- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.581
Geçmiş olsun ins büyüdükçe geçer gider reflü deBenimkinin akşam huysuzlukşarı gaz sancısıymış damla verdi doktor. Bir de reflüsü varmış. Ağzında tükürük birikiyomu akıyo mu dedi grupta bebeğinin tükürüklendiğini söyleyenler vardı fikir olsun.
Birde reflü yatağı öneriniz var mı
Her bebeğin böyle krizli dönemleri oluyor canım iyi ki sonra dinlenmeye fırsat tanımış sanaKızlar benim bebe gece tam 7 saat uyumadı 6.30a kadar... Sonra ikimiz de bayılmışız 6 saat uyumuşuz. Ben gözümü açtım Allah Allah uykumu almış hissediyorum diye şok içinde saate bı baktım 12yi geçiyor benim kız hala uyuyoraçlık falan gözü görmemiş garibimin yorgunluktan ilk defa ben uyandirdim kaç gündür
Ayyy gözün aydınGüüüünnnnnaaaayyyydddıııııınnnnnn
İşte o gün bugün. 100 gün sonra evimizeeee gidiyoruuuuzzzzzz
Yok ilaç önermiyolarmış bebeklerde biraz dik emzir emzirmeden sonra 10 dk dik tut ve reflü yatağı kullan dediAaa benimkinin de ağzında tükürük birikip akıyo refl için bi şey verdi mi ben e bebekten aldım
Sanırım ikisini aynı şey olarak görüyoAğzından dışarı akması mi reflü belirtisi ağzında birikmesi mi
İnşallah ya sağolasınGeçmiş olsun ins büyüdükçe geçer gider reflü de
Sakın bebegi öpme canım virüs kaynaklı cünküKızlar bende idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bugün hastaneye gittim geldim eve geldikten 1 saat sonra uçuk çıktı dudaklarımda bebeğe bi zararı olur mu yada doğum sonrası lohusalıkta falan bi riski var mı uçuğun hayatımda 2. Kez çıkıyo
Bende de sıkıntıdan cıkmıştı. Emzirirken unutur öperim diye maske takıyordum. Öpmemelisin virüs bulasır ona daKızlar bende idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bugün hastaneye gittim geldim eve geldikten 1 saat sonra uçuk çıktı dudaklarımda bebeğe bi zararı olur mu yada doğum sonrası lohusalıkta falan bi riski var mı uçuğun hayatımda 2. Kez çıkıyo
Gözünüz aydın canımGüüüünnnnnaaaayyyydddıııııınnnnnn
Ah ah az öncr unuttum eldivrnin üzerinden elini öptümBende de sıkıntıdan cıkmıştı. Emzirirken unutur öperim diye maske takıyordum. Öpmemelisin virüs bulasır ona da
Ah inşallah bulaşmaz yane geçirir bi fikrin var mıSakın bebegi öpme canım virüs kaynaklı cünkü
Eldiven üzerinden birşey olamamıştırAh ah az öncr unuttum eldivrnin üzerinden elini öptüm
Güüüünnnnnaaaayyyydddıııııınnnnnn
Ohh çok şükürGüüüünnnnnaaaayyyydddıııııınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?