- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.821
Suyu orantısız içiyorsunuzdur. Bende de öyle oluyor . Sabah 5 gibi emzirmeye kalktığımda süt yulaf ve 2 bardak su içiyorum güne böyle başlayınca iyi oluyor o günKızlar bide sizin sütlerde dengesiz mi ? Bı gün bakıyorum göğüslerim taş gibi sağmak zorunda kalıyorum. Bı gün bakıyorum yumuşak ve küçücük bebeğim içiyor içiyor doymuyor aranıyor. Mesela bugün öyleydi buzluktan süt çıkardım doysun diye. Sebebi ne acaba niye böyle oluyor ?
Ensesine dokun sıcaksa usumuyordurbebeğim bir iki güne üç ayı dolduracak ve bu zamana kadar duymaktan en sıkıldığım cümle “bu çocuk üşür”ailedeki tüm büyüklerin bebeğimi lahana gibi giydirmeye çalışmasından, yün yeleklerden ve benim de onlara bebeğin üşümeyeceğini ispat etmeye çalışmamdan sıkıldım. Bundan sonra kazara bir bebe daha yaparsam kış bebesi olmamasına dikkat edeceğim
Bizde de atak var uyku lar şaştı iyiceEvet tahmini doğum tarihine göre biz şu an 8. Hafta atağını yaşıyor ya da bitiriyor olmalıyız o zaman. Bizde bir atak durumu var ama hangisi bilmiyorum. Bakalım bitince neler yapmaya başlayacak
Günde 15 kere değişiyorum ben takıntılı gibiKızlar gece bebeklerinizin bezini kaç kere değiştiriyorsunuz?ben 6 saatte bir değiştiriyorum her kalktığımda değiştirmiyorum.yattığı zamanki bezle kalkanınız var mı?sızdırırsa diye cesaret edemiyorum açıkçası ama değiştirince de hemen uyanıyor sonra uyut uyutabilirsen.ilk ayda 6 saatte bile değiştirince taşmış oluyordu her 3 saatte bir değiştiriyordum.siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben de aynı kararı kocamın sülalesi hasta hasta bize gelince aldımbebeğim bir iki güne üç ayı dolduracak ve bu zamana kadar duymaktan en sıkıldığım cümle “bu çocuk üşür”ailedeki tüm büyüklerin bebeğimi lahana gibi giydirmeye çalışmasından, yün yeleklerden ve benim de onlara bebeğin üşümeyeceğini ispat etmeye çalışmamdan sıkıldım. Bundan sonra kazara bir bebe daha yaparsam kış bebesi olmamasına dikkat edeceğim
Benimki de çok çıkarıyor ve bazen uykuda yutamayıp nefesi kesiliyor gibi ses çıkarıyor. Doktora götüreceğim bunun içinAnneler Oğlum ağzından köpük çıkarıyor normal mi
Biraz öyle sanırım anasına çekmişMaşallah diyelim uykuyu seviyor sizinki
İlk kızım yaz bebesiydi emin ol o zamanda aynısı oluyorlarbebeğim bir iki güne üç ayı dolduracak ve bu zamana kadar duymaktan en sıkıldığım cümle “bu çocuk üşür”ailedeki tüm büyüklerin bebeğimi lahana gibi giydirmeye çalışmasından, yün yeleklerden ve benim de onlara bebeğin üşümeyeceğini ispat etmeye çalışmamdan sıkıldım. Bundan sonra kazara bir bebe daha yaparsam kış bebesi olmamasına dikkat edeceğim
Ben de gece ellemiyorum bazen 6 saatti buluyor değiştirmem. Ama zaten bakıyorum sarı şerit de tam mavi olmuyor geceKızlar gece bebeklerinizin bezini kaç kere değiştiriyorsunuz?ben 6 saatte bir değiştiriyorum her kalktığımda değiştirmiyorum.yattığı zamanki bezle kalkanınız var mı?sızdırırsa diye cesaret edemiyorum açıkçası ama değiştirince de hemen uyanıyor sonra uyut uyutabilirsen.ilk ayda 6 saatte bile değiştirince taşmış oluyordu her 3 saatte bir değiştiriyordum.siz nasıl yapıyorsunuz?
Evet galiba ondan teşekkür ederimSuyu orantısız içiyorsunuzdur. Bende de öyle oluyor . Sabah 5 gibi emzirmeye kalktığımda süt yulaf ve 2 bardak su içiyorum güne böyle başlayınca iyi oluyor o gün
Her beslenme öncesi gece gündüz farketmezsizin muhakak alıyorum canım. Ekstra kaka yaparsa artı onlarda var.Kızlar gece bebeklerinizin bezini kaç kere değiştiriyorsunuz?ben 6 saatte bir değiştiriyorum her kalktığımda değiştirmiyorum.yattığı zamanki bezle kalkanınız var mı?sızdırırsa diye cesaret edemiyorum açıkçası ama değiştirince de hemen uyanıyor sonra uyut uyutabilirsen.ilk ayda 6 saatte bile değiştirince taşmış oluyordu her 3 saatte bir değiştiriyordum.siz nasıl yapıyorsunuz?
Merhaba nasıl oldunuz geçti mi yeşil kaka durumu? Benim bebeğim de 1 haftadır yeşile yakın sulu kaka yapıyor daKızlar selam. Bebeğim ishal değil ama15 gündür yeşile yakın sulu kaka yapıyor. Nedendir acaba doktora götürmeli miyim ? Huzursuzluğu yok gayet mutlu gün içinde uykuları da düzenli çok şükür ama geçmedi gitti şu sulu kakası
Benim ki de çok çıkarıyor yaAnneler Oğlum ağzından köpük çıkarıyor normal mi
Philips avent iyi bur konuda canım.Kızlar merhaba ben oğlum için lansnoh yeni doğan biberon kullanıyorum emzirme yapamadığım zaten dışarı falan çıktığımda. Daha önce sorun yoktu biberondan alıyordu şimdi sadece ağzında tutuyor acaba biberonu mu sevmiyor siz hangilerini kullanıyorsunuz aktif emzirmeyide bıraktırmıcak bir model lazım çünkü sadece anneme bıraktığım zamanlarda biberon veriyorum
Birkaç gündür aynı düzende gidiyoruz çok şükür. Gece uyuyor sabah 8-9 gibi uyanıyor. Gündüz 2-3 kez uyutuyorum ve maksimum 1.5 saat uyutuyorum tek seferde. Böyle böyle gece uykusunu uzun tutabiliyorum. 5 saat civarı uyuyabiliyor tek seferde, sonra birkaç saat daha uyuyor yine o kadara yakın. Bilmiyorum umarım geçici olmaz düzene girdi diye çok seviniyorum sıkı takip edicem artık.Kızlar bebeklerinizin uyku durumu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?