2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bide sizin sütlerde dengesiz mi ? Bı gün bakıyorum göğüslerim taş gibi sağmak zorunda kalıyorum. Bı gün bakıyorum yumuşak ve küçücük bebeğim içiyor içiyor doymuyor aranıyor. Mesela bugün öyleydi buzluktan süt çıkardım doysun diye. Sebebi ne acaba niye böyle oluyor ?

bebeğim bir iki güne üç ayı dolduracak ve bu zamana kadar duymaktan en sıkıldığım cümle “bu çocuk üşür” ailedeki tüm büyüklerin bebeğimi lahana gibi giydirmeye çalışmasından, yün yeleklerden ve benim de onlara bebeğin üşümeyeceğini ispat etmeye çalışmamdan sıkıldım. Bundan sonra kazara bir bebe daha yaparsam kış bebesi olmamasına dikkat edeceğim

Suyu orantısız içiyorsunuzdur. Bende de öyle oluyor . Sabah 5 gibi emzirmeye kalktığımda süt yulaf ve 2 bardak su içiyorum güne böyle başlayınca iyi oluyor o gün

Ensesine dokun sıcaksa usumuyordur

Günde 15 kere değişiyorum ben takıntılı gibi gece de maksimum 3 saat bekletiyorum yoksa taşma yapıyor. Kıyafettense bez değişmek daha kolay geliyor

Ben de aynı kararı kocamın sülalesi hasta hasta bize gelince aldım yürüyen virüs tanesi hepsi , yaz bebesi olursa belki 6 ayı rahat geçirir

İlk kızım yaz bebesiydi emin ol o zamanda aynısı oluyorlar yenidogdu o üşür kızım giydir giydir deyip durdular en güzeli kulak tıkamak. Giydirsen de bu sefer aman cocuk terler hasta olur giydirme derler

Ben de gece ellemiyorum bazen 6 saatti buluyor değiştirmem. Ama zaten bakıyorum sarı şerit de tam mavi olmuyor gece

Her beslenme öncesi gece gündüz farketmezsizin muhakak alıyorum canım. Ekstra kaka yaparsa artı onlarda var.

Merhaba nasıl oldunuz geçti mi yeşil kaka durumu? Benim bebeğim de 1 haftadır yeşile yakın sulu kaka yapıyor da

Philips avent iyi bur konuda canım.
Kızlar bebeklerinizin uyku durumu nasıl
Birkaç gündür aynı düzende gidiyoruz çok şükür. Gece uyuyor sabah 8-9 gibi uyanıyor. Gündüz 2-3 kez uyutuyorum ve maksimum 1.5 saat uyutuyorum tek seferde. Böyle böyle gece uykusunu uzun tutabiliyorum. 5 saat civarı uyuyabiliyor tek seferde, sonra birkaç saat daha uyuyor yine o kadara yakın. Bilmiyorum umarım geçici olmaz düzene girdi diye çok seviniyorum sıkı takip edicem artık.

Merhaba kızlar 3. Aya girecek aralık doğumlu kızım var sab simplex kullanıyorum ama gaz durumuna göre veriyorum hergün düzenli biogaida veriyorum bu gaz damlaları kaçıncı ayda kesiliyor acaba

Kızlar midemin üst tarafında iki kaburga arasında sert bi kitle var üst Karnımda da elime geliyo bazen doğum sonrası ile alakalı bişey olabilir mi acaba sizler yaşadınız mı böyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…