• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Valla ne sevinebildim ne de rahatlayabildim.
Yani eğer bu değerle normal sağlıklı bir gebeliğe dönerse gerçekten mucize olur.
Dua et 🙏🙏
Bence geliyor gelmekte olan🥰 sakin ol💜 var mı bi değer varr bitti☺️☺️ Bu kadar emeğin bir karşılığı tabi ki olacaktı ve oluyor baksana🍀 gebeliği taa nerelerden dönen var nasipte olmayınca. Hep var çevremizde örnekleri. Sonuç bir sonuç tek. Bugünün sonucuu var olumlu pozitifi bugün sevineceksin🥰 sonrasını 2 gün sonra düşünürüz🌸🌸

3.GÜN EMRBIYO 8.GÜN TRANSFERI SAYMAZ ISEK .
BENIM BIR ONCEKINDE 8.GÜNDE YINE BOYLE SILIIK CIKTII TAM TEST GUNU DÜŞTÜ.
ŞİMDİ BURDA DENEYIMLEDIM ONUDA SILIK CIKANLAR EGER KI ARTMIYORSA KIMYASALLA SONUCLANIYOR %65 İ.
CUNKU BURDA GORDUK BIR COK ÖRNEK VAR. :KK43:
AMA KOPKOYU CIKANLAR SUANDA 8. 9. HAFTALARINDALAR.
BEN ACIKCASI KORKUYORUM VE YINE KIMYASAL GIBI GELIYOR.
BU KONUDA BENDE SIZE BIR ORNEK OLACAGIM SANIRIM... :KK43: YADA BİR MUCİZE OLACAKK YOOK SİLİKLEDE NORMAL GEBELIK ILERLIYOR DIYECEGIZ.
HERSEY SALI GUNU BELLI OLACAK:dua:
Daha cok erken bide 3. Gün embriyosu daha geç çıkıyor diye biliyorum stres yapmayın biraz daha sabredin bence stres gercekten çok etkiliyor Rabbim inşallah sağlıkla arttırsın 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Benim hafir kasık ağrım bel ağrım başladı 5. Gün embriyosu ve 7. Günüm ama aynı zamanda da regl tarihim. Acaba belirtimi yoksa regli işlerimi kafam karıştı.

Back
X