2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bence ikili üçlü testler çok boş hiç kafana takma ultrason da bi problem yoksa uzmanda sıkıntı görmediyse şükür maşallah
kesin bi sonucu yok verileri girip sistemden ortalama bi değer veriyor sistem
Çok güvenilir bi yanı yok açıkcası hepimizin çevresinde vardır ikili testte down sendorumlu dediler şöyle böyle sapasağlam doğdu bebek diye hiç kafana takma bence boşuna stres

Tamam canım cok sağol

Evet canım bende duyuyorum bu sekilde uzamana cıkmadım ama yaşımı ve sonucları sordu söyledim teste gerek duymadı

Canım benimde tam tersi geç döllenme olduğu için adet tarihimi ileri aldı doktor hatta ama sata göre şuan 13 falan olmalıyım ben şuan 11im acaba sata göre mi o ikili testi yaptırmak lazım ultrasona göre mi

Canım benimde tam tersi geç döllenme olduğu için adet tarihimi ileri aldı doktor hatta ama sata göre şuan 13 falan olmalıyım ben şuan 11im acaba sata göre mi o ikili testi yaptırmak lazım ultrasona göre mi
Benim de 1 hafta geride olma durumum var canım en son gittiğimizde 5 gün geri çıkmıştı yarın gittiğimde yine geriyse adet tarihimi güncelleyecek ve önemli olan ultrasonun gösterdiği tarih ona göre yaptırmak lazım

Teşekkür ederim canım cevabın için iki hafta sonra gidicem güzel sonuçlar olur umarım inşallah seninde yarın kontrolün çok güzel geçer

Arkadaşlar ikili tarama testi için kan aldı doktor ne kadar süre de çıkar. Ben yaptırmak istemiyordum ama ishal için idrar testi alınca ikili tarama da yapalım dedi devlette dinlemiyolar tabi iki kan bide idrar istedi galiba ikili tarama testi içindi

Canım bence doktoruna sor ben de kararsız kalmıştı doktorum onay verince içim rahatladı

Bende yarın gidiyom ins iyi haber alırız bugün hele hiç hamile gibi değilim

İkili test yaptırmak istemiyorum ayrıca kızlar detaylıya girerim diye düşündüm boşuna stres çünkü bakalim yarın doktor ne dicek benim kaç arakadasim ikilide down dediler stres yaşadı sonra birşey çıkmadı ondan dolayı öyle düşündüm ikilide birşey çıksa bile stres yapmayın yanlış olabiliyor

canım bende dün yaptırdım ikili test+ ayrıntılı ultrason, kan sonuçları 1 hafta 10 günde çıkar dediler, özelde yaptırdım ben belki süreler fark ediyordur.

Bu arada ikili test yaptıracak arkadaşlar, ben dün ucundan döndüm, 11+2 de gittim dün, doktor dedi daha kücük istediğimiz şeyleri göremeyebiliriz haftaya cağırabilirim dedi, once bir bakalım bebeğe gelişimi iyiyse bakarız dedi, o an kalakaldım, neyseki gelişimi ikili teste uygunmuş hatta 2 gün önde gidiyormuş, bu sayede yaptırmış oldum, gidecek olanlara bilgi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…