• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bebek arabasıyla gezdirebiliyor musunuz? Bizimki dışarıda hiç uyuöuypr hep ağlıyor kucak istiyor 😓 gezemiyorum hiç onun yüzünden

Bebek arabasıyla gezdirebiliyor musunuz? Bizimki dışarıda hiç uyuöuypr hep ağlıyor kucak istiyor 😓 gezemiyorum hiç onun yüzünden
2 hafta önce çıktık ilk kez sevdi bizimki bebek arabasını 🧿 avm ye gitmistik etrafına bakındı, uyudu vs. Ama dışarıda nasıl olur bilmiyorum, genelde kucakta götürüyoruz markete felan

Kızlar ben evde bebek arabasına geçtim böylece evde tekken iş yapmak kolaylaştı.nereye gidersem bebek de benle geliyor rahat ettim tavsiye ederim

Kızlar 2.5 ayligiz bu bikac gündür uyuduktan 10 dk falan sonra kollarını sallayıp sonrada bundan korkup ağlayarak uyanmalar başladı neden olabilir
Benimki de 2.5 aylık. Birkaç gündür ağlayarak uyanıyor çok üzülüyorum ben de baya içli içli ağlıyor. Anlamadım rüya mı görüyor ne oluyor
Kızlar iştah durumunuz nedir? Benimki tamamen kapandı asla yemek yiyemiyorum bekarken de böyleydim ama emzirdiğim için kendimi kötü hissediyorum
Canım benim de iştahım yok ama bebek için mecbur yemeye çalışıyorum sen de zorla kendini

Sutu az olan hanimlar, ebe onerisi ile bildiginiz çemen kapsülü takviyesine başladım dün. Bugün ilk defa mememi sıkınca bir delikten fışkırdı ki, bugüne kadar hiç böyle bir şey olmamıştı. Güçlü bir baharat olduğu için günde sadece bir kapsül alıyorum, alerji yapmaması için. Ilgilenenlere Duyrulur.

Sutu az olan hanimlar, ebe onerisi ile bildiginiz çemen kapsülü takviyesine başladım dün. Bugün ilk defa mememi sıkınca bir delikten fışkırdı ki, bugüne kadar hiç böyle bir şey olmamıştı. Güçlü bir baharat olduğu için günde sadece bir kapsül alıyorum, alerji yapmaması için. Ilgilenenlere Duyrulur.
Canım takviyenin adı ne? Hemen bizlerde alalım sütü az olanlar😍

Canım takviyenin adı ne? Hemen bizlerde alalım sütü az olanlar😍
Canım ben yurtdışındayım burda ekmeğe sürülen çemen yok o yüzden vitamin gibi yapıp satıyorlar. Bence çemen alma şansın varsa sabah ya da akşam yatmadan bir lokma ekmeğe sürülüp yenilebilir. Ya da aktarlarda vardır bence , sormak lazım. Duruma göre bir lokma ile başlayıp yavaş yavaş üç lokmaya kadar arttırabilirsin ebe öyle demişti . Ne de olsa alerji de yapmaması lazım

Canım ben yurtdışındayım burda ekmeğe sürülen çemen yok o yüzden vitamin gibi yapıp satıyorlar. Bence çemen alma şansın varsa sabah ya da akşam yatmadan bir lokma ekmeğe sürülüp yenilebilir. Ya da aktarlarda vardır bence , sormak lazım. Duruma göre bir lokma ile başlayıp yavaş yavaş üç lokmaya kadar arttırabilirsin ebe öyle demişti . Ne de olsa alerji de yapmaması lazım
Sanırım burda da o tabletlerden olması lazım canım , bende bir araştırayım😍

Çemen otu tozu kullanıyorum bende cidden işe yarıyor canım bir de kuru meyvelerden komposto yapıyorum içine bir sürü şey koyuyorum hem bağırsakları düzenliyor hem aşırı süt yapıyor

Bizde öyleyiz eskiden ne güzel hep uyurdu bebek arabasında şimdi hiç uyumuyor basıyor yaygarayi gezemiyoruz eve geri geliyoruz😔
Düm dışarı çıkmıştık hiç gezemeden geri geldik. Bugün yine çıkmamız gerekiyordu bu sefer huysuzlandığında yanına elektrikli süpürge sesi açıp koydum telefonla baya işe yaradı 🙊 eğer sakinleştiriyorsa sizin bebeğinizi de tavsiye ederim. Sakinleşince uyudu bende rahat rahat gezdim.

Back
X