- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #6.721
Benimde bundan önce öyle 7 haftalık durmuştu üzucu ama hayırlısı buymuş dedik yine hamileyim üzülme ins yine olur sağlıksız vs gebelik de vücut durduruyorBugün kontrolüm vardı kalp atışı duymaya diye gittik ama maalesef üzücü sonucu öğrendik hayırlısı 9 haftalık olmam gerekiyordu 6 hastalıkken gelişim durmuş ancak bende hiç bi belirti tok baş dönmesi hariç
İyi dayanıyorsun ama ben olsam çoktan açıp bakmıştım sonra da partide şaşırmış gibi rol keserdimKız benim bebişe de bak bari gerçi ben zarfı açsam yetecek
Yemin ederim teklif ettim dedim birlikte bakalım ben güzel rol yaparım kabul etmedi benimkiİyi dayanıyorsun ama ben olsam çoktan açıp bakmıştım sonra da partide şaşırmış gibi rol keserdim
Yok yok dayanın az daha tabi gerçekten sürpriz olsun ama içime erkek gibi doğdu ne zaman partinizYemin ederim teklif ettim dedim birlikte bakalım ben güzel rol yaparım kabul etmedi benimki
Bana da öyle geliyor eşim de kız diyor. 28 Mayıs'ta haftaya bugün. Biz sonucu çarşamba perşembe öğrenmeyi bekliyorduk erken oldu bu hafta bile yapabilirmişiz. Ailem gelecek Bursa'dan birkaç da arkadaş ufak bir şey yapacağız yeşillik bir yer tuttuk bir sürü süsleme de aldık. Kendimizce yapacağız bir şeylerYok yok dayanın az daha tabi gerçekten sürpriz olsun ama içime erkek gibi doğdu ne zaman partiniz
Aynısını yapardımYemin ederim teklif ettim dedim birlikte bakalım ben güzel rol yaparım kabul etmedi benimki
Buraya resim de atarsınBana da öyle geliyor eşim de kız diyor. 28 Mayıs'ta haftaya bugün. Biz sonucu çarşamba perşembe öğrenmeyi bekliyorduk erken oldu bu hafta bile yapabilirmişiz. Ailem gelecek Bursa'dan birkaç da arkadaş ufak bir şey yapacağız yeşillik bir yer tuttuk bir sürü süsleme de aldık. Kendimizce yapacağız bir şeyler
Plesanta daha yokCanım o bana da oluyor sık sık normalde üşüyen biri değilimdir mesela şu an kombi yanıyor evde kızım kısa kollu tişörtle ben hirkayla duruyorum
Canım Ben ilk gebeligimde 16. Haftada hissettim sonra da devamı geldi zaten ama böyle içeriden bir fiske vurulmuş gibi bir histi ilki... İlk gebelik için 13 erken ama bir iki haftaya hissedebilirsin.gecen haftaben de sanki birşeyler hissediyor gibi oldum birkaç kez ama çok erken diye ihtimal veremedim. Daha o kadar güçlü değil küçük sıpalar
Ay canım sen tahmin yapıyor muydun bulmuşken sorayım hemen ben de hiç anlamıyorum plasenta nerede vs... Bu vajinal USG ile bakıldı 6+4 te o zamandan beri hala doktora gidemedim
Keseye göre erkek. Ama konuma göre kızKız benim bebişe de bak bari gerçi ben zarfı açsam yetecek
Banada yorum yaparmısın 7+4 karındanKeseye göre erkek. Ama konuma göre kız
Bende çok üşüyorum bazen eşimde ne üşümesi ya dio hatta ev gayet iyi dioKızlar dün akşam 19.00 gibi bir üşüme geldi ki bana anlatamam 2 kat battaniye pantolon çorap uyuyakalmısım birşey yiyemeden şimdi uyandım kendime yeni geliyorum. Aranızda böyle olan var mı ara sıra
Kese yuvarlak gbi mi çok anlayamadım ama bebeğim konumu kızBanada yorum yaparmısın 7+4 karından
3. Kız geliyor deseneKese yuvarlak gbi mi çok anlayamadım ama bebeğim konumu kız
Şimdi bende şunu merak ediorum ultrsyon cihzını tutuş şeklnden dolayı kesenn şekl değşmez mi mesela bi tarftan bakıo bebeğ boydan görüo bi trftan bakıo bacak arasını göruo ya buda onun gbi şekl değşikliği olabilir miKese yuvarlak gbi mi çok anlayamadım ama bebeğim konumu kız
Olabilir evet onu ben de çok anlamadımŞimdi bende şunu merak ediorum ultrsyon cihzını tutuş şeklnden dolayı kesenn şekl değşmez mi mesela bi tarftan bakıo bebeğ boydan görüo bi trftan bakıo bacak arasını göruo ya buda onun gbi şekl değşikliği olabilir mi
3 kızı olan cennetlikmiş derler biliyor musun3. Kız geliyor deseneBabamız duymasın Rabbim hayırlı evlat nsip etsin hepimize
Yetiştirebilrsem tabi İnşallah3 kızı olan cennetlikmiş derler biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?