2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bende şuan bulantıda yok sadece uykularım sıkıntılı uyanıp duruyorum sürekli bide kasığıma giren sancılar var he bide sık sık acıkıorum

Günaydın kızlar
Kontrolü olanlar hayırlı haberler alsın inş
Mutlu haberler duyunca hepimiz çok seviniyoruz

Akıntısı/kanaması olan arkadaşlarım acaba kasık ve bel ağrısı yaşıyor musunuz?
Ne kadar normal onuda ayırt edemedim korku hep var tabii

Günaydın kızlar boğaz ağrım ve burun akıntım var dünden beri limonlu tuzlu su içtim, sirkeyle gargara yaptım başka önerisi olan var mı?
Günaydın canım geçmiş olsun
Soğuk su içme canısı bazen suyunada limon koy istersen bide karadut pekmezi çok iyi gelir
Ben ne yaptıysam geçmedi boğaz ağrım hafifledi sadece aklınızdan uzak olsun 1 kere canım çekti dondurma yedim toparlayamadım halen

dün kanamam olmuştu. birden foş diye baya kırmızı geldi. sonra azalmaya başladı sanki. kahverengiye dönmeye başladı hatta.
bel ağrım yok ama kasıklarda bişey var tabi sonuçta rahim büyüyor diyedir. korkmuyorum, korkuyu uzaklaştırıyorum. sonuçta bana faydası yok diyorum korkunun. kendimi kandırmaya çalışıyorum

Canım benim ağrım bir hafta sürdü hemde nasıl kanama oldum şarıl şarıl şimdi hep yatıyorum .Kızalr sinire gelince ben dudaklarımı bile ısırıyorum kızınca eşimle tartışıyoruz arada bu arada vende tüp bebek annesiyim

Bende baktım şimdi bana uymuyor gibi sadece her yerim kaşınıyor cuma günü öğreneceğim artık

Bel ağrım benim yatıyorum diyede olabilir ya 2 gündüz asla kalkmadım yataktan tuvalet dışında
Kasıklarda bende senin gibi düşünmeye çalışıyorum pazartesi gittim doktora 14 ünde randevum ama dayanamıcam muhtemelen yine gidicem bide coraspirin içince 2 3 saat sonra başlıyor akıntım bazı kahverengi bazı pembe galiba ilaçtan oluyo emin olamadım ama
bebişler iyi olsunlar inş Allaha emanetler

Stres yapma kuzucum hormanel bi dengesizlik var bende de ağlıyorum durup durup bende aşılama ile hamile kaldım sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inş

bana da ecopirini 3 gün bırak dedi. herhalde duruma göre gözlemleyecek. daha önceki kanamamda (sanırım 6. haftaydı) ecopirin ve oksapara devam demişti. doktorumuz ne derse ona devam edelim. benim dünkü kadar gelmedi bir daha. eğer senin çok geliyorsa yine sor doktoruna tabi.
benim de haftaya kontrolüm. telaş yapmayacağıma söz verdim kendime

Çok değil gün içinde hiç olmuyor çok şükür gece oluyo kan sulandırı içince bi kaç gün daha devam ederse gidicem muhtemelen doktoruma inş bebişlerimiz mutlu mutlu yatıyolardır

Canım benim ara ara bel kasık ağrım oluyor

Arkadaşlar burda okumuştum ama unuttum uçuk için neler yapılabilir bebeğe Bir zararı olur mu
Ben uçuktan oldukça çekiyorum canım, ilk çıkmaya çalıştığını farkedersem hemen buz sürüyorum ama çıktıysa artık sarımsak ezip üstüne koyuyorum 1 dk kadar hemen kurutuyor. İlk hamileliğimde doktor uçuk için antibiyotikli kremleri kullanma demişti, diğerleri de pek işe yaramayınca ben böyle çözüm buldum

Günaydın kızlar kontrolüme 3 hafta var neredeyse dayanmaya çalışıyorumm
Ben 3 haftanın ardından yarın gideceğim ama hem büyük bir heyecan içindeyim hem de acaba bebeğim iyi mi yoksa kötü bir haber alır mıyım diye endişe başladı bugün kötüyü düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil biraz da korkuyorum en son 8. Haftada görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…