- 1 Ocak 2019
- 267
- 270
- 103
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #31.641
Bende birinde sitmalanmistim tir tir titredim.Nasıl da minnoş minnoş düşüncelerin var öyle kıyamam
Yani bebeğim büyürken neler yaşarız bilmiyorum ama ben direk 1 yaş civarı kesmeyı düşünüyorum bunda. Yani tamamen kesmesem bile gece memesini bir şekilde bıraktırırım 1 yaşında.
Ben lohusa iken hayatımda üşümediğim kadar çok üşümüştüm. Battaniyelere sarılıp yaşadım resmen 2 3 hafta. Hatta eşim bugün sıcak su torbası soruyordu sıcak su torbası ayarla şimdiden diye
Bana doktor sma onermisti oncekilerde.Aptamil cok tatli gibi gelio bana.Bende sma almayi düşünüyorum.Hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum tecrübesiz anne olacagm
Bende 9 gibi hastahaneye gecicem sezaryene Allah yardımcınız olsun 2 Aralık bebekleri geliyor hayırlısı ile sağlıkla kucağımiza aliriiz ins dua edinKızlar sabah sezeryana gidecektim bizimki bekleyemedi suyum geldi şimdi hastahaneye gidiyorum bana dua edin
Sağlıkla büyüsün inşallah canım, sen nasılsın iyi misin?Günaydın kızlar.. Konuşmaları çok takip edemedim ama 01.12.2022 un son saatlerine bizde doğuma yetiştik sanırım. Kızım dünyaya geldi. Normal doğumla başlayıp sezeryana döndük. Rabbim hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin. 39+5 3.100 kg dünyaya geldik.
Tebrikler sağlıklı beraber geçireceğiniz harika bir ömrünüz olsunGünaydın kızlar.. Konuşmaları çok takip edemedim ama 01.12.2022 un son saatlerine bizde doğuma yetiştik sanırım. Kızım dünyaya geldi. Normal doğumla başlayıp sezeryana döndük. Rabbim hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin. 39+5 3.100 kg dünyaya geldik.
Kolay ve keyifli bir kavuşma hikayeniz olsunBende 9 gibi hastahaneye gecicem sezaryene Allah yardımcınız olsun 2 Aralık bebekleri geliyor hayırlısı ile sağlıkla kucağımiza aliriiz ins dua edin
Hislerimiz aynı valla. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Ay ben doğuran arkadaşlara çok özeniyorum artık yatmak kalkmak zorlaştı böyle bekledikçe stresim artıyor sanki kötü şeyler olacak gibi böyle bir huzursuzluk var üstümde
Canım dün sezaryen oldum. Bebişim doğduğunda gördüm ama sonra küveze aldılar.
Amin amin. Stresden grip oldum herhalde uyandım hastayımHislerimiz aynı valla. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu doğumu devlette yaptım 4.5 yıl önce özelde yaptığımda ekstra bişey yoktu. Hatta bir hafta sonra geldiğin çocuk dru muayenesi de ücretsiz oluyordu. İşitme testine de vermemiştim galiba.kızlar günaydın özel hastenede doğum yapan anneler doğum ücreti haricinde bebek için bir ödeme çıkartıyorlar mı hastanelerde
sonraki kontrollerinde muhtemelen tss yapılmış olur sorun kalmaz ama doğum sonrası için merak etmiştim teşekkür ederim cevap içinBu doğumu devlette yaptım 4.5 yıl önce özelde yaptığımda ekstra bişey yoktu. Hatta bir hafta sonra geldiğin çocuk dru muayenesi de ücretsiz oluyordu. İşitme testine de vermemiştim galiba.
Geçmiş olsun canım ben de uzun süredir hastayımAmin amin. Stresden grip oldum herhalde uyandım hastayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?