• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Gene iyi bence 2tane yanında başka bi şey veriyor musun peki
Balik beni her zaman korkuttugu için kendim de yanında bir şeyler yemem o yüzden sadece balık tercih ediyorum ama veriliyorsa somon balığı falan patatesli sebzeli falan firinliyolar diye biliyorum o tarz denenebilir

Balik beni her zaman korkuttugu için kendim de yanında bir şeyler yemem o yüzden sadece balık tercih ediyorum ama veriliyorsa somon balığı falan patatesli sebzeli falan firinliyolar diye biliyorum o tarz denenebilir
Bi de aklıma şey takıldı ya öncesinde ara öğün olarak yoğurt yemesinde sıkıntı olmaz demi balıkla yoğurt olmaz derler ya aynı öğün değil ama bebek sonuçta korkuyor insan

Annemlerin köyde var tavukları bi kere kesip çorba yaptılar onu çok sevdi olmazsa bi tavuğu kestirip buzluğa atıp bebek için kullanmak lazımm😂ya da hindiden devam
Ay varsa çok iyi kestir parca parca at buzluğa kendinizinmiş tam organik yani 🥰

Bizde yaptı. Ben grip mi alerjimi habire düşünüyordum. İştahsızlık keyifsizlik ateş yoktu keyfi yerindeydi habire burnu akıyordu. Ve hep diş çıkarken böyle oldu dişin patlamasıyla geçti. Diş döneminde bağışıklıkları düşüyormuş belki onla ilgili. Ama hiç salya akıtmıyor hiç. Sümüğü şeffafsa -sabahları beyazımsı sarımsı olabilir hafif beklediği için- muhtemelen dişten oluyor
Dün şeffaftı bugün sarı aktı öksürük yok keyifsiz sanki nezle gibi yemiyo iştahsız ağzından nefes alıyo burnunu açıyorum yarım saat sonra yine aynı hava veriyorum buhar veriyorum çıldırıcam benimki sürekli memeyle uyuyo emzik hep ağzında şimfi burnu tıkalı emzik ememedikçe uyanıyo yarına dr gidicem bakalım ne diyecek

Kış gününe denk geliyor belki ailelerle aramızda bişe yaparım. Eve ya da mekana bi sürü kalabalık toplamak istemiyorum açıkçası kış günü. Zaten anlamıyorlar hem çok yoruluyor bebekler doğum günlerinde
Ben spa ya götürüp orda konsept yaptırmak istiyorum zaten gurbetteyiz kimsemiz yok

Back
X