- 25 Şubat 2016
- 7.745
- 12.912
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.961
Bende şuan bulantıda yok sadece uykularım sıkıntılı uyanıp duruyorum sürekli bide kasığıma giren sancılar var he bide sık sık acıkıorumYalnız değilmişim :) bulantı olmasa hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Bazen kendime kızıyorum çünkü bekarken karnıma düştüğü an hissederim diye düşünüyordum ama öyle olmuyormuş. Tabii ki hareketlerime yediklerime dikkat ediyorum. Ama hissiyat nooooo :)))))
Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın kızlar boğaz ağrım ve burun akıntım var dünden beri limonlu tuzlu su içtim, sirkeyle gargara yaptım başka önerisi olan var mı?
dün kanamam olmuştu. birden foş diye baya kırmızı geldi. sonra azalmaya başladı sanki. kahverengiye dönmeye başladı hatta.Günaydın kızlar
Kontrolü olanlar hayırlı haberler alsın inş
Mutlu haberler duyunca hepimiz çok seviniyoruz
Akıntısı/kanaması olan arkadaşlarım acaba kasık ve bel ağrısı yaşıyor musunuz?
Ne kadar normal onuda ayırt edemedim korku hep var tabii
Canım benim ağrım bir hafta sürdü hemde nasıl kanama oldum şarıl şarıl şimdi hep yatıyorum .Kızalr sinire gelince ben dudaklarımı bile ısırıyorum kızınca eşimle tartışıyoruz arada bu arada vende tüp bebek annesiyimGünaydın kızlar
Canım bu bana da oldu kolestaz diye bir şey var ama ona ihtimal vermedim son aylarda oluyormus daha çok, progesteron artışı sebep oluyormuş bende 2-3 kez oldu geçti sonra bol su iç ve aşırı duş alma, ılık suyla duş almaya çalış.
dün kanamam olmuştu. birden foş diye baya kırmızı geldi. sonra azalmaya başladı sanki. kahverengiye dönmeye başladı hatta.
bel ağrım yok ama kasıklarda bişey var tabi sonuçta rahim büyüyor diyedir. korkmuyorum, korkuyu uzaklaştırıyorum. sonuçta bana faydası yok diyorum korkunun. kendimi kandırmaya çalışıyorum
Stres yapma kuzucum hormanel bi dengesizlik var bende de ağlıyorum durup durupCanım benim ağrım bir hafta sürdü hemde nasıl kanama oldum şarıl şarıl şimdi hep yatıyorum .Kızalr sinire gelince ben dudaklarımı bile ısırıyorum kızınca eşimle tartışıyoruz arada bu arada vende tüp bebek annesiyim
bana da ecopirini 3 gün bırak dedi. herhalde duruma göre gözlemleyecek. daha önceki kanamamda (sanırım 6. haftaydı) ecopirin ve oksapara devam demişti. doktorumuz ne derse ona devam edelim. benim dünkü kadar gelmedi bir daha. eğer senin çok geliyorsa yine sor doktoruna tabi.Bel ağrım benim yatıyorum diyede olabilir ya 2 gündüz asla kalkmadım yataktan tuvalet dışında
Kasıklarda bende senin gibi düşünmeye çalışıyorumpazartesi gittim doktora 14 ünde randevum ama dayanamıcam muhtemelen yine gidicem bide coraspirin içince 2 3 saat sonra başlıyor akıntım bazı kahverengi bazı pembe galiba ilaçtan oluyo emin olamadım ama
bebişler iyi olsunlar inş Allaha emanetler
Çok değil gün içinde hiç olmuyor çok şükür gece oluyo kan sulandırı içince bi kaç gün daha devam ederse gidicem muhtemelen doktoruma inş bebişlerimiz mutlu mutlu yatıyolardırbana da ecopirini 3 gün bırak dedi. herhalde duruma göre gözlemleyecek. daha önceki kanamamda (sanırım 6. haftaydı) ecopirin ve oksapara devam demişti. doktorumuz ne derse ona devam edelim. benim dünkü kadar gelmedi bir daha. eğer senin çok geliyorsa yine sor doktoruna tabi.
benim de haftaya kontrolüm. telaş yapmayacağıma söz verdim kendime
Aslında uçuğı içinde çinko olam bazı kremlerin çok hafiflettiğini duymuştum desitin gibi falan. Kuklanılır mı bilmiyorum ama hamilelikte .Arkadaşlar burda okumuştum ama unuttum uçuk için neler yapılabilir bebeğe Bir zararı olur mu
Ben ben dün basım catladi sabaha kadar çektin sıcakta etken su içmek lazim çok bide bu hafta kan basıncı değişiyormuş vs baş ağrısı normalmiş sonra geçiyormuşKızlar son iki gündür devam eden baş ağrım vararanızda bu sorunu yaşayan var mı
Canım benim ara ara bel kasık ağrım oluyorGünaydın kızlar
Ben uçuktan oldukça çekiyorum canım, ilk çıkmaya çalıştığını farkedersem hemen buz sürüyorum ama çıktıysa artık sarımsak ezip üstüne koyuyorum 1 dk kadar hemen kurutuyor. İlk hamileliğimde doktor uçuk için antibiyotikli kremleri kullanma demişti, diğerleri de pek işe yaramayınca ben böyle çözüm buldumArkadaşlar burda okumuştum ama unuttum uçuk için neler yapılabilir bebeğe Bir zararı olur mu
Ben de burada yorumlar arasında sarımsak bastırdıklarını okumuştum. Belki iyi gelebilir doğal olduğu için denenebilir diye düşündüm.Arkadaşlar burda okumuştum ama unuttum uçuk için neler yapılabilir bebeğe Bir zararı olur mu
Ben 3 haftanın ardından yarın gideceğim ama hem büyük bir heyecan içindeyim hem de acaba bebeğim iyi mi yoksa kötü bir haber alır mıyım diye endişe başladı bugün kötüyü düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil biraz da korkuyorum en son 8. Haftada görmüştümGünaydın kızlar kontrolüme 3 hafta var neredeyse dayanmaya çalışıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?