalı.
Sen dr a danış yazarsa mecbur 1 kutu alırsın.
Önceki tedavilerde de aynı doktor mu yaptı acaba yoksa değiştirdiniz mi doktorunuzuBen 3 kere denedim daha önce hep 10-12 civarı yumurta oluyordu.
Yani kendi fikrim çünkü yaş ileri olunca yumurtaların kalitesini düşürüyor iğneler.
Doktorum kendisi klomenle tedavi olmayı önerdi. Az olsun ama öz olsun dedi.
Laboratuvarın tabi ki önemi çok hatta embriyologların da aynı öyle.
Ben 3 kere tedavi gördüğümde üçünde de 2 şer embriyo donduruldu ve ikişer transfer oluyordum o yüzden hep tadaviye baştan başlamak zorunda kalıyorsun.
Bu son tedavimde 2 kere toplama yaptırdım. 3 tane dondurulmuşum kaldı hastanede.
Değiştirdim canım.Önceki tedavilerde de aynı doktor mu yaptı acaba yoksa değiştirdiniz mi doktorunuzu
Bana omepa verdi serum ben 3. Seferdir alıyorumSanki bendeki çok dengeliKaç aydır ne stresler yaşıyorum. Bakalım allahtan hayırlısı.
Bu ilaç normalde organ naklinde kullanılıyor böbrekte falan.
Vücut yabancı görüp kabullenmeme gibi bir şey olmasın diye.
Bu sebeple embriyo transferinde de kullanmaya başlamış doktorlar.
Embriyoyu yabancı bişey sanıp vücut atmasın diye.
2. Kan değeriniz kacıncı güne ait bende 10. Gün 132 12. Gün 550 cıkmıstı ama tek kese benimKızlar ilk değer 503 ikinci değer 1630 larda çıktı doktor iyi dedi ama korktum ben ya
Aynı benim 12 . gün 503 14.gun 1600lerde2. Kan değeriniz kacıncı güne ait bende 10. Gün 132 12. Gün 550 cıkmıstı ama tek kese benim
Tamam o zaman korkmama gerek yok şükür2. Kan değeriniz kacıncı güne ait bende 10. Gün 132 12. Gün 550 cıkmıstı ama tek kese benim
Hahahah hadi bakalım canım herşey gönlünce olsun ilkinde tutarda insallah oburleri biraz daha beklerEvet daha hiç transfer olamadım bı başlasam transfer olmaya dondurulmuşlar bitene kadar durmayacağım
Yok yok korkmayın kese gördünüzmü pekiTamam o zaman korkmama gerek yok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?