- 12 Şubat 2020
- 1.867
- 2.622
- 83
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #31.721
Çocuk doktoruna gidiyorsunuz o ultrasona yönlendiriyor.. bizim burda doktor yönlendirmeden ultrasondan sıra alamıyorsun..Kızlar bu kalça ultrason için hangi doktordan randevu almak gerekir devletb hhastanesinde çocuk ortopedi yok
Canım normal çocuk doktoruna gidiyorsun. O ultrasona yönlendiriyor. Devlette de böyle.Kızlar bu kalça ultrason için hangi doktordan randevu almak gerekir devletb hhastanesinde çocuk ortopedi yok
Canım gözün aydın , maşallah kuzumuza da sağlıkla büyüsün , kaç haftalıktın canım ?Kızlar 5.24'te doğdu güneşim
4 kg 50 cm bir beybi. spinal anestezi beni yıprattı biraz panik oldum ameliyat esnasında ama şimdi toparladım. Bebek de ben de iyiyiz
Günaydın kızlar.. Konuşmaları çok takip edemedim ama 01.12.2022 un son saatlerine bizde doğuma yetiştik sanırım. Kızım dünyaya geldi. Normal doğumla başlayıp sezeryana döndük.
Hayırlı olsun. Umarım ikiniz de iyisinizdir. Çok merak ediyorum bu normal doğumlar neden sezeryana gidiyo sizin sürrç nasıl oldu müsait olunca yazar mısınızGünaydın kızlar.. Konuşmaları çok takip edemedim ama 01.12.2022 un son saatlerine bizde doğuma yetiştik sanırım. Kızım dünyaya geldi. Normal doğumla başlayıp sezeryana döndük. Rabbim hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin. 39+5 3.100 kg dünyaya geldik.
Bugün 37+4 oldu. Bi kaç gündür hareketler iyice yavaşladı. Hatta azaldı sanki. Daha çok Bi yerde toplanmasını hissediyorum. Oldukça da yukarıda hissediyorum. Yarın kontrolüm var bu durumu soracağımArkadaşlar bebek hareketleriniz yavaşladı mı sizinde. Sanki aheste aheste hareket ediyor baya yavaş
Doktoruyla görüştük, muhtemelen ciğerleri ıslak kaldı o ıslaklığı atamadı o yüzden sık nefes alıp veriyor dedi. Bir hafta 10 gün burada kalır siz süt sağıp getireceksiniz dedi. O iyi olsun da gidip gelmek hiç sorun değilTebrikler.. biraz yakın ilgiden sonra hızla annesinin kollarına sağlıkla gelecektir bebeğin..
Hala gümbür gümbür hiç doğacak gibi değil.Arkadaşlar bebek hareketleriniz yavaşladı mı sizinde. Sanki aheste aheste hareket ediyor baya yavaş
Kac haftaliksin canim.Beklemez demek istemistir canimArkadaşlar doktor bugün "haftasına göre kafası çok aşağıda" dedi. Çok beklemez mi demek oluyo bu yoksa onunla pek alakası yok mu
Benimde öyle oldu cnm bugün sekizinci gün küvezdeyiz orda bakımı daha iyi oluyor bir an önce kavuşalım inşallahDoktoruyla görüştük, muhtemelen ciğerleri ıslak kaldı o ıslaklığı atamadı o yüzden sık nefes alıp veriyor dedi. Bir hafta 10 gün burada kalır siz süt sağıp getireceksiniz dedi. O iyi olsun da gidip gelmek hiç sorun değil
Sağlıkla büyüsün canım maşallah tontişeKızlar 5.24'te doğdu güneşim
4 kg 50 cm bir beybi. spinal anestezi beni yıprattı biraz panik oldum ameliyat esnasında ama şimdi toparladım. Bebek de ben de iyiyiz
Aynı durum canım bizde 8 aralığa gün aldık direk doğuma gideceğiz artık sağlıkla kucağımıza alalımBugün kendi doktorumda son kontrolüm vardı. Anestezi de gördü. Tarih belliydi saat de bugün netleşti.. 08 Aralık sabah 8:30 da kızımla kavuşacağız
Aynı gün doğuracağız ne güzel denk gelmişSağlıkla büyüsün canım maşallah tontişe
Aynı durum canım bizde 8 aralığa gün aldık direk doğuma gideceğiz artık sağlıkla kucağımıza alalım
36 haftalikKac haftaliksin canim.Beklemez demek istemistir canim
Bu kadar beklediler bence o güne kadar beklerler annelerini üzmezlerAynı gün doğuracağız ne güzel denk gelmişsağlıkla gelsinlerler.. gününü saatini de beklesin bu akıllı kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?