2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar merhabaa. Yazılarınızı okuyorum ama yazma şansım olmuyor işten dolayı.
Öncelikle hepiniz sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir hamilelik geçirin inşallah.
Ben 10+1 im bugün itibari ile. Hafif kasık çekilmeleri başladı bazen sancı şeklinde. Büyüyor yavrularımız. Çin takvimine göre erkek ama benim kafamda kız ismi hazır :)))))
Fikir olur belki İPEK ERVA.
Erkek için de eşimin vazgeçmediği GÖKMEN ismi var yanına isim arıyorum.
Bakalım hayırlısı ile 11 Haziranda kontrolüm var. belki bişeyler belli olur. Hepinize güzel enerjiler gönderiyorum.

Günaydın kızlar kontrolü olanlara güzel haberler diliyorum
Ben perinatolojiye randevu aldım ama ikili için o zaman Allah izin verirse 13haftama girmiş oluyorum geç kalmış olur muyum bilemedim randevu bulamadım
14 e kadar yapılıyor canım o yüzden geç kalmış olmuyorsun

Bebegin cinsiyetini öğrenen var mı bu haftalar da ?
ben bugün gittim doktora ama ne söylesem yanlış olur daha erken dedi söylemedi bir şey. Oysaki heveslenmiştim belki söyler diye ama devlet hastanesi idi ondan olabilir belki. Kendi doktorumda randevum 3 hafta sonra o zamana artık söyler herhalde :)

Bebegin cinsiyetini öğrenen var mı bu haftalar da ?
aslında doktorlar görüyor ama söylemekte çekinenler de oluyor. Ben ilk hamileliğimde 10+4'te öğrenmiştim kızım olacağını. Bu cuma randevum var bakalım söyler mi bilmiyorum ama zaten cuma kan vereceğim fetal dna yapılacak haftaya kesin olarak öğreniriz inşallah.

Merhaba kızlar bugün ikili testim vardı ulturasonda ense kalınlığı 2.5- 2.6 çıktı ne riskli ne risksiz dedi nft ye gitmeyi önerdi perinatalog onu aradık oda risksiz gözüküyor anne 23 yasında daha dedi önermedi ben şimdi ikili testi onayladım morelim bozuk ne yapıcamı bilemedim cinsiyetinide %85kız dedi bu arada

Kuzum uzman görüşü risksiz diyorsa üzülme zaten tanı testi değil tarama testleri olasılık testi. Moral bozma sakın güzel bir kız annesi olacaksın demek hayırlı olsun

Kızını ekleyeyim mi listemize

Güzel haberlerini bekliyoruz canım heeer şey yolundadır minişin biraz daha büyümüştür

Canım neden 3hafta 12.haftada ikili taramaya gitmeyecek misin
Eşim işi dolayısı ile şehir dışında olacak birlikte gitmek istedik 12+4 iken ikili tarama için gitmiş olacağız. (Ultrasonda 3 hfta önde çıkmıştı en son onu da hesap edersek 13 haftalık olacak) doktorumuza sordum bu tarihte olur mu geç mi olur vs diye. Uygundur gelebilirsiniz dedi. 14. Haftaya kadar diyor internette de.

Günaydın kızlar kontrolü olanlara güzel haberler diliyorum
Ben perinatolojiye randevu aldım ama ikili için o zaman Allah izin verirse 13haftama girmiş oluyorum geç kalmış olur muyum bilemedim randevu bulamadım
Canım ben de 13. Haftamda yaptıracağım doktorum uygun o hfta yaptırabilirsin sorun yok dedi

Geçen yıl bi arkadaşıma da ense kalınlığı var down sendrom olma ihtimali yüksek demişlerdi . Arkadaşım 28 yaşındaydı o zaman. Sonra baya farklı doktorlara gittikler detay sormamıştım. Biri yok ötle bi sey demiş. Şimdi çok şükür sağlıklı bir kız cocuğu var mutlaka bikaç doktora görün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…