- 12 Kasım 2019
- 300
- 150
- 103
- 28
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.841
Hayırlı olsun canım gözün aydın verilmiş sadakan varmış iyiyki anlamışsın suyunun geldiğini buarada kaç haftalık yı senin bebişArkadaşlar ben doğum yaptım sezeryan oldu saat beş gibi suyum geldi ama suyun rengi sarı yeşil arasiydi panik oldum ve hemen hastaneye geldik açılmam bir cm mis ama suyum çok fazla geliyodu bebeğim kakasını yapmaya başlamış suyun rengi değişmiş sezeryana alındım. Şuan ağrı kesici etkisiyle iyiyim şükür bebeğime de bir şey olmadı elhamdülillah. Darısı bekleyenlere
Ne kadar aldınız ki her ay mı alıyorsunuz bikereye mi mahsus buaradaKızlar doğum rapor parası almaya başladınız mı? Bana yatmaya başlamış ama yayınlanan rakamlarla alakası yok şok oldum
de değişikti anlaşılmayacak gibi değildi. 40+6 zaten yarın son günümüzduHayırlı olsun canım gözün aydın verilmiş sadakan varmış iyiyki anlamışsın suyunun geldiğini buarada kaç haftalık yı senin bebiş
16 haftalık alınıyor. İşyeri ay ay da onaylayabiliyor toplu da. Ben google da baktığımda toplamda 20 küsür almam gerekiyor ama bana 10 küsür yatıyor izin bitimine kadarNe kadar aldınız ki her ay mı alıyorsunuz bikereye mi mahsus buarada
Sen baya beklemişşin iyi ya sağ salim kavuştun yavruna darısı başımaSuyum çok fazlaydı benim ya rengi
de değişikti anlaşılmayacak gibi değildi. 40+6 zaten yarın son günümüzdu
canımmm çok sevindim yaaaiyi geceler kızlar ben de mis kokuluma kavuştum bugün öğlen saatlerindetahmin ettiğimden daha kolay ve rahat geçti Sezeryan burada konuştuğumuz kum torbası , sonda vs hiçbir şey yokmuş o konuda rahat olabilirsiniz ilk kalkış bile gayet rahattı hiç endişelenmeyin 1 hafta önce 3190 gram 52 cm çıkmıştı ultrasonda bugün 3330 gram 53 cm olarak doğdu bebeğim ultrasona göre pek fark yoktu bizde ama şimdilik uykuya çok düşkün emmenin zor geldiği tembel bir oğlum var
Gozun aydin canim hayirli olsun bebisinSuyum çok fazlaydı benim ya rengi
de değişikti anlaşılmayacak gibi değildi. 40+6 zaten yarın son günümüzdu
Canım ben araştırdım şimdi bizim vücudumuzdaki su süt oluşturmak için gittiğinden kabız oluyormuşuz. O yüzden en aşağı 3lt 4lt su içmemiz lazımmış. Ben öyle deneyeceğim bakalım inşallah geçerBende 5gün boyunca hic tuvalete gidemedim.sonunda lavman yapmak zorunda kaldim simdi yine kabızim ne olcak böyle bilmiyorum
16 hafta bitiminde mi yoksa şimdi mi yatacak para acaba , maaşın 2/3ü diye biliyorum ben alınan parayı16 haftalık alınıyor. İşyeri ay ay da onaylayabiliyor toplu da. Ben google da baktığımda toplamda 20 küsür almam gerekiyor ama bana 10 küsür yatıyor izin bitimine kadar
İşyerinin onayına bağlı. Ay ay onaylarsa aylık olarak yatıyor toplu onaylarsa doğum izni bitince yatıyor16 hafta bitiminde mi yoksa şimdi mi yatacak para acaba , maaşın 2/3ü diye biliyorum ben alınan parayı
12de yatis yapicam 3de doguma giriyorum allahin izniyle❤Canım kolaylıkla , sağlıklı bir doğumla kucağına alırsın inşallah yarınBizleri de haberdar et olurmu? Kaçta doğumun?
Allah korumuş. Çok şükür sağlıkla kavuştun evladına, gözün aydın olsun canımArkadaşlar ben doğum yaptım sezeryan oldu saat beş gibi suyum geldi ama suyun rengi sarı yeşil arasiydi panik oldum ve hemen hastaneye geldik açılmam bir cm mis ama suyum çok fazla geliyodu bebeğim kakasını yapmaya başlamış suyun rengi değişmiş sezeryana alındım. Şuan ağrı kesici etkisiyle iyiyim şükür bebeğime de bir şey olmadı elhamdülillah. Darısı bekleyenlere
Canım para hangi kuruma yatmış?Ptt mi, banka mı? Aldığın brüt ücretin kaçta kaçı yatmış?Kızlar doğum rapor parası almaya başladınız mı? Bana yatmaya başlamış ama yayınlanan rakamlarla alakası yok şok oldum
Ayy sağlıcakla gelsin annesi az kaldı12de yatis yapicam 3de doguma giriyorum allahin izniyle❤
Canim nisaninin kokusu nasildi bendende geliyorda enfeksiyon mu acaba dieYa benim dün gece sancım vardı aslında hatta baya baya kasılmalarım vardı ama şuan ağrı sancı kalmadı şimdi sanırım Nişan geldi inşallah yarına doğar ya
Insallah balim biraz endise stres var korkuyor gibiyimAyy sağlıcakla gelsin annesi az kaldı
Benim kokusu yoktu yaCanim nisaninin kokusu nasildi bendende geliyorda enfeksiyon mu acaba die
Bebek çektikçe de çoğalır ama bence süt sığmaz makinesi baya arttırıyor onu da düşün derim ama tabiiki doğal yoldan daha iyi . Mama verecek dereceye gelirse de sağ benceKızlar hala hastanedeyiz, bebek cıkana kadar hastanede kalmaya karar vermiştik, pazartesi günü taburcu olacağız inşallah. Bu sürecte sık sık emzirmeye çağırıyorlar beni sütüm yok denecek kadar az damla damla desem yeridir, süt bebek çektikçe çoğalacak dimi, motive olmaya ihtiyacım var, süt artttıcı ne varsa kullanıyorum bu sürecte, zamanla sütüm çoğalır mı, ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?