- 16 Haziran 2018
- 1.714
- 3.921
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
- #50.481
Ben de bi kere verdim organik yazan bi markadan ama şu dönem vermem sanırım hastalıklar arttı geneYa bilemedim ben de hormonlu diyorlar ya veresim gelmedi hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bi kere verdim organik yazan bi markadan ama şu dönem vermem sanırım hastalıklar arttı geneYa bilemedim ben de hormonlu diyorlar ya veresim gelmedi hiç
Onun yerine hindi vericem benBen de bi kere verdim organik yazan bi markadan ama şu dönem vermem sanırım hastalıklar arttı gene![]()
Hiç yemedim ben de Poyraza yapimOnun yerine hindi vericem ben
Tavuktan daha güzel bence hem de tavuk kadar hormon olayı yok diye biliyorum . Chat gbtye de sordum onayladıHiç yemedim ben de Poyraza yapim
Balik beni her zaman korkuttugu için kendim de yanında bir şeyler yemem o yüzden sadece balık tercih ediyorum ama veriliyorsa somon balığı falan patatesli sebzeli falan firinliyolar diye biliyorum o tarz denenebilirGene iyi bence 2tane yanında başka bi şey veriyor musun peki
İmkanin varsa organik ver bence veya hindi daha iyi diyolardi hormon tutmuyo mu neyse artıkYa bilemedim ben de hormonlu diyorlar ya veresim gelmedi hiç
Bi de aklıma şey takıldı ya öncesinde ara öğün olarak yoğurt yemesinde sıkıntı olmaz demi balıkla yoğurt olmaz derler ya aynı öğün değil ama bebek sonuçta korkuyor insanBalik beni her zaman korkuttugu için kendim de yanında bir şeyler yemem o yüzden sadece balık tercih ediyorum ama veriliyorsa somon balığı falan patatesli sebzeli falan firinliyolar diye biliyorum o tarz denenebilir
Annemlerin köyde var tavukları bi kere kesip çorba yaptılar onu çok sevdi olmazsa bi tavuğu kestirip buzluğa atıp bebek için kullanmak lazımmİmkanin varsa organik ver bence veya hindi daha iyi diyolardi hormon tutmuyo mu neyse artık![]()
Ay varsa çok iyi kestir parca parca at buzluğa kendinizinmiş tam organik yaniAnnemlerin köyde var tavukları bi kere kesip çorba yaptılar onu çok sevdi olmazsa bi tavuğu kestirip buzluğa atıp bebek için kullanmak lazımmya da hindiden devam
Yumurta için besliyorlar bize de bakalım belki yenileriz kesipAy varsa çok iyi kestir parca parca at buzluğa kendinizinmiş tam organik yani![]()
Bdbdbdd bir taneden bir şey olmaz yaYumurta için besliyorlar bize de bakalım belki yenileriz kesip![]()
Maşallah, benimki yoğurt yerken bile yüzünü ekşitiyor bakalım peynire napacak deneyince. Ben ne peynir ne yoğurt yemiyorum inşallah bana çekmezBen suzme peynir veriyorum. Kolay yutabildigi icin cok seviyor sıpa![]()
Bence balik yedircegin gun yogurt yedirme cnm belli olmaz yaniBi de aklıma şey takıldı ya öncesinde ara öğün olarak yoğurt yemesinde sıkıntı olmaz demi balıkla yoğurt olmaz derler ya aynı öğün değil ama bebek sonuçta korkuyor insan
Alişir cnm zamanlaMaşallah, benimki yoğurt yerken bile yüzünü ekşitiyor bakalım peynire napacak deneyince. Ben ne peynir ne yoğurt yemiyorum inşallah bana çekmezo yüzden şimdiden alıştırırsam iyi olur
Doğru nolur olmaz yaBence balik yedircegin gun yogurt yedirme cnm belli olmaz yani
Dün şeffaftı bugün sarı aktı öksürük yok keyifsiz sanki nezle gibi yemiyo iştahsız ağzından nefes alıyo burnunu açıyorum yarım saat sonra yine aynı hava veriyorum buhar veriyorum çıldırıcam benimki sürekli memeyle uyuyo emzik hep ağzında şimfi burnu tıkalı emzik ememedikçe uyanıyo yarına dr gidicem bakalım ne diyecekBizde yaptı. Ben grip mi alerjimi habire düşünüyordum. İştahsızlık keyifsizlik ateş yoktu keyfi yerindeydi habire burnu akıyordu. Ve hep diş çıkarken böyle oldu dişin patlamasıyla geçti. Diş döneminde bağışıklıkları düşüyormuş belki onla ilgili. Ama hiç salya akıtmıyor hiç. Sümüğü şeffafsa -sabahları beyazımsı sarımsı olabilir hafif beklediği için- muhtemelen dişten oluyor
Ben spa ya götürüp orda konsept yaptırmak istiyorum zaten gurbetteyiz kimsemiz yokKış gününe denk geliyor belki ailelerle aramızda bişe yaparım. Eve ya da mekana bi sürü kalabalık toplamak istemiyorum açıkçası kış günü. Zaten anlamıyorlar hem çok yoruluyor bebekler doğum günlerinde
Tavuk bende kararsızım çok severek yedi ama korkuyorum nerden alsak bilemedim tavuğuYa bilemedim ben de hormonlu diyorlar ya veresim gelmedi hiç
Organik markalar araştırmak lazım ben de bilmiyorum pekTavuk bende kararsızım çok severek yedi ama korkuyorum nerden alsak bilemedim tavuğu
Hormonlu artık tavuklar tarım kooperatifte var dediler organik baktım kalmadı dediler ( reklam değil)Organik markalar araştırmak lazım ben de bilmiyorum pek