- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.161
Canım eşya taşımakla olacağını sanmıyorum. Benim kedim var 7 kg hep kucağıma alıyorum çünkü aldırıyor kendini patilerini uzatıyor. Kahverengi leke önemli değil vajinada yer alan eski kan deniliyor. Benim 6. Haftada oldu akıntı kahverengi. Kontrolün ne zaman ? Rahim ağzına baktırıp serviks ölçtürürsün bir de kanama var mı baktırırsın birşey olmaz Allah'ın izni ileKızlar acil marketten geldim birkaç ağır torba taşımak zorunda kaldım kahve rengi akıntım oldu doktora yazdım hemen düşük önleyici al kullan dedi ne yapcam çok korkuyorum
Günlük ped, peçete vs akıntı miktarını arttırıyormuş. Peçete kullanmayı bırakınca benim akıntı miktarında ciddi bir azalma olduSonucunuza sevindim. Sağlıkla kucağına alırsınız inşallah
Aynı durumdan müzdaribim. sık sık iç çamarışını değiştiriyorum, gün içinde sürekli iç çamaşırına havlu kağıt, peçete koyuyorum her WC de değiştiriyorum. Bazen su gibi akıntım oluyor umarım normal bir durumdur
İnşallah şimdi hastaneye gidiyoruz rahat edemedik dua edin lütfenkorkma iğneni ol ve yat dinlen. benim kanamam olmuştu iğnemi oldum dinlendim önce kahve lekeye döndü şimdi düzeldi. içini de ferah tut. daha dün kağan kocatepe videosunda izledim market alışveriş poşeti taşımakla öyle düşük olmaz diyordu.
Bende progestan aldım şimdi doktor öyle dedi hastaneye gidiyoruz günde 3 defa kullan dedi doktor aç tok farketmiyor galibaCanım ben de ayın 12sinde baya büyük bir kanama geçirdim. 2 hafta yattım. 4 kat merdiven elimde iki 6lı soda şişesi. Eve geldim bir saat sonra su gibi gelen kırmızı renginde kanama. Düşük önleyici olarak prulton 2 iğne ve günde 3 hap duphaston aldım. 2-3 günde kanamam durdu ama tekrar edebilir kendine dikkat etmelisin dedi. Şu an kesinlikle evi süpürmüyorum. Ağır iş yapmıyorum
Kuzum sağlıklı bi bebek ne yaparsan yap düşmez iyi düşün iyi olsun yorma kendini yat dinlen bir çoğumuz geçirdik kanama atağınıKızlar acil marketten geldim birkaç ağır torba taşımak zorunda kaldım kahve rengi akıntım oldu doktora yazdım hemen düşük önleyici al kullan dedi ne yapcam çok korkuyorum
Ben hiç bir ilaç kullanmıyorum. 12. haftaya kadar tüp bebekten dolayı kullandığım ilaçlar vardı. 16. haftadan sonra vitaminler başlayacakMultivitamin kullanayım mı dedim yok demir hapı verdim ya dedi. Doktorumla pek anlaşamıyoruz. Sanırım ben kendim alıp bir vitamin kullanacağım. Hiç vitamin değerlerime falan da bakılmadı
Ay bende normal pantolonuma sıgamadim hemde hiçbirine minik göbegim oldu bende hamile taytlarına bakıyorum beli ayarlanabilendenMerhaba kızlar, benim karnım birkaç gündür belirginleşti 2.ler gerçekten erken beliriyormus ilk gebelikte 22 haftalıkken böyleydim.tabi arada 10 kg fark var neredeyse onun da etkisi vardır sonuçta daha kalın bir yağ tabakası var karın bölgemdeben geçen hafta gebe pantolonu aldım içini dolduramiyorum beli düşüyor ama mevcut pantolonlar da sigamiyordum artik. Sizde durum nasıl?
Ayrica 2 gündür gece uyuyamiyorum çok muzdaribim bu konudankeşke bu kadar erken baslamasaydi uykusuzluk çok mutsuzum.
Biz hiç akıl etmedik hemen sordukHayırlısı demek ki ben de anlıyorum artıkbir de diyordum söylemesin kağıda yazsın kendimize sürpriz yapıp video yapyım hatıra kalsın.
Ben de bugün gardroptakileri denedim. sadece birkaç elbise ve birkaç eteğim oluyorAy bende normal pantolonuma sıgamadim hemde hiçbirine minik göbegim oldu bende hamile taytlarına bakıyorum beli ayarlanabilenden
İnşallah sonucu güzel olacak içini ferah tutKızlar Avidite sonucum geldi. IGG 11.11 pozitif IGM 1.76 çıkmış pozitif. IGG 20 üstü olması gerekirmiş avidite çalışılabilmesi için. Yani ortada bir avidite sonucu yine yok. Bu durumda hastalıktan bahsedilemez 3 hafta sonra test tekrarı gerekir dendi ve artma eğilimde olmalıymış. benim 2 aydır artma eğiliminde değil dedim bu durumda hastalıktan bahsedemeyiz ama siz kadın doğum doktorunuzla görüşün dedi. Yarın perinatolog randevum var. Artık o ne derse o olacak sanırım. Yine oh çekemedim kızlar. Yılan hikayesi devam ediyor.
Geçmiş olsun kuzumKızlar acil marketten geldim birkaç ağır torba taşımak zorunda kaldım kahve rengi akıntım oldu doktora yazdım hemen düşük önleyici al kullan dedi ne yapcam çok korkuyorum
Bu hafta gittim bişiler almaya her şey ateş pahası ve doğru düzgün hoşa giden parçada yok. 2 elbise bi şort aldım. Ama hamile pantolonları için de erken bel bayağı bol geliyor.Ben de bugün gardroptakileri denedim. sadece birkaç elbise ve birkaç eteğim oluyordurum çok vahim. bir ara alışverişe çıkmak gerek
ben yazı elbiseyle geçiririm diyorum ama bol 1-2 yazlık pantolon da fena olmaz. olmayan herşeyi toparladım kaldırdım. dolap bomboş kaldıBu hafta gittim bişiler almaya her şey ateş pahası ve doğru düzgün hoşa giden parçada yok. 2 elbise bi şort aldım. Ama hamile pantolonları için de erken bel bayağı bol geliyor.
Ben de bugün gardroptakileri denedim. sadece birkaç elbise ve birkaç eteğim oluyordurum çok vahim. bir ara alışverişe çıkmak gerek
Kızlar ben millanın elbiselerinden aldım 1-2 tane kuponla falan uyguna geliyor. Pantolon konusuna giriş yapmadım henüz zaten normalde de basenimden memnun değildim hamilelikle aldı başını gidiyor sonumu merakla bekliyorumBu hafta gittim bişiler almaya her şey ateş pahası ve doğru düzgün hoşa giden parçada yok. 2 elbise bi şort aldım. Ama hamile pantolonları için de erken bel bayağı bol geliyor.
Ben son 3 yıldır yaza girerken hatrı sayılır kilo verip yazı fit geçiriyordum taki bu seneye kadar. Hamilelik değil kilo vesilesiyle hiç bir kıyafetime giremiyorum. Hamile olunca diyet ve spor da yapmadım haliyle. Giyecek hiç bişi yok şaka gibi.ben yazı elbiseyle geçiririm diyorum ama bol 1-2 yazlık pantolon da fena olmaz. olmayan herşeyi toparladım kaldırdım. dolap bomboş kaldı
Benimde basenler hep sorun alt üst bedenim arasında 2 beden var. Basenler, bacaklar çok kilo alıyor. Milaya bakarım sağol canım.Kızlar ben millanın elbiselerinden aldım 1-2 tane kuponla falan uyguna geliyor. Pantolon konusuna giriş yapmadım henüz zaten normalde de basenimden memnun değildim hamilelikle aldı başını gidiyor sonumu merakla bekliyorum
Karnım benimde şişti annemin şalvar pantolonlarını giyiyorum çok rahat yarın 11.30 da doktor randevum var sonrasında alıcam bende beli geniş bir tane alsam yeter şimdilikMerhaba kızlar, benim karnım birkaç gündür belirginleşti 2.ler gerçekten erken beliriyormus ilk gebelikte 22 haftalıkken böyleydim.tabi arada 10 kg fark var neredeyse onun da etkisi vardır sonuçta daha kalın bir yağ tabakası var karın bölgemdeben geçen hafta gebe pantolonu aldım içini dolduramiyorum beli düşüyor ama mevcut pantolonlar da sigamiyordum artik. Sizde durum nasıl?
Ayrica 2 gündür gece uyuyamiyorum çok muzdaribim bu konudankeşke bu kadar erken baslamasaydi uykusuzluk çok mutsuzum.
Zaten bugün alamadığımızı yarın hiç alamama durumunu çok uzun zamandır yaşıyoruz. Ben hevesle birkaç ufak şey aldım ama büyük parÇalar duruyor tabii. Bebek arabası, lazım olacak cihazlar(kamera, göğüs pompası), beşik vs pahalı olabilecek şeylere bakıyorum ama taşınacağım için alıp yük de yapmak istemiyorum. Almadıkça da pahalanıyor. Allah yardımcımız olsun.Kızlar ben astrolojiyi ve tespitlerini yakından takip eden biriyim. Ekimden itibaren özellikle kasım daha yüksek derece bir ekonomik kriz bekliyorlar. Haziran ayı içerisinde maaşlara zam gündemde olacak ama temmuz ve ağustosta tüm ihtiyaç malzemeleri zamlanacak diyorlar. Ama ekim ve kasım hiç bir aya benzemeyecekmiş. O yüzden yatak, bebek arabası gibi ihtiyaçlar için çok geçe kalmamakta fayda var. Çocuklarımızın şansına nasıl bir senede doğacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?