• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ay ben kofteyi falan da bazen az yagda donduruyorum kizartiyorum ya da omleti de bol yagli yapiyorum sorun olur mu ki🥲, baligi falan hep yag sikip ustune firin ya da airfryer da pisirdim. Ama somon ve cipura verdim sadece.
Yani sorun mu bilmiyorum da pek önerilmiyor diye biliyorum ben de omlet yaptım yağda o kadar sorun değildir sürekli olmadığı sürece heralde

Bir de tavuk meselesi var veriyor musunuz güvenilir marka var mı ya ben köy tavuğundan çorba yapmıştı annem ondna yedirmiştim ama kendim hiç yapmadım hazır tavuklar da malum hormon falan . Hormonsuz var mı acaba ya onun yerine hindi vercem ama bildiğiniz marka varsa tavuk için önerilere açığım

Haşlama seviyor mu ya ben kızartmak istemedim ama sevmezse mecbur kendimize kızarttığımızdan vericem yesin yeter ki
Kizartma ile kıyaslamadim belki onu versem haşlamanin suratina bakmazdi ama yiyo 2 tane sardalya yedi mesela bu akşam yiyo dediğim de bu yani 🥲 ama ayıklarken koluma yapıştı vermem için 😆 yemedigi duruma gelirsek o zaman az yağla kizartmaya gecerim hazır yiyorken böyle devam edicem sjdbdbbdjdbdhd

Bir de tavuk meselesi var veriyor musunuz güvenilir marka var mı ya ben köy tavuğundan çorba yapmıştı annem ondna yedirmiştim ama kendim hiç yapmadım hazır tavuklar da malum hormon falan . Hormonsuz var mı acaba ya onun yerine hindi vercem ama bildiğiniz marka varsa tavuk için önerilere açığım
Ben çok tavuk vermiyorum yumurta alerjisi yüzünden o da biraz dokunuyo gibi zaten ama kendimize yapınca yiyo bazen o da normal market tavuğu veriyorum valla....

Ben de merak ediyorum süzme peynir da yumuşak ya verilir mi acaba
Süzme veriyorum ben yiyor hatta çeçil peynirini minik minik veriyorum bir de top peynirleri 6 ya bölüp veriyorum fişi çıktığı için iki haftadır rahatım börek de yiyor patates kızartması ekmek tavuk eline verilecek herseyi verip bekliyorum o da yiyor bir şekilde 🤣 sonra ben koparıp veriyorum elimle ezip falan bizim yediğimiz çoğu şeyden veriyorum yeter bu kadar bebeklşk

Back
X