• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar çok şükür bugün kan testimiz 9dp5dt de 175.88 olarak geldi tam 4 haftalık gebeyim. Arkadaşım @secretlife ile aynı gün 17 Ağustos da transfer olmuştuk o da bende pozitifiz çok şükür. 🧿🎉🌈

Pazar günü ikinci bir tahlil icin gideceğim.

Rabbim bu sevimci isteyen herkese nasip etsin hepimiz kucağımıza sağ Salim alalım inşallah

Çok şükür 🥹 Ben de pazar yeniden vericem kan 11.günümüz oluyor pazar . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲

Sağlıkla devam etsin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 💕

Benimki gitti ama daha sonucu çıkmadı, bugün de histereskopi oldum. İlk adette de transfer olacağım inşallah 🙏
Kaç gün oldu genetiğe gideli cnm doktor bir süre verdi mi genetikle alakalı ? Bu arada çok geçmiş olsun . Ben de şimdi tedavi görüyorum gonal f iğneleri vurulmaya başlayalı 3. Gün oldu bu ay embriyolarım genetiğe gidecek önümüzdeki ayki reglimle de transfer olacak nasipse . Süreçlerimiz de yakın birbirine 😍

Kızlaar transferimi oldum geldimmm🐥 evdeyim yatıyorum. transferden çıkınca ağrım vardı ay bu ne dedim ya kimse ağrı faln demedi acaba bişey mi oldu dedim hiç beklediğim gibi değildi🙃
Tuvaletim aşırı vardı bekliyemedim hemen yaptım tuvaletimi biraz popomu kaldırıp altıma bişey koydular öyle yaptım ve ağrı gitti meğer tuvaletten miş🥲 tabi heman tuvalet için doğrulunca aklım kaldı ama dayanamadım. Sonra 2 defa da kalkıp ec gidip tuvalet yaptım 1 saat içinde toplam 3 defa 🥲 bişey olmaz dedi hemşireler.bende yaptım zaten duramıyordum yapmam lazımdı..
Ne düşünüyorsunuz?🫣

Kızlaar transferimi oldum geldimmm🐥 evdeyim yatıyorum. transferden çıkınca ağrım vardı ay bu ne dedim ya kimse ağrı faln demedi acaba bişey mi oldu dedim hiç beklediğim gibi değildi🙃
Tuvaletim aşırı vardı bekliyemedim hemen yaptım tuvaletimi biraz popomu kaldırıp altıma bişey koydular öyle yaptım ve ağrı gitti meğer tuvaletten miş🥲 tabi heman tuvalet için doğrulunca aklım kaldı ama dayanamadım. Sonra 2 defa da kalkıp ec gidip tuvalet yaptım 1 saat içinde toplam 3 defa 🥲 bişey olmaz dedi hemşireler.bende yaptım zaten duramıyordum yapmam lazımdı..
Ne düşünüyorsunuz

Ne düşünüyorsunuz?🫣
Bende de aynısı oldu ilk gün ağrı hissetmedim son 2 gündür ağrım oluyor o da şiddetli değil o kadar bende şu an 6 gunumdeyim normal ama ben 2 saat beklemiştim yatarken yapamadım sadece tuvallette yapabildim çok zor oluyor ya 🤗

Ben yatmiyorum ki öyle canım bilmiyorum.neden agriyo bugun cok fena yaa dun biraz agridi gecti ama bugun ogleden beri hic kesilmeden ağrıyo
Allah Allah acaba doktoruna sorsan mi normal mi ?Ben transferden beri yatiyorum bir tuvalete arada da dolanıyorum tekrar yatıyorum 🤗 bişey olur diye korkuyorum 😌

Allah Allah acaba doktoruna sorsan mi normal mi ?Ben transferden beri yatiyorum bir tuvalete arada da dolanıyorum tekrar yatıyorum 🤗 bişey olur diye korkuyorum 😌
Yok yaa ben yatmadim valla yatinca insan cok stres yapiyo kendimi yormadan evin icinde dolaniyorum ben öyle 😂 valla transferden kaynakli mi ağrıyo onuda bilmiyom canım aynı ağır bisey kaldirmisim gibi agriyo belim

K Kelebek 65 yani mesafe olarak çok değil aslında, ama örneğin spontane bir durum geliştiğinde zorlanıyoruz tabii. İlaçlar konusunda her şeyi önceden düşünmem gerekiyor vs. Evet, kısmen otel, ama daha çok Airbnb üzerinden merkeze yakın evde kalmayı tercih ediyoruz. Daha rahat hissediyor insan.
Anladım herseyimizle bir mücadele icindeyiz

Yok yaa ben yatmadim valla yatinca insan cok stres yapiyo kendimi yormadan evin icinde dolaniyorum ben öyle 😂 valla transferden kaynakli mi ağrıyo onuda bilmiyom canım aynı ağır bisey kaldirmisim gibi agriyo belim
Aynen vala benimde öyle çok ağrım var belimde büyük ihtimal tutunuyor galiba diye düşünüyorum 🤗

Back
X