- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #33.761
Emzik verince meme reddi yaşadın mı?benim de korkum oGündüzleri bizim de herşey yolunda ama gece olunca sürekli emmek istiyor. Kabus yaşadık kaç gecedir. Dayanamadım en son emzik verdim. En azından emziği emiyor meme uçlarım perişan oldu. Bu ara hepimizinki aynı. Meme isteği ve uyumamasabredin kızlar geçecek bu günler de
Emzik de tutmuyor deniyorum sürekliBende aynıyım.gece 1 den beri memede.karnı doyunca bırakıyor yatağına koymamla geri uyanıyor.birde gazı çok dalamıyor.valla biraz daha dayanıcam böyle devam ederse emzik alıcam
Emzik gerçekten kurtuluş ya. Ben de baş edemiyordum başka türlüBende aynıyım.gece 1 den beri memede.karnı doyunca bırakıyor yatağına koymamla geri uyanıyor.birde gazı çok dalamıyor.valla biraz daha dayanıcam böyle devam ederse emzik alıcam
Aynı durum bende de var, sırtıma şal alıyorum yada yelek giyiyorum öyle emziriyorum yine bile belim buz gibi oluyorKızlar ben geceleri uyurken aşırı terliyorum ya. Her uyandığımda üstümü değiştirecek kadar hem de. Lohusalıktan kaynaklı mı bu durum ya çok şaşırıyorum saç diplerim falan ıslanıyor resmen.
Bebeğiniz sizlerle rezone oluyor, o yüzden dinginliğinizi korumalısınız.. benim dördüncü bebeğim..inanın çok hızlı geçiyor bu zamanlar, önemli olan eşinizin ve sizin tedirgin veya stresli olmamanız. Bebek bu kendisini duyurabileceği tek yöntem ağlamak. Bu da geçecekEşim sagolsun asla sakin kalamiyor bebek ağlayinca bende cok üzuluyorum bebek nekadar zormuş insan bi türlu tam yetemiyor
Bizim de öyle sağlık ocağına giidicez topuk kanı içinGünlerden kan verme günü, içim yanıyor
Kaç günlüktü yaptırdığınızda? Bende hemen yaptırmak istiyorum bu sefer. Geçen sefer 1,5 yaşında yaptırdım. Genel anestezi aldı çok zor oldu hem benim için hem onun için.Biz hastanedeyken çıkmadan yaptırdık sünneti canım, pazartesi günü yaptırmıştık 7.gün bugün iyileşti bile neredeyse kabukları düsmeye basladı sıfır acı ve bakımla aradan cıkardık sünnet işini
Ben de sütle gümüş kapak kullanıyordum. Bebeğim memeyi emzik yapana kadar çok iyi geliyordu. Yarıklar oluştu şimdi geçmiyor. Teşekkürler bilgiyi paylaştığın içinYa bana hemşire lansinoh sür açık kalsın dedi. Gümüş kapağı da süt sürerek yap dedi. Gümüş kapak kullanırken krem kullanma gümüş kapak değsin dedi. Ben öyle yaptım. Yara olmadı.
Yaşamadım çok şükür. Şimdilik sürekli vermiyorum emziği kriz anlarında veriyorum ilerde ne olur bilemiyorumEmzik verince meme reddi yaşadın mı?benim de korkum o
Benim önceki hamileliğimde yara olduğunda bir tek lansinoh iyi geldi. Bu arada gümüş kapak bende kötü bir etki yaptı kesti hep kenarları ıslak kaldıkça da kurumadı. Ben lansinoh sürüp göğüs pedi koydum öyle iyileşti.Kızlar göğüs ucu konusunda yardım bekliyorum. Ebe göğüs ucun açık kalsın kuruması lazım dedi. Kuruyuncada semsert oluyor kanıyor. Lansinoh krem tavsiye etti ee o da çok yoğun sürünce hava almıyor kurumuyor. Şimdi ucu kurutcaz mı nemli mi olacak kafam karıştı. Gümüş kapakta kullanıyorum ama onda da süt akınca ıslak kalıyor uç yumuşuyor.
Denedin mi emzik?ben denemedim.oğlum da emzik vermiştim hiç emmedi beni o yüzden endişe ediyorum.çocuk doktoruna sorucam ama.emzik alır mı onu da bilmiyorum gerçiEmzik de tutmuyor deniyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?