2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Karbonatlı sıcak suda bekletip duruladim
Bugün anestezi doktoru ile görüştüm. Ameliyat sonuna kadar yanında bekleyeceğim dedi. Ayrıca teknikerlerde oluyormus

Bugün kontrolüm vardı. 37+5... doktorum artık bu bebeğin doğma zamanı gelmiş her an olabilir dedi. Cuma günü için gün aldık. 2. Sezaryenim olacak. Anestezi uzmanı ile detaylı Bi görüşme yaptık. İlk ameliyatim sıkıntılı geçmişti. Şu anda da panik atak yaşadığım için konuşunca biraz olsun rahatladım. Ameliyatın sonuna kadar yanımda duracağını bebek çıkar çıkmaz sedasyon vereceğini söyledi.. umarım sıkıntısız bir şekilde bebeğimi kucağıma almak nasip olur

Canim öncelikle tebrik ediyorum, size birlikte uzun ve mutlu bir ömür diliyorum. Oğlun umarım en çabuk şekilde toparlar.
Canim öncelikle tebrik ederim. Sana bebeğinle sağlıklı ve çok mutlu bir ömür diliyorum. Bebeğinin en kısa zamanda toparlanip yanina geleceğine inaniyorum. Küçük doğdu demişsin, ne kadar kilosu?

Canim buyuk ihtimalle enfeksiyondandr.Yassi epidel kac benim suan 20 gecen ay 30 du suan antbiyotik kullaniorum.

Kültür yaptır istersen bazen kullandığımız vitaminler idrarda tortu yapıyormuş bana doktor kültür bakalım demişti.

Simdi kendi sonucuma baktimda lokosit 16 cikmis benim canim.
Teşekkür ederim kızlar en iyisi doktoruma bir sorayım

2,400 canım

evet evet ultrasona bakınca gerek duymuyor

biberon temizleyici ile yıkadıktan sonra suda 5 - 10 dk kaynattım

Kaynamış suda beklettim
Sağolun kızlar
Bende 5 dk kaynar suda kaynattım
Şimdi kurumalarını bekliyorum
Sonra paketleyip hop hastane çantasına

O adet başlangıcı gibi ağrı 1 haftadır var bende ya. Zaman zaman bel ve kasık ağrısı oluyo doktor pozisyon almaya başlıyo dedi

O adet başlangıcı gibi ağrı 1 haftadır var bende ya. Zaman zaman bel ve kasık ağrısı oluyo doktor pozisyon almaya başlıyo dedi
Bendede bayadir var oyuzden sancilara pek takilmiorum suyumun gelmesini bekliorum yada muayene gunu acilman var demelerini bekliorum ama muayene gunumede daha 1 haftadan fazla var evde dogurmam İnsallah

Ben de direkt konuşayım bari anestezi uzmanıyla canım çok iyi yapmışsın. İnşallah bu kez kolaylıkla atlatırsın bu süreci

Sedasyon neden veriyorlar Banada verdiler cnm heyecan yaptığımız içinmi

Büyük ihtimalle ondan alıyor canım özellikle suyu fazlaysa çok bekletmiyorlar erken alıyorlar benim fazla olmadığı için doktor acele etmedi
Aklımda bulunsun canım eğer sıkıntı yaşarsam takviye olarak alacağım
Bende 10 dk kaynattım canım başka da bir şey yapmadım sonra güzelce buzdolabı poşetine koyup bavula yerleştirdim zaten daha bugün yaptım

Ben de direkt konuşayım bari anestezi uzmanıyla canım çok iyi yapmışsın. İnşallah bu kez kolaylıkla atlatırsın bu süreci
Aminn inşallah güzel anılarla hatırlarız dogumumuzu
Sedasyon neden veriyorlar Banada verdiler cnm heyecan yaptığımız içinmi
Evet canım ağrıyı çok hissedince panik olunca rahatlatmak amaçlı veriliyor. Dinlendiriyor biraz. İlk dogumumda ben çok panik oldum ama maalesef uyutmak istemediler. O yüzden önceden konuşmak istedim

Hayırlı geceler kızlar aranızda sırt bel ağrısı yaşayan varmı.benim iki üç gündür iki kürek kemiğinin tam ortası ağrıyor.degisik bir ağrı.Normalde bel boşluğunda beklerdim bu ağrıyı

Ben kaynayan suya atip 5 dk kaynatiorum o sekilde yaptim ama bu seferde kireclendi gbi oldu

Karbonatlı sıcak suda bekletip duruladim

Bugün anestezi doktoru ile görüştüm. Ameliyat sonuna kadar yanında bekleyeceğim dedi. Ayrıca teknikerlerde oluyormus

Teşekkür ederim kızlar

Benim az az akıntım oldu doğumdan önceki gün su gibi. Normalde ara ara olurdu günde 1-2 kez ama doğumdan önceki gece birkaç saat içinde 7-8 kez oldu. Doktor sabahki muayenede su geldiğini söyledi. Bir anda gelmedi sızdı benimki azar azar
Canım benim nişan jöle gibi ve şeffaftı kan yoktu hiç perşembe gece geldi cumartesi öğlen doğurdum

Ben ilk defa oldumm, suan yine hafif varr ve arada sanci gelip gidiyor. Ama oyle kaliyor devami gelmiyor benimki 2 aydir zaten o pozisyondaa almis bekliyor ama hala nazlaniyor mubarek. Adini bundan sonra niyazi koyuyorum miraç’lıktan çıktı

Yani pozisyon derken aşağı iniyo artık kanala doğru yoksa benimkide 28. Haftadan beri baş grliş pozisyonda. Ya ağrı cidden bi heyecan yaratıyo bide yalancı çobana döndük iyice. İlk ağrılarda herkrs heyecan yapıyodu şimdi kasılıyprum kimse yüzüme bakmıyo

Kızlar 36 haftalik hamileyim sağ göğsumun altı yani göğüs kafesinin bittiği yer çok fazla uyuşuyo karıncalanıyo artık bebeğin ayağı orda gezindigi zaman mi oluyo anlayamiyorum bi bilgisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…