- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.781
Artık erken diye bir şey kalmadı. Günü çok havalı 12/12/22 ama o günü beklemezse de sağlıkla kucağına gelecektir.. yine de insan planlanan günde gelsin istiyor o ayrı12.12 ye gün aldık aslında ama işte erken olabilir düşüncesi de geriyoraslında çantam falan hazır.
Geçmiş olsun canım bize de haber ver. Muhtemelen bir şey yoktur ama kafan rahat etsin.. gittikten sonra için rahatlayacağı için bir tık düşeceğine de inanıyorum ben. Umarım öyle olur.Uymuşum, uyanınca yine 14/9. Acile gidiyoruz kızlar sağolun cevaplarınız için.
Aynen psikolojik olarak sanki erken hissediyorsun. Bir de buradaki bebeklerin maşallahı var benimki minnak veletArtık erkek diye bir şey kalmadı. Günü çok havalı 12/12/22 ama o günü beklemezse de sağlıkla kucağına gelecektir.. yine de insan planlanan günde gelsin istiyor o ayrı
Aynen canım aç gel dedi ama 6 tane sezaryeni varmış doktorun sıra belli değil, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah sağlıkla kucağımıza da alırızSanırım aç gel dediler. Öyle uzun bekletmezler bence.. Genelde sabahtan alıyorlar diye biliyorum planlı sezaryenleri..
Benimki de öyle geçen hafta 2372 gr dı.. 2 gr da ihmal etmiyorum söylerken. 2 hafta sonra alınacak bebek için bence azdı ama doktor takılmıyor. Dün psikolojik midir nedir yemediğim şeker yükselten şey kalmadı. Çocuma kilo aldırmak istedim herhaldeAynen psikolojik olarak sanki erken hissediyorsun. Bir de buradaki bebeklerin maşallahı var benimki minnak velet
Benim de 35+1 de 2.5 kg idi. Yarın 36+4 2.800 falan olsa güzel olurBenimki de öyle geçen hafta 2372 gr dı.. 2 gr da ihmal etmiyorum söylerken. 2 hafta sonra alınacak bebek için bence azdı ama doktor takılmıyor. Dün psikolojik midir nedir yemediğim şeker yükselten şey kalmadı. Çocuma kilo aldırmak istedim herhaldeo kadar yedim ki gece yatarken 24 doz yavaş insülin vuruyorum o bile toparlayamamış suçlarımı.. Bugün açlığım bile yüksekti. ama hemen pişman oldum ve tövbe ettim. İlk toklukta düzeldi..
Dun ben de tum evi yedim nerdeyseBenimki de öyle geçen hafta 2372 gr dı.. 2 gr da ihmal etmiyorum söylerken. 2 hafta sonra alınacak bebek için bence azdı ama doktor takılmıyor. Dün psikolojik midir nedir yemediğim şeker yükselten şey kalmadı. Çocuma kilo aldırmak istedim herhaldeo kadar yedim ki gece yatarken 24 doz yavaş insülin vuruyorum o bile toparlayamamış suçlarımı.. Bugün açlığım bile yüksekti. ama hemen pişman oldum ve tövbe ettim. İlk toklukta düzeldi..
Güzel hayırlı haberle dön inşallah.Bebitona sağlıkla kavuşKızlar acil tahlili alıp doğumhaneye sevketti. Nstye bağladılar, dr bekliyoruz. Tansiyon 16 ya çıktı. Ebeler alır bebeği dr riske stmaz diyor. Duş ve özel temizlikte almadım. Acayip bi durumdayım. Kardeşim manisada sınavda, oda yetişemez. Allah hayır etsin. Dua edin kızlar yavruma sağlıkla kavuşayım.
Yaa çok tatlısın canım benimŞeker bebekte ödem yapıyor. Şekerin düzenliyse bebek ödem yapmayıp kas yapmıştır
Aslan bey geliyor gercekten, endiselenme canim onemli olan bebegin ve senin sagligin. Sen kendini toparlayana kadar kardesin gelir zaten , 3 saat falan galiba arabayla. Allahim kolaylikla saglikla kavustursun seni bebegineKızlar acil tahlili alıp doğumhaneye sevketti. Nstye bağladılar, dr bekliyoruz. Tansiyon 16 ya çıktı. Ebeler alır bebeği dr riske stmaz diyor. Duş ve özel temizlikte almadım. Acayip bi durumdayım. Kardeşim manisada sınavda, oda yetişemez. Allah hayır etsin. Dua edin kızlar yavruma sağlıkla kavuşayım.
2-3 kg aldığıma eminim ama tartılmıyorumDun ben de tum evi yedim nerdeyse
Canım senin ve bebek için en sağlıklısı ne ise o olsunKızlar acil tahlili alıp doğumhaneye sevketti. Nstye bağladılar, dr bekliyoruz. Tansiyon 16 ya çıktı. Ebeler alır bebeği dr riske stmaz diyor. Duş ve özel temizlikte almadım. Acayip bi durumdayım. Kardeşim manisada sınavda, oda yetişemez. Allah hayır etsin. Dua edin kızlar yavruma sağlıkla kavuşayım.
Midem gecti gitti, bir tek o gunlukmus anlamiyorum gercekten2-3 kg aldığıma eminim ama tartılmıyorummiden alev aldı mı? Aksi gibi midem de bir rahattı. Böyle mi beslenmeliyim acaba diye düşündüm kısa bir an
Kilosu nasıl kuzumAynen psikolojik olarak sanki erken hissediyorsun. Bir de buradaki bebeklerin maşallahı var benimki minnak velet
Canım sakin ol.. hiç önemli değil… 16 da devam edecek mi anlık mı ona da bakmak lazım. Nts ye bağladılar onunla beraber sürekli tansiyon da ölçüyorlar mı? 5-10 dakikada bir..Kızlar acil tahlili alıp doğumhaneye sevketti. Nstye bağladılar, dr bekliyoruz. Tansiyon 16 ya çıktı. Ebeler alır bebeği dr riske stmaz diyor. Duş ve özel temizlikte almadım. Acayip bi durumdayım. Kardeşim manisada sınavda, oda yetişemez. Allah hayır etsin. Dua edin kızlar yavruma sağlıkla kavuşayım.
35+1 de 2.5 kg idi.Kilosu nasıl kuzum
Bence normaldir
Bize minnak geliyo bunlar
İstiyoruzki tosun gibi olsunlar
Canım hiç panik yapma. Bakmıyorlar öyle çok neler görüyor onlar. Çok rahatsız isen bi jilet alKızlar acil tahlili alıp doğumhaneye sevketti. Nstye bağladılar, dr bekliyoruz. Tansiyon 16 ya çıktı. Ebeler alır bebeği dr riske stmaz diyor. Duş ve özel temizlikte almadım. Acayip bi durumdayım. Kardeşim manisada sınavda, oda yetişemez. Allah hayır etsin. Dua edin kızlar yavruma sağlıkla kavuşayım.
yaaa gayet güzel canım benimm ne azı35+1 de 2.5 kg idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?