- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #33.641
Evet bu riskli bana sık emzir dediler daha başından. Ben başından beri ona uyuyorum. Çişli kakalı bez takibi yap. Uyanmasını bekleme dediler. 2 saatte bir uyandırıyorum evi 26 dereceye ayarlıyorum emzirirken soyuyorum bi zıbın kalıyor. Zıbınla emziriyorum. Zaten emzirirken kucağımda sarıyorum bi de müslin örtüyorum.Dün gece resmen ben
Canım salı günü dr muayenemiz. Katılıyorum en büyük hediye boklu bez çişli bez banasenin 3. Gün de bu kadar fazla mıydı kuzu yoksa şu an güncel durumı mu
Aaaa kuzum aynı bizim durum. Eşimle bende de aob uyuşmazlığı varmış sarılığa yatkınlığı var dedi ilk muayene eden dr. Ben 0+ bebiş a+ aynı. Ve yüzü de bana çok sarı geliyo. Bakalım bize ne diyecek ya
Sleppy bio natural kullanıyorum. Her besleme öncesi değiştiriyorum, arada yaptığı sürprizlerle birlikte 10-12 bez gidiyor. Bezin çırtları bazen zor yapışıyor ya da açılıyor. Yanları iyi ayarlamazsam küçük pipi sürpriz yapıyorKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz?
Prima premium care ile başladım ama günde 7 bez gitmeye başlayınca maddi anlamda zorlanmamak adına alternatif arayışına girdim. Hastanede baby turco takıyorlardı ondan deneyeyim dedim, 2 saatlik çişi bile sızdırınca eledim onu. Şimdi sleepy bio natural sipariş ettim bakalım inşallah memnun kalırım.
Goon premium soft efsane bir bez, denemenizi tavsiye ederim. Ben molfix ve goon karışık gidiyorum goon her an her yerde bulunmuyor diye. Molfixin mavi paketi de fena değil. Bulmakta sıkıntı yaşamam her an elimin altında yedekli durur derseniz kesinlikle goon.Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz?
Prima premium care ile başladım ama günde 7 bez gitmeye başlayınca maddi anlamda zorlanmamak adına alternatif arayışına girdim. Hastanede baby turco takıyorlardı ondan deneyeyim dedim, 2 saatlik çişi bile sızdırınca eledim onu. Şimdi sleepy bio natural sipariş ettim bakalım inşallah memnun kalırım.
Goon nerde satılıyor ilk defa duydumGoon premium soft efsane bir bez, denemenizi tavsiye ederim. Ben molfix ve goon karışık gidiyorum goon her an her yerde bulunmuyor diye. Molfixin mavi paketi de fena değil. Bulmakta sıkıntı yaşamam her an elimin altında yedekli durur derseniz kesinlikle goon.
Benim de aynı şekilde şimdi bi de silikona alıştık rahata bebişin de benim de işime geliyo ama süt içinde birikip akıyo falan sinir oluyorumAynısı bende de var ilk günler sarılık olacaktı çocuk emmiyordu en son silikon uç koydum şuan emiyor en azından anne sütü alıyor diye mutluyum
3.gun basladik biz her sabah 2 damla seklindeBebeklere d vitamini basladinizmi ne zaman baslanior birde hangi markalari kullaniosunuz.kac damla verilio .sanirim sariligada iyi geliomus biz daha saglİk ocagina gtmedik esimde sor bizde evdekilerden verelim dedi.
SleppyKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz?
Bebeklere verilenin dozu farklı oluyor sanırımBebeklere d vitamini basladinizmi ne zaman baslanior birde hangi markalari kullaniosunuz.kac damla verilio .sanirim sariligada iyi geliomus biz daha saglİk ocagina gtmedik esimde sor bizde evdekilerden verelim dedi.
Evet ara sıra yapıyor. Bazen ağlıyor gibi yapıyor peşine gülüyor bazen de inlemenin ardına pırtlatıyorKızlar bebeleriniz uyurken inliyor gibi ses çıkarıyor mu? Ağlamaklı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?