- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.201
Hiç sorma ya 2020şubatta kızıma 2 bin TL'ye bebek arabası almıştım şimdi fiyatına baktım 8bin TL.2019 yılını özler oldum. 2 yıl bizi 10 yıl geriye attı resmen. İlk bebeğim özencim var haliyle ama her şeyi düşüneceğiz belli oldu bu ekonomide.
Muz yiyorum arada soda içiyorum ama demekki yetmeyecek yarın doktora sorayım verit belki magnezyum. Sağol canım.Magnezyum eksikliğinden olabiliyor canım 12. Haftaya girince başlıyor kramplar. Muz yemeyi ve sade soda içmeyi öneriyorlar geçmezse suda eriyen magnezyum veriyorlar.
8 bin miHiç sorma ya 2020şubatta kızıma 2 bin TL'ye bebek arabası almıştım şimdi fiyatına baktım 8bin TL.
Canım dayanılmaz olmadığı sürece normalmiş. 13.haftada ağrı olursa ağrı kesici bile içilebilirmiş. Benimde oluyor ama olması bile bebeğimin varlığının kanıtı diyor seviniyorumKızlar yaklaşık 1 haftadır tatlı tatlı hissettiriyor rahim genişlemesi. Ama bugün artık biraz ağrıya döndü. 10+0dayım. Dinlensem bile özellikle vajinada zonklama gibi. Normalde takmıyorum da artık bi arttı.
Ya valla ortalık yanıyor bezleri napacağız bilmem. Bir kadın vardı yeni doğan bebeğini bezsiz tuvalet alışkanlığı kazandırmış. Şansımızı denesek diyorumKızlar göğüs kremi var lansinoh 10ml 90 lira olmuş. 3 gün önce 40ml 120 liraydı bugün baktım 178 olmuş. Rabbim nasibiyle bir verir ama Herşey el yakıyor yaa
Bende görmüştüm onuYa valla ortalık yanıyor bezleri napacağız bilmem. Bir kadın vardı yeni doğan bebeğini bezsiz tuvalet alışkanlığı kazandırmış. Şansımızı denesek diyorum
Aa tavan iyi fikir gece sallarız gırç gırçBende görmüştüm onuçocuğu doğar doğmaz klozete oturtalım en iyisi ya da eski usul bezlere dönelim beşikker de uçmuş gitmiş tavana salıncak falan mı kursak
Ben de öyle diyorum genelde de bugün kendisi hissettirmekten bir adım ileri gitmeye başladı sanki. Ağrı eşiğim yüksek bu ağrı mesela başka biri için dayanılmaz da olabilir bilmiyorum kiCanım dayanılmaz olmadığı sürece normalmiş. 13.haftada ağrı olursa ağrı kesici bile içilebilirmiş. Benimde oluyor ama olması bile bebeğimin varlığının kanıtı diyor seviniyorum
Ben geçen sene park yatağı 500 e almıştım şimdi olmuş 2binBende görmüştüm onuçocuğu doğar doğmaz klozete oturtalım en iyisi ya da eski usul bezlere dönelim beşikker de uçmuş gitmiş tavana salıncak falan mı kursak
Çok mantıklı yaaa bende salona atayım adamıAa tavan iyi fikir gece sallarız gırç gırçbenim misafir odam var çift kişilik yataklı, olmadı babasını oraya gönderirim biz beybitomla yatarız yatak odasında
Aynen ya elzem olanları almak en iyisi gerisi zamanla ya da hiç olmasa da olur yavrum yatacak yeri olsun da bi önce bir de totuşuna beziBen geçen sene park yatağı 500 e almıştım şimdi olmuş 2binbaşka da bir şeyim yok zaten nasıl alacağız bakalım her şeyi gerçekten çok pahalı artık en acilleri alacağız ve en iyisi olsun diye tutturmayacağım
Ben 2. El de bakacağım. Tutumlu anne diye bir sayfa var oradan dolaptan falan da bakacağım. Yapacak birşey yok. Otomatik ana kucağı istiyordum fiyatlar uçmuş. 2. El bakcam mecburBen geçen sene park yatağı 500 e almıştım şimdi olmuş 2binbaşka da bir şeyim yok zaten nasıl alacağız bakalım her şeyi gerçekten çok pahalı artık en acilleri alacağız ve en iyisi olsun diye tutturmayacağım
En yakın arkadaş grubumun çocukları 8-7-5-4-3 yaşında. Hepsi erkek. Erkek olursa herşey hazır , kız olursa zaten hepsi kız özleminde sen bir şey alma diyorlar. Canım arkadaşlarımBen 2. El de bakacağım. Tutumlu anne diye bir sayfa var oradan dolaptan falan da bakacağım. Yapacak birşey yok. Otomatik ana kucağı istiyordum fiyatlar uçmuş. 2. El bakcam mecbur
Süpermişşşş vallaEn yakın arkadaş grubumun çocukları 8-7-5-4-3 yaşında. Hepsi erkek. Erkek olursa herşey hazır , kız olursa zaten hepsi kız özleminde sen bir şey alma diyorlar. Canım arkadaşlarım
Ben size şimdi desem ki annem 6 aylıkken beni alıştırmışBende görmüştüm onuçocuğu doğar doğmaz klozete oturtalım en iyisi ya da eski usul bezlere dönelim beşikker de uçmuş gitmiş tavana salıncak falan mı kursak
Demek ki imkansız değilBen size şimdi desem ki annem 6 aylıkken beni alıştırmışinanması zor ama mümkünmüş demek ki.. garibim o işin arasında bir de bez yıkamamak için uğraşmış ve başarmış ta. Tuvalete gitmek istediğimde hızlı hızlı nefes alıp veriyormuşum
Aynen ben de öyle diyorum yatağımız var arabaya koymak için pusetimiz var kıyafet hediye gelir zaten tamam bezini alsak yeterÇok mantıklı yaaa bende salona atayım adamı
Aynen ya elzem olanları almak en iyisi gerisi zamanla ya da hiç olmasa da olur yavrum yatacak yeri olsun da bi önce bir de totuşuna bezi
Tutumlu anneye bakmıştım geçenlerde var bir şeyler otomatik ana kucağı bende istiyordum ama çok pahalı gerçekten öncelikli olan başka şeyler var onu gerekirse alırım dedimBen 2. El de bakacağım. Tutumlu anne diye bir sayfa var oradan dolaptan falan da bakacağım. Yapacak birşey yok. Otomatik ana kucağı istiyordum fiyatlar uçmuş. 2. El bakcam mecbur
Ben pregnavit kullanıyorum canım içinde bütün vitaminler var hatta hamile kalmadan önce başlattı bana doktorum çok önemli görüyordu muhakkak iç dedi. Bulması biraz zor hep aynı yerden alıyoruz o yüzden internette de var ama güvenemiyorum.12.haftası biten arkadaşlar doktorunuz vitamin olarak ne verdi. Benimki sadece kan hapı verdi ama içime sinmiyor multivitamin kullanmak istiyorum çünkü hala bulantılarım geçmedi ve sağlıklı beslenemiyorum.
Ben bio oil aldım 13+0'da başladım iki gündür sabah akşam göğüs bölgesi, göbek ve basene sürüyorumnemlendirici veya yağlara başladınız mı bana badem kakao yağı birde bebanthol nemlendirici söyledi doktor daha alıp başlamadım ne kadar sürede kullanmak gerekli
Bende hiçbir şey yoktu canım kızım olacakCanım belirti olarak cinsiyeti belli olanlara sivilce falan soruyorsun dikkatimi çekti merak ettim kızda mı sivilce oluyo diyorlar erkekte mi
Yüzüm hep lekeli ve lekeye meyillidir ama hiç sivilcem çıkmıyor da merak ettim sen sorunca
Ben değildim ama bende de var biri 7.2 biri 6.5 kg iki tane hem deYaaa 7 kilo kedisi olan kimdi
Sukur agrimm olmadi icmedim parol, toparladim hemen elhamdullillahh. Insan hamileyken hastanlanmaktan korkuyo yaaBen de aynı durumdayım doktora gittim faranjit dedi. Baş ağrısı yapıyor bende parol içilebiliyormuş bilginiz olsun.
YA çok merak ettim fotoğrafları var mıBen değildim ama bende de var biri 7.2 biri 6.5 kg iki tane hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?